![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 194 Inscris la: 11-October 06 Membru nr.: 175 ![]() |
Mult noroc! -------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
Junior ![]() Grup: Members Postari: 31 Inscris la: 14-December 06 Membru nr.: 1,214 ![]() |
buna, in legatura cu calculul ovulatiei, nu cred ca se potriveste la toata lumea, fiecare trebuie sa isi cunoasca corpul f bine, ma refer la persoanele care au ciclul neregulat. Cum se numesc testele de identificare a ovulatie? a mai folosit cineva?
sa auzim de bine |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 194 Inscris la: 11-October 06 Membru nr.: 175 ![]() |
Asa e, exista mai multe tipuri de teste de ovulatie. Intreaba la farmacie, stiu ca sunt bune cele de la Dr. Sigur si Clearblue.
Un alt mod de a afla cand are loc ovulatia este monitorizarea Temperaturii Bazale. -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Junior ![]() Grup: Members Postari: 31 Inscris la: 14-December 06 Membru nr.: 1,214 ![]() |
|
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Instructor bodytoning si mamic de Pifos ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Members Postari: 829 Inscris la: 24-July 06 Din: Copenhaga, DK Membru nr.: 16 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
buna, Beatrice, nu stiu ce sa mai zic m-am zapacit cu totul sunt in ziua 35 la un ciclu de 40 de zile si am avut mucusul acela de care se tot zice ca il ai in perioada fertila sau cand se elibereaza ovului acum sa vedem ce va fi dar sunt foarte derutata, cred ca pana la urma am sa merg la medic sa imi regleze ciclu si sa stiu exact cand se elibereaza ovulul. Asa ca nimic nou.
|
|
|
![]() ![]()
Postare
|
|
![]() Instructor bodytoning si mamic de Pifos ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Members Postari: 829 Inscris la: 24-July 06 Din: Copenhaga, DK Membru nr.: 16 ![]() |
Am inteles. Pai oricum se ne tii la curent!
pupam! -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Plus Postari: 486 Inscris la: 2-February 07 Din: Brasov Membru nr.: 1,862 ![]() |
Fetelor, vi s-a intamplat vreodata (stiind ca puteti repera exact momentul ovulatiei dupa glera cervicala) sa vi se pare ca tine prea mult?
stiu ca normal e sa tina 4 zile, eu insa de mai mult de 10 zile am aceeleasi scurgeri (ca si cele din perioada ovulatiei)....... ati patit vreodata asa ceva? pupici! -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 6,711 Inscris la: 22-April 07 Membru nr.: 3,339 ![]() |
Fetelor, vi s-a intamplat vreodata (stiind ca puteti repera exact momentul ovulatiei dupa glera cervicala) sa vi se pare ca tine prea mult? stiu ca normal e sa tina 4 zile, eu insa de mai mult de 10 zile am aceeleasi scurgeri (ca si cele din perioada ovulatiei)....... ati patit vreodata asa ceva? pupici! Mie nu mi s-a intamplat. Poate nu e vorba de ovulatie... La medic ai mers? Cum iti mai e acum? -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Andreea,mamica ratustei Raisa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 4,889 Inscris la: 1-July 07 Din: Iasi Membru nr.: 4,864 ![]() |
si eu astept sa mai treaca vreo3zile sa imi fac un test!!!!si sper sa fie pozitiv desi as avea de infruntat mai multe...nu doar sarcina in sine care nu ma sperie!
-------------------- |
|
|
Reclama |
![]()
Postare
#
|
![]() Reclama ![]() |
|