![]() ![]() |
Mar 13 2010, 05:14 PM
|
|
|
Junior ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 13-March 10 Member No.: 134,571 |
Iata ca m-am hotarat sa deschid topicul mamicilor de noiembrie 2010! Eu sunt Camelia, am 29 de ani si sper sa ma ajute Bunul Dumnezeu sa devin si eu o mamica de noiembrie 2010. Recunosc ca am incercat sa raman insarcinata cam de la inceputul anului,dar fara succes.Dar nu ma descurajez. Astept cu nerabdare rezultatul unui test de sarcina! Astept cu drag si alte partenere de conversatie!Haideti fetelor,alaturati-va!!! |
|
|
|
Mar 13 2010, 08:14 PM
|
|
|
Top Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Top Members Posts: 918 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 85,413 |
Buna! Iata ca m-am hotarat sa deschid topicul mamicilor de noiembrie 2010! Eu sunt Camelia, am 29 de ani si sper sa ma ajute Bunul Dumnezeu sa devin si eu o mamica de noiembrie 2010. Recunosc ca am incercat sa raman insarcinata cam de la inceputul anului,dar fara succes.Dar nu ma descurajez. Astept cu nerabdare rezultatul unui test de sarcina! Astept cu drag si alte partenere de conversatie!Haideti fetelor,alaturati-va!!! Nu ai facut inca un test de sarcina? -------------------- LIBERTATE !!!!!
|
|
|
|
Mar 14 2010, 08:50 AM
|
|
![]() mami de printesa Andra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Golden Members Posts: 7,922 Joined: 20-March 09 From: Baia Mare Member No.: 80,151 |
Buna! Iata ca m-am hotarat sa deschid topicul mamicilor de noiembrie 2010! Eu sunt Camelia, am 29 de ani si sper sa ma ajute Bunul Dumnezeu sa devin si eu o mamica de noiembrie 2010. Recunosc ca am incercat sa raman insarcinata cam de la inceputul anului,dar fara succes.Dar nu ma descurajez. Astept cu nerabdare rezultatul unui test de sarcina! Astept cu drag si alte partenere de conversatie!Haideti fetelor,alaturati-va!!! buna camelia...bine ai venit iti doresc din suflet sa ti se implineasca visul de a deveni mamica... multa bafta -------------------- |
|
|
|
Mar 17 2010, 11:12 PM
|
|
![]() Home sweet home! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Top Golden Members Posts: 41,021 Joined: 13-February 08 From: Here and nowhere... Member No.: 14,812 |
Buna! Iata ca m-am hotarat sa deschid topicul mamicilor de noiembrie 2010! Eu sunt Camelia, am 29 de ani si sper sa ma ajute Bunul Dumnezeu sa devin si eu o mamica de noiembrie 2010. Recunosc ca am incercat sa raman insarcinata cam de la inceputul anului,dar fara succes.Dar nu ma descurajez. Astept cu nerabdare rezultatul unui test de sarcina! Astept cu drag si alte partenere de conversatie!Haideti fetelor,alaturati-va!!! Buna , ai facut testul? Haideti burtici, viitoare mamici de nov. Sasi, Emma12......aici e casuta voastra! Sarcini usoare tuturor! -------------------- |
|
|
|
Mar 17 2010, 11:18 PM
|
|
|
Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Top Silver Members Posts: 2,139 Joined: 31-July 09 Member No.: 102,279 |
Mami Sasi te astept aici!!!! -------------------- |
|
|
|
Mar 17 2010, 11:19 PM
|
|
|
Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Top Silver Members Posts: 2,139 Joined: 31-July 09 Member No.: 102,279 |
Buna! Iata ca m-am hotarat sa deschid topicul mamicilor de noiembrie 2010! Eu sunt Camelia, am 29 de ani si sper sa ma ajute Bunul Dumnezeu sa devin si eu o mamica de noiembrie 2010. Recunosc ca am incercat sa raman insarcinata cam de la inceputul anului,dar fara succes.Dar nu ma descurajez. Astept cu nerabdare rezultatul unui test de sarcina! Astept cu drag si alte partenere de conversatie!Haideti fetelor,alaturati-va!!! Buna Cami Ti-ai facut testul? -------------------- |
|
|
|
Mar 18 2010, 12:56 AM
|
|
|
Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Top Silver Members Posts: 2,875 Joined: 26-November 08 From: Sibiu Member No.: 51,486 |
Waw.....mamici de noiembrie deja......
Sa fiti sanatoase si sa duceti cu bine sarcina la capat....9 luni pline de bucurii va doresc!!! -------------------- Ne ajutati si pe noi??? Va rugam !!!! Trebuie doar un clik....
http://soferderomania.promotor.ro/dragalasa ![]() ![]() Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste |
|
|
|
Mar 18 2010, 12:56 AM
|
|
![]() Home sweet home! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Top Golden Members Posts: 41,021 Joined: 13-February 08 From: Here and nowhere... Member No.: 14,812 |
Alondrina gata am venit acasa Mami Sasi te astept aici!!!! Bravo!Ai spart gheata! N-a fost greu, nu? Sarcina lina sa ai, fara peripetii! -------------------- |
|
|
|
Mar 18 2010, 10:50 AM
|
|
![]() Top Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Top Members Posts: 647 Joined: 16-July 09 From: ....... acum italia Member No.: 99,845 |
Buna dimineata fetelor
EMMA am venit si eu aici langa tine.....sper sa fie bine.Cum stai cu simptomele? Eu am dureri de burtica dar in dreapta........mi-e frica.....sper sa fie bine.......Ma dor si sanii putin si greata ffff putin.Cred ca oricum e prea devreme ca am 4 saptamani si o zi. La dr ai fost?Mie mi-a spus sa-l sun dupa ce am 5 saptamani implinite si datorita uterului bicorn mi-a dat progesteron intravaginal. This post has been edited by sasi: Mar 18 2010, 11:10 AM -------------------- |
|
|
|
Mar 18 2010, 12:58 PM
|
|
![]() Top Member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Top Members Posts: 647 Joined: 16-July 09 From: ....... acum italia Member No.: 99,845 |
ALONDRA; SIMINA_ANA multumim mult de intampinare.
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
|
||
![]() Reclama |
|
||
|
|