![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
![]() mami lui casian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 23,491 Inscris la: 8-June 08 Din: BRASOV Membru nr.: 25,703 ![]() |
LISTA COPII DE OCTOMBRIE 2008 SI NU NUMAI... ![]() 21 MAI =STEFAN-CONSTANTIN *ALEXANDRA81 15 SEPTEMBRIE=COSMINA *DEKKO FLORI 17 SEPTEMBRIE=MARIA ALEXANDRA&ANDREEA BIANCA *OANALUCIA76 19 SEPTEMBRIE=EDUARD-C-TIN*ALINUTZA872000 22 SEPTEMBRIE=MIRUNA *KATYA_RO 2 OCTOMBRIE=RARES *MIRELA69 3 OCTOMBRIE=ALEXANDRU-CRISTIAN *LAURA 6 OCTOMBRIE=ANCA-ARIANA *OANAAA 7 OCTOMBRIE=LUCA -DAVID *AURA13 9 OCTOMBRIE=IULIA-ANDREEA-CATALINA *ADYMIH 10 OCTOMBRIE=IANNIS-LUCA *PAVONEITZA 10 OCTOMBRIE=MARIA NATALIA *TZUMPI 13 OCTOMBRIE=EVA-THEODORA *HELLENA 14 OCTOMBRIE=DAVID *ALEXANDRA20 14 OCTOMBRIE=MARIA *COCA83RO 15 OCTOMBRIE=DAVID-MIHAI *CRIS78 15 OCTOMBRIE=MATEI*NADINKA 17 OCTOMBRIE=MARA IOANA *OANA6 21 OCTOMBRIE=TEODOR-CASIAN *GABRIELLE2003 21 OCTOMBRIE=CAROL-SEBASTIAN *MARMOTA_FLO 21 OCTOMBRIE=DAMIAN *OANA MICA 23 OCTOMBRIE=COSMIN ANDREI *ELENAALEX 24 NOIEMBRIE=CHRISTIAN ANDREI *RALUCASTEF 25 OCTOMBRIE=IULIA MAGDA *ADRIANAO 25 OCTOMBRIE=BIANCA MARIA *RALUCI 27 OCTOMBRIE=SARAH *SIMONE 27 DECEMBRIE=DENISA MARIA *DANIEELAA 28 OCTOMBRIE=DIANA *NALYA 28 OCTOMBRIE=ALEXIA *ALEXA_IAC 2 NOIEMBRIE=TEODORA *ANA211 7 NOIEMBRIE=MARA-STEFANIA *STEFFI 10 NOIEMBRIE=BIANCA *VIOANGEL -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Lista copii de octombrie 2008 si nu numai http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?s...p;#entry1467827 Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 3,383 Inscris la: 31-March 08 Din: Bucuresti Membru nr.: 19,204 ![]() |
buna Gaby.
cu multa placere. noi suntem binisor, incercam sa trecem peste aceasta situatie. ne asteptam din clipa in clipa sa se "duca" si bunicul. nu credem ca mai apuca craciunul. asta este cu batranetea. bunicul, cand este lucid, sufera foarte mult dupa bunica, toata ziua o striga. -------------------- ![]() ![]() Lista copii de octombrie 2008 si nu numai !!!... http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?s...06&st=72080 |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() mami lui casian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 23,491 Inscris la: 8-June 08 Din: BRASOV Membru nr.: 25,703 ![]() |
buna Gaby. cu multa placere. noi suntem binisor, incercam sa trecem peste aceasta situatie. ne asteptam din clipa in clipa sa se "duca" si bunicul. nu credem ca mai apuca craciunul. asta este cu batranetea. bunicul, cand este lucid, sufera foarte mult dupa bunica, toata ziua o striga. Este dureros Oana! ![]() Dar e foarte bine ca ai bunici si acum ![]() Eu din pacate....nu mai am de foarte mult timp ![]() Cm o vrea DD, asa sa fie! ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Lista copii de octombrie 2008 si nu numai http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?s...p;#entry1467827 Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 3,383 Inscris la: 31-March 08 Din: Bucuresti Membru nr.: 19,204 ![]() |
Este dureros Oana! ![]() Dar e foarte bine ca ai bunici si acum ![]() Eu din pacate....nu mai am de foarte mult timp ![]() Cm o vrea DD, asa sa fie! ![]() asa este Gaby, cum o vrea Bunul Dumnezeu. bunica pe 7 oct. facea 83 de ani, iar bunicul a facut in iulie 93 de ani. -------------------- ![]() ![]() Lista copii de octombrie 2008 si nu numai !!!... http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?s...06&st=72080 |
|
|
![]()
Postare
|
|
asa este Gaby, cum o vrea Bunul Dumnezeu. bunica pe 7 oct. facea 83 de ani, iar bunicul a facut in iulie 93 de ani. ooooo....e foarte frumos ca v-ati bucurat de ei pana acum! fetele ce fac? cum sunt? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Lista copii de octombrie 2008 si nu numai http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?s...p;#entry1467827 Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 3,336 Inscris la: 30-December 08 Din: bacau Membru nr.: 61,272 ![]() |
buna ziua fete frumoase
![]() va multumesc din suflet ca v-ati gandit la noi si ptr. toate gandurile frumoase ![]() gabi, multumesc mult ptr. colajul tau este superb...neaparat vreau sa le salvez...multumesc din suflet si ptr. telefon esti o fata extraordinara.... ![]() am inteles ca de maine stai 8 ore la servici...sa ai o zi cat mai usoara si sa treaca cay mai repede...pupici lui casian ![]() tzumpi de asemenea multumesc din suflet ![]() coca ,elena,raluca ,oana,ana ....tuturor le multumesc inca odata....imi cer mii de scuze daca am uitat sa specific pe cineva maine revin cu poze...trebuie sa le descarc...promit... o zi frumoasa tuturor ...pe maine... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
buna ziua fete frumoase ![]() va multumesc din suflet ca v-ati gandit la noi si ptr. toate gandurile frumoase ![]() gabi, multumesc mult ptr. colajul tau este superb...neaparat vreau sa le salvez...multumesc din suflet si ptr. telefon esti o fata extraordinara.... ![]() am inteles ca de maine stai 8 ore la servici...sa ai o zi cat mai usoara si sa treaca cay mai repede...pupici lui casian ![]() tzumpi de asemenea multumesc din suflet ![]() coca ,elena,raluca ,oana,ana ....tuturor le multumesc inca odata....imi cer mii de scuze daca am uitat sa specific pe cineva maine revin cu poze...trebuie sa le descarc...promit... o zi frumoasa tuturor ...pe maine... ![]() Buna Mirela, ma bucur sa va vad! O duminica frumoasa va dorim si maien asteptam si pozele chiar daca eu o s ale vad dupa ora 18 cand ajung acasa Maine incep si eu munca ca oamenii normali ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Lista copii de octombrie 2008 si nu numai http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?s...p;#entry1467827 Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 3,336 Inscris la: 30-December 08 Din: bacau Membru nr.: 61,272 ![]() |
Buna Mirela, ma bucur sa va vad! O duminica frumoasa va dorim si maien asteptam si pozele chiar daca eu o s ale vad dupa ora 18 cand ajung acasa Maine incep si eu munca ca oamenii normali ![]() buna gabi ... ![]() am crezut ca ai iesit ... ![]() te pup si sa ai o zi cat mai usoara maine... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
eu gata am iesit ...va urez tuturor o zi cat mai frumoasa chiar daca afara e frig si innourat
pe maine dimineata la cafea... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
buna gabi ... ![]() am crezut ca ai iesit ... ![]() te pup si sa ai o zi cat mai usoara maine... ![]() Ah nu...sunt in zona dar mai citesc cate ceva. ![]() Multumesc! ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Lista copii de octombrie 2008 si nu numai http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?s...p;#entry1467827 Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Versiune Lo-Fi | Acum este ora: 6th June 2023 - 05:58 PM |