![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 3,706 Inscris la: 21-July 06 Din: Bucuresti Membru nr.: 1 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() A fost prima intalnire, insa vara este lunga si promitem sa facem intalniri cat mai multe, daca si voi doriti ![]() Poze de la intalnire pot fi vizualizate aici: 1 Martie 2008. Intalnire Bucuresti Calitatea filmului tine de tehnica de comprimare, pe care noi, e clar, nu prea o detinem inca. Speram sa iertati acest inconvenient ![]() -------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 11,367 Inscris la: 11-March 07 Membru nr.: 2,589 ![]() |
WOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce SUPER este!!!!!!!!!Va pup si va iubesc pe toti si toate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am revazut filmuletul de cateva ori si parca imi vine sa ma uit incontinuu ![]() Aceasta postare a fost editata de AdeDia: Mar 3 2008, 08:58 PM -------------------- Fericirea adevarata n-o ai,n-o poti avea,decat daca esti in stare s-o dai. Putem sluji fara iubire,dar nu putem iubi fara slujire. |
|
|
![]()
Postare
|
|
Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 7,762 Inscris la: 17-April 07 Din: Cluj-Napoca Membru nr.: 3,230 ![]() |
SUUUUPERRRR FRUMOS Sper ca intr-o buna zi sa ne putem intalni mai multi din mai multe orase
M-am atasat foarte mult de acest site UTILECOPII si imi sunteti foarte dragi pup toti bebei si pe parintii lor ![]() ![]() ![]() iar membri UTILECOPII sunt de nota 10 ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 3,289 Inscris la: 26-October 07 Din: Oradea Membru nr.: 8,627 ![]() |
Fetelor, sunteti minunate! Iar copiii: adevarate splendori! UtileCopii, poti fi mandra cu asa membri! Pupici pentru toata lumea! ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 37,319 Inscris la: 28-November 07 Membru nr.: 10,411 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Aceasta postare a fost editata de rux25: Mar 3 2008, 09:19 PM |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Daria Miruna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Members Postari: 1,921 Inscris la: 15-October 07 Din: Bistrita Membru nr.: 8,103 ![]() |
foarte frumos!!!mamici superbe,copilasi adorabili,tatici grijulii.bravo andrei,ne-ai incantat privirile.
multi ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 2,025 Inscris la: 25-May 07 Din: Mures Membru nr.: 3,932 ![]() |
Ce idee minunata ! Cred ca desi va cunosteati de pe Forum , intalnirea reala a fost deosebit de emotionanta . Mi-a facut mare placere sa vad filmuletul cu Voi ! Felicitari pentru idee si pentru realizarea ei !
-------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() bibi alexandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 2,716 Inscris la: 14-January 08 Din: mangalia Membru nr.: 12,621 ![]() |
SUNTETI SUPERBI A FOST SUPER INTALNIREA TARE AS FI VRUT SA FI VENIT SI NOI
![]() ![]() VA DORESC MULTA IUBIRE PENTRU FAMILIA UTILE COPII!! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 7,762 Inscris la: 17-April 07 Din: Cluj-Napoca Membru nr.: 3,230 ![]() |
iar am vizionat filmuletul e super si mi-a placut de Denissa cand si-a aruncat martisorul din mana sa poata tine balonul mai bine
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() aurelia si andreea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Members Postari: 1,919 Inscris la: 30-November 07 Din: BISTRITA Membru nr.: 10,537 ![]() |
absolut superba ,ati avut o idee geniala,si mi-as fi dorit si eu sa fiu acolo cu voi si cu bebeii vostri.Sunt adorabili!!!!!!!!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
Reclama |
![]()
Postare
#
|
![]() Reclama ![]() |
|