![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
![]() Anca, mami de Radu, zis Aby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 5,051 Inscris la: 22-November 06 Din: Bucuresti Membru nr.: 585 ![]() |
-------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 6,711 Inscris la: 22-April 07 Membru nr.: 3,339 ![]() |
Voi lasati copilasii singurei in casa? Eu n-as avea curaj sa il las nici macar 5 minute? Sunt eu exagerata sau...nu? Eu cred ca voi fi super-protectiva cu Cati... cred... chiar exagerat! Vom vedea... Apropo de lasat BB singur, sa va spun o intamplare adevarata. Ma intalnesc intr-un supermarket cu niste cunostinte si din vorba-n vorba aflu ca au si ei un BB de vreo 2 luni. M-au intrebat unde e BB al meu si le-am zis ca e acasa. Iar ei ma intreaba - SINGURA? Nu, le raspund, cu mamaia! Tot ei imi zic - noi stam singuri si nu avem cu cine sa lasam BB asa ca-l luam cu noi oriunde mergem. Eu, nedumerita ca nu vad copilul, ii intreb - pai unde e? In masina - mi-au raspuns ei nonsalant... si masina in parcare, desigur! ![]() No comment! -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 5,708 Inscris la: 12-October 06 Membru nr.: 186 ![]() |
Voi lasati copilasii singurei in casa? Eu n-as avea curaj sa il las nici macar 5 minute? Sunt eu exagerata sau...nu? Eu nu ii las NICIODATA singuri in casa.Daca trebuie sa plec undeva ii iau cu mine sau chem pe cineva.Se pot intampla accidente,se pot speria...cine are grija de ei?Doar pe Andrei il mai las singur,dar nu plec de acasa...doar in curte,sau cel mult pe strada. Nu esti exagerata Anca,esti preocupata de copilul tau,ca de aia l-ai facut,sa ai grija de el pana se va putea descurca singur...si mai are mult pana atunci. ![]() -------------------- ,,Sa te trezesti in zori, cu inima mereu inaripata si sa inalti,
plin de recunostinta, multumire pentru inca o zi de iubire; Sa te odihnesti, coplesit de beatituine, la ceasul amiezii si sa cugeti la extazul iubirii''...Kahlil Gibran |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Anca, mami de Radu, zis Aby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 5,051 Inscris la: 22-November 06 Din: Bucuresti Membru nr.: 585 ![]() |
![]() ![]() Deja mi-e rau! Cum naiba sa lasi copilasul de 2 luni in masina parcata? Uite cum au unii copii si nu stiu sa ii trateze cum trebuie! Mureau daca o puneau in fotoliul de la carucior, sau daca luau caruciorul cu ei, sau daca mama ramanea cu bebe acasa! -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 5,708 Inscris la: 12-October 06 Membru nr.: 186 ![]() |
...pai unde e? In masina - mi-au raspuns ei nonsalant... si masina in parcare, desigur! ![]() No comment! Parinti Tampitzi!Scuzati expresia,dar asta e adevarul...Cum sa lasi copilul Singur in masina? ![]() Scuzati,dar m-am enervat rau de tot... ![]() -------------------- ,,Sa te trezesti in zori, cu inima mereu inaripata si sa inalti,
plin de recunostinta, multumire pentru inca o zi de iubire; Sa te odihnesti, coplesit de beatituine, la ceasul amiezii si sa cugeti la extazul iubirii''...Kahlil Gibran |
|
|
![]()
Postare
|
|
Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 272 Inscris la: 12-July 07 Din: iasi Membru nr.: 5,120 ![]() |
si eu am ramas masca la faza asta!pai de nu s-a vb despre asta de mii de ori:nu se lasa in masina parcata nici un animal dar un bb!!!!!!!!!!inconstienti,atat pot spune.eu il car dupa mine peste tot cu port-bb si cand cobor jos sa iau paine!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 6,711 Inscris la: 22-April 07 Membru nr.: 3,339 ![]() |
si eu am ramas masca la faza asta!pai de nu s-a vb despre asta de mii de ori:nu se lasa in masina parcata nici un animal dar un bb!!!!!!!!!!inconstienti,atat pot spune.eu il car dupa mine peste tot cu port-bb si cand cobor jos sa iau paine! Corect!!! Asta iarna cand era frig si ger si ninsoare si... ce mai era, tot o luam cu mine in port-bb, ca sa-i tina de cald corpul meu, iar cand mergeam la market tot in port-bb o tineam si cu cosul intr-o mana! Asa ma gandeam si eu! De un animal ai mare grija, dar de propriul tau copil??? -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 2,297 Inscris la: 23-July 07 Membru nr.: 5,385 ![]() |
Nu pot sa imi inchipui cum au putut sa lase un copil de 2 luni in masina. Eu nu am curajul sa il las nici acum la 6 ani singur in casa iar la anul cand incepe scoala ma gandesc sa il inscriu la semi internat pt. ca la cat de aerian este el acuma nu am curaj sa las singur in casa.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() david teodor ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 728 Inscris la: 25-September 07 Din: FALTICENI Membru nr.: 7,123 ![]() |
zau cand vezi cate cazuri sunt iti vine sa plangi.Am si eu o tampita de prietena sa zic asa care sia lasat bb de 9 luni singurica in casa in patut si ia sa dus sa ai cumpere lapte.Si mai avea toanta si niste perne acolo in patut si cand a venit era cu pernele pe fata.femeie nebuna.Eu nu il las pe asta mic in casa singurel nici macar cand doarmeprefer sa imi fac cumparaturile cu o zi inainte cand am sotul acasa.Sotul meu lucreaza 24 de ore.
-------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Junior ![]() Grup: Members Postari: 6 Inscris la: 23-January 08 Membru nr.: 13,170 ![]() |
consider ca pana la 6-7 ani nu se lasa un copil singur in casa, dupa in functie de fiecare parinte cum stie ca si l-a educat poate decide, dar pana la 6-7 ani sub nici o forma
|
|
|
Reclama |
![]()
Postare
#
|
![]() Reclama ![]() |
|