![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
Top Member ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Members Postari: 722 Inscris la: 19-May 10 Din: Bucuresti Membru nr.: 147,995 ![]() |
![]() -------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() ...sunt fericita alaturi de iubitii mei... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 13,885 Inscris la: 11-September 08 Membru nr.: 37,208 ![]() |
...cand am vazut acest topic ...m/au cuprins emotiile....
...sarcina usoara Mihaela...si cat mai multe mamici de octombrie sa se adune aici.... ![]() ![]() ..mi/ar fi placut sa fiu si eu o mamica de octombriept a doua oara...dar.... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Top Member ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Members Postari: 722 Inscris la: 19-May 10 Din: Bucuresti Membru nr.: 147,995 ![]() |
...cand am vazut acest topic ...m/au cuprins emotiile.... ...sarcina usoara Mihaela...si cat mai multe mamici de octombrie sa se adune aici.... ![]() ![]() ..mi/ar fi placut sa fiu si eu o mamica de octombriept a doua oara...dar.... ![]() nu eu o sa fiu fericita viitoare mamica ci o persoana draga mie... asa ca i-am deschis topic aici. -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() ...sunt fericita alaturi de iubitii mei... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 13,885 Inscris la: 11-September 08 Membru nr.: 37,208 ![]() |
nu eu o sa fiu fericita viitoare mamica ci o persoana draga mie... asa ca i-am deschis topic aici. Aaaaaaaaaaaaaaa..scuze....pai sarcina usoara prietenei tale.... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Members Postari: 1,984 Inscris la: 3-February 10 Din: iasi Membru nr.: 128,154 ![]() |
![]() ![]() Va doresc sarcina cat mai usoara gravidute dragi....sa va adunati cat mai multe ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Junior ![]() Grup: Members Plus Postari: 17 Inscris la: 14-February 11 Membru nr.: 204,364 ![]() |
Aaaaaaaaaaaaaaa..scuze....pai sarcina usoara prietenei tale.... ![]() Multumesc. Eu sunt prietena. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 8,251 Inscris la: 18-October 07 Din: Oradea Membru nr.: 8,246 ![]() |
Sacina usoara ANDAP !!!
![]() -------------------- Voturile pt micutul Artur, se transforma in roni, pentru Vladut!!!Multumim din suflet echipei Utile Copii pentru sprijin si pentru ca s-a alaturat campaniei noastre!!Se poate vota in fiecare ora, un vot=1 ron; e nevoie de cateva secunde sa va inregistrati.Va multumim!!! http://www.utilecopii.ro/concurs/zambet-de-copil/poza/93/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Member ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Members Postari: 822 Inscris la: 17-January 11 Membru nr.: 203,578 ![]() |
sarcina usoara si bb sanatosi viitoarelor mamici de octombrie!!!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 3,673 Inscris la: 3-December 08 Din: bacau Membru nr.: 53,205 ![]() |
sarcina usoara ANDAP!
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() mamica de pui dulce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 2,794 Inscris la: 8-May 09 Membru nr.: 89,017 ![]() |
Sarcina usoara..un drum lin pana la intalnirea cu bebe iti urez ANDAP...si tuturor viitoarelor mamici de octombrie 2011...am si eu o prietena care are DPN-ul in 6 oct. , o sa-i spun sa-si faca cont sa se alature si ea
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Versiune Lo-Fi | Acum este ora: 6th June 2023 - 07:17 PM |