![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 222 Inscris la: 12-September 08 Din: hungary Membru nr.: 37,322 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 4,683 Inscris la: 23-September 07 Din: Membru nr.: 6,978 ![]() |
as fi curioasa sigur cu scuzele de rigoare daca exista deja acest topic daca va speriati copii de ex. vine cainele si te papa sau vine omul urat de sperietura de genul asta vb. eu ii mai speriu cateodata cand nu ma asculta ce parere aveti ![]() ![]() ![]() ![]() eu pe nepotul meu pe vremea cand ieseam cu el in parc , intr-o zi la poarta parcului era un boschetar , si ala mic arunca cu nisip in copii si ia-m spus ca daca mai face asa il duc la poarta sa-l ia boschetarul, pe viitor numai cand ii spuneam'' te duc la poarta'' .......intepenea de frica ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 21,874 Inscris la: 3-February 07 Din: Bucuresti Membru nr.: 1,873 ![]() |
eu pe Deny nu prea am cu ce sa o sperii, nu-i e frica de nimic, nici nu mergea in picioare si i-am spus ca este bau bau in bucatarie si ea sa dus sa-l caute, il striga ... asa ca
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada! Antoine de Saint-Exupery - Micul Print |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 4,683 Inscris la: 23-September 07 Din: Membru nr.: 6,978 ![]() |
eu pe Deny nu prea am cu ce sa o sperii, nu-i e frica de nimic, nici nu mergea in picioare si i-am spus ca este bau bau in bucatarie si ea sa dus sa-l caute, il striga ... asa ca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 21,874 Inscris la: 3-February 07 Din: Bucuresti Membru nr.: 1,873 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada! Antoine de Saint-Exupery - Micul Print |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() MIHAI&GABRIEL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 12,313 Inscris la: 15-February 07 Din: BUCURESTI Membru nr.: 2,119 ![]() |
eu pe Deny nu prea am cu ce sa o sperii, nu-i e frica de nimic, nici nu mergea in picioare si i-am spus ca este bau bau in bucatarie si ea sa dus sa-l caute, il striga ... asa ca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Mai bine sa invat din ce am facut,de cat sa regret ce as fi putut sa fac si n-am facut... |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada! Antoine de Saint-Exupery - Micul Print |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() daydreamer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 7,397 Inscris la: 11-July 07 Din: Bucuresti Membru nr.: 5,089 ![]() |
cred ca mai rau imi e frica mie de bau bau decat Larei
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
cred ca mai rau imi e frica mie de bau bau decat Larei ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada! Antoine de Saint-Exupery - Micul Print |
|
|
![]()
Postare
|
|
cred ca mai rau imi e frica mie de bau bau decat Larei ![]() ![]() e bine de stiut ![]() -------------------- |
|
|
Reclama |
![]()
Postare
#
|
![]() Reclama ![]() |
|
|