![]() ![]() |
Apr 2 2009, 09:17 PM
|
|
|
Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Silver Members Posts: 1,105 Joined: 2-April 09 From: Pordenone Member No.: 82,625 |
|
|
|
|
Apr 3 2009, 01:30 PM
|
|
|
Junior ![]() Group: Members Plus Posts: 20 Joined: 31-March 09 Member No.: 82,258 |
buna si eu am o fetita nascuta in luna noiembrie 2008
-------------------- |
|
|
|
Apr 3 2009, 02:34 PM
|
|
|
Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Silver Members Posts: 1,105 Joined: 2-April 09 From: Pordenone Member No.: 82,625 |
buna,imi pare bine ca pot vb cu o alta mamica de noiembrie,eu azi am fost cu baietelul meu Daniel,la pediatra sa-i faca un control,mai ales sa-l cintareasca,acum are 7700gr,luna trecut luase doar 300 de gr si eram ingrijorata!dar acum m-am linistit,il alaptez la sin,incerc sa-i dau fructe(borcanele din comert sau i le fac eu in casa,mar ras sau alte fructe rase)dar le respinge,tine buzitele strinse,intoarce capul si mai-mai ca plinge,se vede ca nu este inca pregatt pt altfel de alimentatie!tu ai inceput diversificarea?sunt focsaneanca,dar cu resedinta in Pordenone(IT),tu?
|
|
|
|
Apr 3 2009, 05:27 PM
|
|
![]() mami de printesa Andra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Golden Members Posts: 7,991 Joined: 20-March 09 From: Baia Mare Member No.: 80,151 |
Buna,fetelor. Si eu sunt mamica de noiembrie 2008, ziua 19. Chiar zilele astea ma gandeam sa incep sa caut mamici de noiembrie. Sa ne creasca bb-lusii sanatosi si frumosi.
-------------------- |
|
|
|
Apr 4 2009, 10:32 PM
|
|
|
Junior ![]() Group: Members Plus Posts: 20 Joined: 31-March 09 Member No.: 82,258 |
buna,imi pare bine ca pot vb cu o alta mamica de noiembrie,eu azi am fost cu baietelul meu Daniel,la pediatra sa-i faca un control,mai ales sa-l cintareasca,acum are 7700gr,luna trecut luase doar 300 de gr si eram ingrijorata!dar acum m-am linistit,il alaptez la sin,incerc sa-i dau fructe(borcanele din comert sau i le fac eu in casa,mar ras sau alte fructe rase)dar le respinge,tine buzitele strinse,intoarce capul si mai-mai ca plinge,se vede ca nu este inca pregatt pt altfel de alimentatie!tu ai inceput diversificarea?sunt focsaneanca,dar cu resedinta in Pordenone(IT),tu? -------------------- |
|
|
|
Apr 4 2009, 10:41 PM
|
|
|
buna eu sunt din constanta fetita mea e mai micuta are decat 6500 docamdata mancam dor lapte praf o sa incep peste o sapatamana sa-i dau suculet de morcov,incearca intai asa nu i-i baga mancare solida ca nu o sa acepte si nu capitula din prima incearaca cateva zile la rand si o lingurita daca maninca pentru ei inseamna mult.
-------------------- |
|
|
|
Apr 5 2009, 07:13 PM
|
|
|
bunaaaaaaaaaaaa,in sfirsit piticotul meu a acceptat fructa,o "victorie " pt mine,chiar daca a mincat f..f... putin,i-am facut mar cu biscuite ras si cred ca i-a placut,astazi i-am dat cartof+morcov fiert si a mincat un pic si din asta,cite un pic in fiecare zi si sper sa sara peste o masa de laptic!iar la plimbarea de dupa amiaza i-am pus pe buzite si.......inghetata,sunt nebuna?fetelor aveam o frica mare ca nu v-a accepta mincarea sau fructelor si asta pt ca fetita de 9 luni a unei prietene de-a mele refuza cu indirjire mincarea si vrea numai lapticul mamei numai ca spre nenorocul ei lapticul s-a terminat iar fetita plinge de mama focului ca-i e fomica!fiecare copil e aparte,mai vorbim pa-pa!
|
|
|
|
Apr 6 2009, 11:51 AM
|
|
|
la inceput mananca cate putin,dar cu fiecare zi creste cantitatea daca vrei sa-ti manance bine nu introduce mai mult de un aliment nou pe saptamana
-------------------- |
|
|
|
Apr 6 2009, 03:37 PM
|
|
|
mami lui gabriel si christian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Top Silver Members Posts: 2,295 Joined: 29-May 08 From: suceava/paris Member No.: 24,787 |
buna si eu am un baietel nascut in noiembrie 2008
-------------------- |
|
|
|
Apr 6 2009, 04:16 PM
|
|
|
astazi fiul meu face 5 luni,la multe .....luni iubirea mea,mami te iubeste enorm de mult
|
|
|
|
| Reclama |
|
||
![]() Reclama |
|
||
|
|