Utile Copii Forum

Welcome Guest ( Log In | Register )

3680 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mamici De Septembrie 2009
Narci
post Dec 18 2008, 10:47 PM
Post #1

Golden Member

Group: Golden Members
From: Windsor, Berkshire, UK
Member No.: 42,774

Salut fetelor! Sunt fericita detinatoare a aprox. 5 teste de sarcina pozitive si dupa calculele mele ar trebui sa nasc pe 29 august. Dupa calculele unei prietene (medic) cica nu inainte de 1 septembrie - asa ca am deschis si topicul asta in speranta ca macar o parte din fetele de la "vreau sa fiu mami" sa vina sa-mi tina de urat. Va pup, nu ma lasati singura...

--------------------

Go to the top of the page

+Quote Post
ams
post Dec 18 2008, 11:13 PM
Post #2

Golden Member

From: bucuresti
Member No.: 13,225

QUOTE(Narci @ Dec 18 2008, 10:47 PM) *
Salut fetelor! Sunt fericita detinatoare a aprox. 5 teste de sarcina pozitive si dupa calculele mele ar trebui sa nasc pe 29 august. Dupa calculele unei prietene (medic) cica nu inainte de 1 septembrie - asa ca am deschis si topicul asta in speranta ca macar o parte din fetele de la "vreau sa fiu mami" sa vina sa-mi tina de urat. Va pup, nu ma lasati singura...

Buna. Felicitari!
Eu am deja o fetita de 1 an si 3 luni, si luna aceasta mi-am propus sa raman din nou insarcinata. Daca imi va reusi, voi si eu mamica de septembrie 2009.

--------------------

+Quote Post
danieelaa
post Dec 19 2008, 01:23 PM
Post #3

Silver Member

Group: Silver Members
From: bucuresti
Member No.: 39,804

QUOTE(Narci @ Dec 18 2008, 10:47 PM) *

felicitari mamicuto si o sarcina usoara oFloare1.gif

--------------------

+Quote Post
proud2Bmum
post Dec 19 2008, 01:30 PM
Post #4

Top Member

Group: Top Members
From: London,UK
Member No.: 46,526

QUOTE(Narci @ Dec 18 2008, 08:47 PM) *

Bine-ai venit in randul mamicilor!

Eu sunt mamica de Iunie, ar trebui sa nasc pe 17 iunie.
Iti doresc sa ai o sarcina foarte usoara!

+Quote Post
Narci
post Dec 21 2008, 02:03 PM
Post #5

Golden Member

Multumesc frumos fetelor. Vroiam sa va intreb ca la prima mea sarcina n-am avut nik, doar crestea burta - ce as putea sa fac sau sa iau ca mi-e tare rau la stomac. Am un ghem de greata in gat si macar de=as putea sa-l scot ar fi bine, dar eu nu vomit de fel, asa ca sta acolo si ma chinuie. Pot sa beau ceva sau sa iau ceva - lamaia n-are nici un efect

--------------------

+Quote Post
anku
post Dec 21 2008, 07:56 PM
Post #6

Golden Member

From: sibiu ,acum Bavaria
Member No.: 37,683

ce fain!!!imi amintesc si eu cum am facut 6 teste de sarcina si nu puteam crede!cred ca aveam 2 saptamani!la mine greturile au venit abia in sapt a 6-a!stiu ca m-am dus la dr gin si am zis ca ma simt slabita si am greturi...mi-a dat elevit si m-am simtit perfect!numai ca elevit ingrasa dupa parerea mea...eu asta am luat si nu mi-a mai fost rau!sau acum in a 9 luna de sarcina aveam din nou greturi si mi s-a dat o solutie (cica pun 20 picaturi in apa)ptr starea de greata...numai nu stiu dc e bine si ptr sarcina mica! hug.gif

--------------------
Nu dispretui lucrurile mici; o lumanare poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele:sa lumineze...noaptea

+Quote Post
Alondra
post Dec 22 2008, 08:15 AM
Post #7

Home sweet home!

Group: Top Golden Members
From: Here and nowhere...
Member No.: 14,812

--------------------

+Quote Post
proud2Bmum
post Dec 23 2008, 07:15 PM
Post #8

Top Member

Group: Top Members
From: London,UK
Member No.: 46,526

QUOTE(Narci @ Dec 21 2008, 12:03 PM) *
Multumesc frumos fetelor. Vroiam sa va intreb ca la prima mea sarcina n-am avut nik, doar crestea burta - ce as putea sa fac sau sa iau ca mi-e tare rau la stomac. Am un ghem de greata in gat si macar de=as putea sa-l scot ar fi bine, dar eu nu vomit de fel, asa ca sta acolo si ma chinuie. Pot sa beau ceva sau sa iau ceva - lamaia n-are nici un efect

lamaia nu are intotdeauna efect. incearca sa iti incepi dimineata cu ceva in stomac. incearca painea toast sau ryvita.
ai putea la fel de bine s abei un pahar cu lapte in inghitituri mici si dese. daca nu merge... stiu ca suna scarbos, dar baga-ti degetele pe gat si elibereaza-te.
eu am avut mari probleme cu starile atsea in prim aparte a sarcinii, si vomitam in fiecare zi...
acum, depinde si de organism

succes!

+Quote Post
mamigeo
post Dec 24 2008, 02:35 PM
Post #9

Silver Member

Group: Silver Members
From: Urziceni
Member No.: 42,509

Ce frumos... Au inceput sa apara si mamicile de septembrie 2009.
Felicitari tuturor, sarcina usoara si fara probleme!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

This post has been edited by mamigeo: Dec 24 2008, 02:35 PM

--------------------

+Quote Post
Narci
post Dec 25 2008, 04:40 AM
Post #10

Golden Member

Sarbatori fericite fetelor, bebelusi sanatosi si un sot dragastos, ce am putea sa ne dorim mai mult?

--------------------

+Quote Post
Reclama

Reclama

Reclama

Quote Post

3680 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic

RSS Lo-Fi Version Time is now: 10th September 2010 - 08:01 AM