Utile Copii Forum

Welcome Guest ( Log In | Register )

1924 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mamici De Martie 2010
Karlla
post Jul 5 2009, 10:11 AM
Post #1

Junior
*

Group: Members Plus
From: Piatra Neamt
Member No.: 98,034

...
Go to the top of the page

+Quote Post
Karlla
post Jul 5 2009, 10:22 AM
Post #2

Junior
*

From: Piatra Neamt
Member No.: 98,034

Buna!Sunt noua aici pe forum si as vrea sa impartasesc cu voi bucuria mea.De abia am aflat ca sunt insarcinata si pe langa bucurie sunt si ingrijorata pentru ce urmeaza...Saptamana viitoare merg la primul control si voi vedea atunci ce imi va zice dr.Va astept sa vorbim si sa ne impartasim experientele.Multa sanatate tuturor gravidutelor!!

+Quote Post
laura83
post Jul 5 2009, 10:34 AM
Post #3

Golden Member

Group: Golden Members
From: CLUJ-NAPOCA
Member No.: 2,933

QUOTE(Karlla @ Jul 5 2009, 11:22 AM) *
Buna!Sunt noua aici pe forum si as vrea sa impartasesc cu voi bucuria mea.De abia am aflat ca sunt insarcinata si pe langa bucurie sunt si ingrijorata pentru ce urmeaza...Saptamana viitoare merg la primul control si voi vedea atunci ce imi va zice dr.Va astept sa vorbim si sa ne impartasim experientele.Multa sanatate tuturor gravidutelor!!

Felicitari Karlla!!! sa ai parte de o sarcina usoara si un bebic sanatos. floare2.gif

--------------------

+Quote Post
anomar
post Jul 5 2009, 11:48 PM
Post #4

Top Member

Group: Top Members
From: iasi
Member No.: 67,166

Am onoarea sa deschid acest topic al mamicilor de martie 2010...Astazi am aflat ca sunt proaspata gravida.gif si va astept in numar cat mai mare sa impartasim impresii, experiente, sentimente.

This post has been edited by anomar: Jul 6 2009, 12:03 AM

--------------------

+Quote Post
Karmin
post Jul 5 2009, 11:54 PM
Post #5

mami de Timea & Istvan

From: Brasov
Member No.: 5,443

QUOTE(anomar @ Jul 6 2009, 12:48 AM) *
Am onoarea sa deschid acest topic al mamicilor de martie 2009...Astazi am aflat ca sunt proaspata gravida.gif si va astept in numar cat mai mare sa impartasim impresii, experiente, sentimente.

Felicitari pentru sarcina!!!
cred ca ai fost tare emotionata cand ai scris, vei fi mamica de 2010 eusa_clap.gif

--------------------

+Quote Post
anomar
post Jul 6 2009, 12:04 AM
Post #6

Top Member

QUOTE(Karmin @ Jul 6 2009, 12:54 AM) *
Felicitari pentru sarcina!!!
cred ca ai fost tare emotionata cand ai scris, vei fi mamica de 2010 eusa_clap.gif

Merci, merci...sa stii ca emotiile si-au spus cuvantul rolleyes.gif am corectat! oFloare1.gif

--------------------

+Quote Post
anomar
post Jul 6 2009, 12:20 AM
Post #7

Top Member

QUOTE(Karlla @ Jul 5 2009, 11:22 AM) *

Buna Karlla si felicitari pt sarcina. M-am alaturat tie fara sa vad ca de fapt tu esti cea care a deschis acest topic...m-am apucat si eu de scris, dar cineva s-a prins cum sta treaba si ne-a facut "cunostinta" trandafir.gif floare2.gif
Astazi am aflat si eu ca sunt insarcinata ,dar in ceea ce priveste primul control ,am hotarat sa mai astept putin , macar sa se vada ceva la ecografie. Momentan ma simt bine, am unele "tensiuni" la nivelul sanilor..dar imi impun sa ma simt fresh pt ca in curand mergem in concediu si vreau sa-mi tihneasca. Dupa data de 20 imi fac o programare la ecograf...pana atunci iau acid folic si vitamina E. Draga mea gravida.gif sa auzim numai de bine! hug.gif

--------------------

+Quote Post
shorty
post Jul 6 2009, 03:01 AM
Post #8

Junior
*

From: Maryland, USA
Member No.: 75,521

Buna fetelor!
Acum o saptamana am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv. A fost o surpriza atat ptr mine cat si ptr sotul meu. Noi locuim in SUA si in august avem nunta in Romania. Ne gandeam sa incepem sa "lucram la un bebe" dupa ce ne intoarcem. Uite ca bebe nu a tinut cont de planurile noastre.
Am fost la doctor ptr un test de sange care a confirmat sarcina.
Trebuie sa recunosc ca trec prin stari contradictorii, de la bucurie la teama. Oare imi va fi rau, va fi totul bine.
Bebele nostru ar trebui sa se nasca pe 8 martie 2010 si de aceea am deschis topicul.
Sa-mi spuneti voi prin ce treceti?

+Quote Post
anomar
post Jul 6 2009, 08:44 AM
Post #9

Top Member

QUOTE(shorty @ Jul 6 2009, 04:01 AM) *
Buna fetelor!
Acum o saptamana am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv. A fost o surpriza atat ptr mine cat si ptr sotul meu. Noi locuim in SUA si in august avem nunta in Romania. Ne gandeam sa incepem sa "lucram la un bebe" dupa ce ne intoarcem. Uite ca bebe nu a tinut cont de planurile noastre.
Am fost la doctor ptr un test de sange care a confirmat sarcina.
Trebuie sa recunosc ca trec prin stari contradictorii, de la bucurie la teama. Oare imi va fi rau, va fi totul bine.
Bebele nostru ar trebui sa se nasca pe 8 martie 2010 si de aceea am deschis topicul.
Sa-mi spuneti voi prin ce treceti?

Bine ai venit gravida.gif la topicul nostru; sa-ti dea Doamne Doamne un jucaus.gif sanatos. Nu te teme, ai sa vezi ca te vei descurca si ca vei fi cu adevarat fericita! floare2.gif floare2.gif floare2.gif

--------------------

+Quote Post
Narci
post Jul 6 2009, 10:17 AM
Post #10

Golden Member

From: Windsor, Berkshire, UK
Member No.: 42,774

QUOTE(anomar @ Jul 5 2009, 10:48 PM) *
Am onoarea sa deschid acest topic al mamicilor de martie 2010...Astazi am aflat ca sunt proaspata gravida.gif si va astept in numar cat mai mare sa impartasim impresii, experiente, sentimente.

ramonica bine ai revenit printre burtici....mamicile de august 2009 nu te-au uitat si eu iti doresc din suflet o sarcina usoara si fara probleme si un bebe sanatos si frumos! Ma bucur mult ca ai revenit floare2.gif

--------------------

+Quote Post
Reclama

Reclama

Reclama

Quote Post

1924 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic

RSS Lo-Fi Version Time is now: 10th September 2010 - 07:55 AM