![]() ![]() |
Jan 18 2007, 12:10 AM
|
|
![]() Top Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Top Members Posts: 543 Joined: 14-January 07 Member No.: 1,529 |
Am adus dovada.. Haideti la masa: ![]() Beatrice, daca nu cer prea mult , as vrea si eu reteta de la cartofii cu friptura la cuptor daca vrei poti sa mi-o trimiti pe mail... privesccerul@yahoo.com. multumesc -------------------- ai grija ce decizie iei azi, ca sa nu regreti maine.
|
|
|
|
Jan 18 2007, 12:24 PM
|
|
![]() Instructor bodytoning si mamic de Pifos ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Top Members Posts: 829 Joined: 24-July 06 From: Copenhaga, DK Member No.: 16 |
Trimis!
-------------------- |
|
|
|
Jan 18 2007, 12:42 PM
|
|
![]() Top Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Top Members Posts: 543 Joined: 14-January 07 Member No.: 1,529 |
Trimis! multumesc....am sa o incerc doar cand va termina sotul dieta -------------------- ai grija ce decizie iei azi, ca sa nu regreti maine.
|
|
|
|
Jan 18 2007, 02:09 PM
|
|
![]() Junior ![]() Group: Members Posts: 28 Joined: 28-December 06 Member No.: 1,343 |
Hmmm!
Azi e o zi speciala la noi! E ziua lui mami; si cum are multi invitati, a facut rosii umplute cu ciupercute, pasta de branzica, muschiulet de porc la cuptor si borsulet de perisoare....ca tati vrea borsulet in fiecare seara... Iar pt desert, mai munceste acuma la un tortulet....o ajut si eu, sa stiti, dau din manute si picioruse si o ajut la tot ce pot.... -------------------- Craciun Lacramioara
|
|
|
|
Jan 18 2007, 03:20 PM
|
|
![]() Instructor bodytoning si mamic de Pifos ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Top Members Posts: 829 Joined: 24-July 06 From: Copenhaga, DK Member No.: 16 |
-------------------- |
|
|
|
Jan 19 2007, 09:29 AM
|
|
![]() Anca, mami de Radu, zis Aby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Golden Members Posts: 4,938 Joined: 22-November 06 From: Bucuresti Member No.: 585 |
La multi Ani! A mai ramas ceva si pentru noi?
-------------------- |
|
|
|
Jan 19 2007, 12:28 PM
|
|
|
Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 120 Joined: 22-July 06 Member No.: 5 |
roxy07 ai preparat reteta asta? http://www.utilecopii.ro/retete/Mere-coapt...tisoara-119.asp
banuiesc ca tu ai adaugat-o. zi-mi cum iese te rog |
|
|
|
Jan 20 2007, 02:29 PM
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Golden Members Posts: 5,708 Joined: 12-October 06 Member No.: 186 |
Astazi ma laud cu o ciorba si o tava de placinte cu branza de vaci.
-------------------- ,,Sa te trezesti in zori, cu inima mereu inaripata si sa inalti,
plin de recunostinta, multumire pentru inca o zi de iubire; Sa te odihnesti, coplesit de beatituine, la ceasul amiezii si sa cugeti la extazul iubirii''...Kahlil Gibran |
|
|
|
Jan 20 2007, 04:41 PM
|
|
Simina, m-ai omorat cu placintelele!
-------------------- |
|
|
|
Jan 20 2007, 09:00 PM
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Golden Members Posts: 5,708 Joined: 12-October 06 Member No.: 186 |
Simina, m-ai omorat cu placintelele! Poalele'n brau sunt specialitatea mea...fac de multe ori, ca le plac la toti membrii familiei -------------------- ,,Sa te trezesti in zori, cu inima mereu inaripata si sa inalti,
plin de recunostinta, multumire pentru inca o zi de iubire; Sa te odihnesti, coplesit de beatituine, la ceasul amiezii si sa cugeti la extazul iubirii''...Kahlil Gibran |
|
|
|
| Reclama |
|
||
![]() Reclama |
|
||
|
|
|||