Utile Copii Forum

Welcome Guest ( Log In | Register )

488 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Copilasi De Noiembrie 2008
Dana1975
post Apr 2 2009, 09:17 PM
Post #1

Silver Member

Group: Silver Members
From: Pordenone
Member No.: 82,625

eu am un baietel nascut in luna noiembrie jucaus.gif si as fi vrut sa vb si alte mamici de noiembrie,am vazut ca sunt mamici din toate lunile in afara de aceasta luna
Go to the top of the page

+Quote Post
daniela_80
post Apr 3 2009, 01:30 PM
Post #2

Junior
*

Group: Members Plus
Member No.: 82,258

buna si eu am o fetita nascuta in luna noiembrie 2008

--------------------

+Quote Post
Dana1975
post Apr 3 2009, 02:34 PM
Post #3

Silver Member

buna,imi pare bine ca pot vb cu o alta mamica de noiembrie,eu azi am fost cu baietelul meu Daniel,la pediatra sa-i faca un control,mai ales sa-l cintareasca,acum are 7700gr,luna trecut luase doar 300 de gr si eram ingrijorata!dar acum m-am linistit,il alaptez la sin,incerc sa-i dau fructe(borcanele din comert sau i le fac eu in casa,mar ras sau alte fructe rase)dar le respinge,tine buzitele strinse,intoarce capul si mai-mai ca plinge,se vede ca nu este inca pregatt pt altfel de alimentatie!tu ai inceput diversificarea?sunt focsaneanca,dar cu resedinta in Pordenone(IT),tu?

+Quote Post
natsandrea
post Apr 3 2009, 05:27 PM
Post #4

mami de printesa Andra

Group: Golden Members
From: Baia Mare
Member No.: 80,151

Buna,fetelor. Si eu sunt mamica de noiembrie 2008, ziua 19. Chiar zilele astea ma gandeam sa incep sa caut mamici de noiembrie. Sa ne creasca bb-lusii sanatosi si frumosi. jucaus.gif

--------------------

+Quote Post
daniela_80
post Apr 4 2009, 10:32 PM
Post #5

Junior
*

QUOTE(Dana Neagu @ Apr 3 2009, 03:34 PM) *
buna,imi pare bine ca pot vb cu o alta mamica de noiembrie,eu azi am fost cu baietelul meu Daniel,la pediatra sa-i faca un control,mai ales sa-l cintareasca,acum are 7700gr,luna trecut luase doar 300 de gr si eram ingrijorata!dar acum m-am linistit,il alaptez la sin,incerc sa-i dau fructe(borcanele din comert sau i le fac eu in casa,mar ras sau alte fructe rase)dar le respinge,tine buzitele strinse,intoarce capul si mai-mai ca plinge,se vede ca nu este inca pregatt pt altfel de alimentatie!tu ai inceput diversificarea?sunt focsaneanca,dar cu resedinta in Pordenone(IT),tu?

--------------------

+Quote Post
daniela_80
post Apr 4 2009, 10:41 PM
Post #6

Junior
*

buna eu sunt din constanta fetita mea e mai micuta are decat 6500 docamdata mancam dor lapte praf o sa incep peste o sapatamana sa-i dau suculet de morcov,incearca intai asa nu i-i baga mancare solida ca nu o sa acepte si nu capitula din prima incearaca cateva zile la rand si o lingurita daca maninca pentru ei inseamna mult.

--------------------

+Quote Post
Dana1975
post Apr 5 2009, 07:13 PM
Post #7

Silver Member

bunaaaaaaaaaaaa,in sfirsit piticotul meu a acceptat fructa,o "victorie " pt mine,chiar daca a mincat f..f... putin,i-am facut mar cu biscuite ras si cred ca i-a placut,astazi i-am dat cartof+morcov fiert si a mincat un pic si din asta,cite un pic in fiecare zi si sper sa sara peste o masa de laptic!iar la plimbarea de dupa amiaza i-am pus pe buzite si.......inghetata,sunt nebuna?fetelor aveam o frica mare ca nu v-a accepta mincarea sau fructelor si asta pt ca fetita de 9 luni a unei prietene de-a mele refuza cu indirjire mincarea si vrea numai lapticul mamei numai ca spre nenorocul ei lapticul s-a terminat iar fetita plinge de mama focului ca-i e fomica!fiecare copil e aparte,mai vorbim pa-pa!

+Quote Post
daniela_80
post Apr 6 2009, 11:51 AM
Post #8

Junior
*

la inceput mananca cate putin,dar cu fiecare zi creste cantitatea daca vrei sa-ti manance bine nu introduce mai mult de un aliment nou pe saptamana

--------------------

+Quote Post
ralucastef
post Apr 6 2009, 03:37 PM
Post #9

mami lui gabriel si christian

Group: Top Silver Members
From: suceava/paris
Member No.: 24,787

buna si eu am un baietel nascut in noiembrie 2008

--------------------

+Quote Post
Dana1975
post Apr 6 2009, 04:16 PM
Post #10

Silver Member

astazi fiul meu face 5 luni,la multe .....luni iubirea mea,mami te iubeste enorm de mult

+Quote Post
Reclama

Reclama

Reclama

Quote Post

488 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic

RSS Lo-Fi Version Time is now: 10th September 2010 - 07:54 AM