![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Plus Postari: 186 Inscris la: 24-June 07 Membru nr.: 4,703 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
Top Member ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Members Postari: 889 Inscris la: 31-August 06 Membru nr.: 74 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buna ziua, Myra, La febra asta eu iti recomand sa mergi cu copilul la spital, Noi va dorim sanatate si sa tinem legatura |
|
|
![]()
Postare
|
|
Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 2,308 Inscris la: 9-February 07 Din: Huedin-Cluj Membru nr.: 1,984 ![]() |
Si eu zic la fel,du-te cu el la spital,pentru ca e prea mare febra si nu e de joaca
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 5,012 Inscris la: 14-March 07 Din: Cluj-Napoca Membru nr.: 2,649 ![]() |
sanatate multa si sa ne tii la curent. -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() MIHAI&GABRIEL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 12,313 Inscris la: 15-February 07 Din: BUCURESTI Membru nr.: 2,119 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() Mai bine sa invat din ce am facut,de cat sa regret ce as fi putut sa fac si n-am facut... |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Plus Postari: 186 Inscris la: 24-June 07 Membru nr.: 4,703 ![]() |
Ce ti-au spus la spital?
-------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() de trei ori mamica ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Plus Postari: 662 Inscris la: 14-December 06 Din: Rm Valcea Membru nr.: 1,212 ![]() |
Myra, ai fost la spital, cum mai e copilul? Sunteti bine?
Claudita, ce au patit acum micutii tai? Raceala, sau altceva? -------------------- Cel mai de pret lucru pe care ni l-a dat D-zeu sunt copiii. Hai sa ii tratam asa cum se cuvine!
|
|
|
![]()
Postare
|
|
Junior ![]() Grup: Members Postari: 10 Inscris la: 3-July 07 Membru nr.: 4,906 ![]() |
buna Myra eu am patit cu al meu exact asa,i-amdat Zinnat 3 zile si nu a scazut febra,apoi am trecut la injectii.Al meu face foarte des rosu in gat cu febra mare.39-40,si nu ii trece decat injectabil.Acum ii dau Bronchovacsom pentru imunitate.Atentie,sa nu faca alergie la Zinnat,al meu s-a umplut de bubite.
|
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 12,535 Inscris la: 10-January 07 Din: Deva,Hunedoara Membru nr.: 1,467 ![]() |
Gabriela a facut febra 38.5 azi noapte, i-am dat un supozitor de paracetamol si acum are iar febra, cred 38.7 cred ca nu prea ma lasa sa-i iau temperatura. Daca e cineva as avea nevoie de un sfat, ce sa fac si ce sa-i dau.
-------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 5,708 Inscris la: 12-October 06 Membru nr.: 186 ![]() |
Gabriela a facut febra 38.5 azi noapte, i-am dat un supozitor de paracetamol si acum are iar febra, cred 38.7 cred ca nu prea ma lasa sa-i iau temperatura. Daca e cineva as avea nevoie de un sfat, ce sa fac si ce sa-i dau. Tot supozitorul e cel mai bun,pentru ca poti sa il administrezi fara scandal,daca nu-i plac siropurile.Daca sta,pune-i in ciorapi cartof ras cu otet cand doarme,sau macar otetul.E posibil sa-i iasa maselute?Noi am patit asa de cateva ori si febra trecea de la sine dupa o zi,doua.Sa ai grija sa bea lichide suficiente. Pupam Gabitu mic si asteptam vesti ![]() -------------------- ,,Sa te trezesti in zori, cu inima mereu inaripata si sa inalti,
plin de recunostinta, multumire pentru inca o zi de iubire; Sa te odihnesti, coplesit de beatituine, la ceasul amiezii si sa cugeti la extazul iubirii''...Kahlil Gibran |
|
|
Reclama |
![]()
Postare
#
|
![]() Reclama ![]() |
|
|