Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )

10 Pagini V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Torturile Lui Stefania
stefi-dani
postare Mar 28 2010, 09:57 AM
Postare #11


Silver Member
******

Grup: Silver Members
Postari: 1,826
Inscris la: 22-January 09
Din: bucuresti
Membru nr.: 66,441



QUOTE(Mih@ela @ Mar 23 2010, 08:05 PM) *
Adevarata opera!!! notworthy.gif trandafir.gif


notworthy.gif MULTUMESC
QUOTE(Mikaell @ Mar 24 2010, 02:10 AM) *
E foarte frumos tortul...se vede ca esti foarte priceputa eusa_clap.gif eusa_clap.gif eusa_clap.gif multi pupicei dulci tzuc.gif hug.gif

oFloare.gif MULTUMESC eating.gif

QUOTE(izamami @ Mar 24 2010, 02:31 AM) *
SUPERB TORTUL yami.gif eusa_clap.gif eusa_clap.gif
CUM ZICE ADITU NOTA 20 trandafir.gif

biggrin.gif tzuc.gif
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stefi-dani
postare Mar 28 2010, 09:58 AM
Postare #12


Silver Member
******

Grup: Silver Members
Postari: 1,826
Inscris la: 22-January 09
Din: bucuresti
Membru nr.: 66,441



AM ZIS SA VA SCRIU RETETA POATE O FACE-TI ACUM DE SFANTUL PASTI
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stefi-dani
postare Mar 28 2010, 10:18 AM
Postare #13


Silver Member
******

Grup: Silver Members
Postari: 1,826
Inscris la: 22-January 09
Din: bucuresti
Membru nr.: 66,441



DIPLOMAT

1L FRISCA(EU FOLOSESC HULALA)
7OUA MARI
IAR PT FIECARE OU CATE 2 LINGURI DE ZAHAR(14 LINGURI)........DACA SUNT MAI MICI OUALE MAI PUNE-TI 1 SI INCA 2 LINGURI DE ZAHAR
35 DE GRAME DE GELATINA=ADICA 3BUC. SI 1/2 PLIC DE LA DR O.
FRUCTE
AROME
SE INCEPE CU FRISCA,O BAT TARE SI O LASA DE-O PARTE.IAU GELATINA GRANULE SI O PUN LA INMUIAT IN APA CALDUTA SAU COMPOT ,LE AMESTEC PANA SE OMOGENIZEAZA.ASEZ CASTRONELUL IN ALTUL CU APA FIERBINTE SI LAS DE-O PARTE.
OUALE INTREGI,FARA COAJA biggrin.gif (O GLUMITA) SI ZAHARUL,LE BAT PE ABUR PANA SE FACE CA O SMANTANA MAI GROASA.CAND ESTE GATA,O IAU DE PE ABUR SI ADAUG GELATINA SI MAI BAT CU TELUL ,PT CA GELATINA SE LA SA LA FUND,FIIND GREA.
CALDUTA O ADAUG LA FRISCA SI AMESTEC USOR CU O LG.DE LEMN SE PUN FRUCTE SI AROME.
APOI SE TOARNA COMPOZITIA INTR-O CRATITA CU PERETI INNALTI SI SE LASA CATEVA ORE PANA SE INTARESTE,EU FAC SEARA SI O LAS TOATA SEARA LA FRIGIDER
DACA VRETI FARA BLAT PUTE-TI PUNE O FOLIE PE FUNDUL FORMEI,ATUNCI CAND INTOARCE-TI SA NU RAMANA LIPITA CREMA SAU PUNE-TI BLATUL SI PE MARGINI UNDE E CREMA, FOLIE.
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stefi-dani
postare Mar 28 2010, 10:24 AM
Postare #14


Silver Member
******

Grup: Silver Members
Postari: 1,826
Inscris la: 22-January 09
Din: bucuresti
Membru nr.: 66,441




MIE IMI PLACE CU BLATUL INSIROPAT DAR NU FOARTE MULT
SI PUN 3 STRATURI DE BLAT SI 2 DE CREMA ,IN GENERAL...
IAR FAC DIPLOMATUL SI CU CIOCOLATA........PUN BLAT ,DIPLO.ALB..... BLAT, DIPLO. CU CIOCO,...BLAT SI DIPLO.ALB....SI INCHEI CU BLAT.
PRIMUL SI ULTIMUL BLAT NU-L INSIROPEZ
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stefi-dani
postare Mar 28 2010, 10:31 AM
Postare #15


Silver Member
******

Grup: Silver Members
Postari: 1,826
Inscris la: 22-January 09
Din: bucuresti
Membru nr.: 66,441



PUN SI DIPLOMATUL CU GUST DE CIOCOLATA

CREMA E LA FEL CA CEL CU FRISCA DAR.......
MAI FAC UN SILOP DE CACAO......50g CACAO
150gZAHAR
11 LINGURI APA,TOATE PE FOC......LAS LA RACIT.
SE AMESTECA CU CREMA DE DIPLOMAT CU FRISCA IAR APOI SE PUNE SIROPUL RECE SI UN PLICULET DE CIOCOLATA CALDA SAU CINE PREFERA UN PLICULET DE CAPUCINO DE CIOCOLATA.
NU SE MAI PUN FRUCTE CA LA CEL CU FRISCA....SE POT PUNE STAFIDE INMUIATE IN ROM,FULGI DE CIOCOLATA SAU BUCATELE
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stefi-dani
postare Mar 28 2010, 10:34 AM
Postare #16


Silver Member
******

Grup: Silver Members
Postari: 1,826
Inscris la: 22-January 09
Din: bucuresti
Membru nr.: 66,441



FETELOR VA UREZ SPOR LA TREABA SI SA INDULCITI PE CEI DIN JURUL VOSTRU
SI SA AUZITI "MAMAICA MEA ,E CEA MAI TARE".........."SOTIA MEA ,E CEA MAI BUNA BUCATAREASA DE DULCIURI"........"FATA MEA L-A FACUT bananab.gif "
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stefi-dani
postare Mar 28 2010, 10:36 AM
Postare #17


Silver Member
******

Grup: Silver Members
Postari: 1,826
Inscris la: 22-January 09
Din: bucuresti
Membru nr.: 66,441



QUOTE(stefi-dani @ Mar 28 2010, 11:34 AM) *
FETELOR VA UREZ SPOR LA TREABA SI SA INDULCITI PE CEI DIN JURUL VOSTRU
SI SA AUZITI "MAMAICA MEA ,E CEA MAI TARE".........."SOTIA MEA ,E CEA MAI BUNA BUCATAREASA DE DULCIURI"........"FATA MEA L-A FACUT bananab.gif "

VROIAM SA ZIS MAMICA laugh.gif SCUZE blush.gif
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stefi-dani
postare Mar 28 2010, 10:44 AM
Postare #18


Silver Member
******

Grup: Silver Members
Postari: 1,826
Inscris la: 22-January 09
Din: bucuresti
Membru nr.: 66,441



acum ...........sa modelam cu PASTA DE ZAHAR

1 LINGURA GELATINA LA FEL CA LA DIPLOMAT..........DIZOLVATA IN 6 LG.DE APA
2 LG. MIERE
1LG.MARGARINA RAMA DE PRAJITURI

SE TOPESC IMPREUNA IN BAIE DE ABUR SI SE AMESTECA PE URMA CU ZAHAR PUDRA( 600g-800g).PANA NU SE MAI LIPESTE DE MANA
ATENTIE........ZAHARUL SA AIBE AMIDON ALTFEL NU IESE O BUNA PASTA DE MODELAT
ZAHARUL DACA NU E FOARTE FIN SE CERNE............NU SE PUNE TOT DE-O DATA CI PUTIN CATE PUTIN

SPOR LA MUNCA....... PT CELE CU COPII MAI MARICEI E O DISTRACTIE MAXIMA SI O ZI DE NEUITAT
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stefi-dani
postare Mar 28 2010, 10:47 AM
Postare #19


Silver Member
******

Grup: Silver Members
Postari: 1,826
Inscris la: 22-January 09
Din: bucuresti
Membru nr.: 66,441



ASTEPT SA VAD REZULTATE BUNE floare2.gif
VREAU POZE
PT INTREBARI NE INTALNIM AICI........AM SA VA RASPUND CAT POT DE REPEDE
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stefi-dani
postare Mar 28 2010, 10:54 AM
Postare #20


Silver Member
******

Grup: Silver Members
Postari: 1,826
Inscris la: 22-January 09
Din: bucuresti
Membru nr.: 66,441



  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
postare
Postare #


Reclama









Reclama
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
Quote Post

10 Pagini V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic

 

RSS Versiune Lo-Fi Acum este ora: 28th March 2024 - 03:12 PM