![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
![]() Top Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 17,963 Inscris la: 5-May 08 Din: U.S.A.-Boston MA Membru nr.: 22,516 ![]() |
USA eu am reusit!!!!!!!!!De o sapt aproae doarme in patutz si eu dorm toata noaptea.Am reusit sa o dezvat de san si de pat.Mai sti ca mi-ai zis ca zic eu ca incerc maine si iar maine...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Esti o tare dulce..MA BUCUR MULTTT DE TOT!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noi acum ne luptam cu biberonul la nani...nu vrea rupere sa adoarme fara biberonul cu apa in gurita....cearta mare.....il foloseste drept suzeta....suzeta am scoso de muuult.....nu mai avem....dar e inca BEBE=biberonul.....nu am decat sa il scot detot....sa trec total la cani/canutele speciale de inceput...nu stiu.... ![]() Bravo .... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 37,319 Inscris la: 28-November 07 Membru nr.: 10,411 ![]() |
Esti o tare dulce..MA BUCUR MULTTT DE TOT!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noi acum ne luptam cu biberonul la nani...nu vrea rupere sa adoarme fara biberonul cu apa in gurita....cearta mare.....il foloseste drept suzeta....suzeta am scoso de muuult.....nu mai avem....dar e inca BEBE=biberonul.....nu am decat sa il scot detot....sa trec total la cani/canutele speciale de inceput...nu stiu.... ![]() Bravo .... ![]() ![]() ![]() ![]() Uite asta e un post al meu de pe un alt topic... asa am scapat noi de bibe ![]() Hai sa-ti povestesc cum am scapat noi...dar nu asa devreme ci pe la trei ani si jumatate...ii tot spuneam ca a crescut ca e baiat mare....si ca baietii mari nu mai beau din biberon....mai gusta el si din canitza...dar biberonul era de baza...mai ales dimineata si seara...iar noaptea ...si intr-o zi...i-am tras cosul de gunoi afara, i-am aliniat toate biberoanele...si i-am spus: " Esti baiat mare, sau esti un bebe?"....a stat el putin pe ganduri, caci nu stia ce intentii am si apoi cu jumatate de guritza mi- a spus: " Da!!"...si atunci i-am spus ca daca e baiat mare sa le ia pe rand pe toate si sa le arunce la gunoi (evident ca am pastrat unul fara sa stie el, pentru vremuri grele)....si pacat ca nu l-am filmat, sa vedeti cu cata strangere de inimioara le privea, le plimba in manute si apoi le dadea drumul in cos, de parca se despartea de ceva foooarte pretios...si a facut asa cu toate...cateva ore a fost ok, dar spre seara si-a adus aminte, si m-a miorlait vreo jumatate de ora, eu il duceam la cos si-i aratam ca s-au dus, ca nu mai sunt, si-i reaminteam, ca le-a aruncat el, chiar insistam pe asta...: " Nu le-ai aruncat tu?"...si de a doua zi am avut baiat mare, cand ieseam pe strada, ii aratam bebei si-i spuneam: " Uite ce mici sunt, sunt bebelusi, beau din biberon, tu esti baiat mare!"...si uite asa am scapat de biberon |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 17,963 Inscris la: 5-May 08 Din: U.S.A.-Boston MA Membru nr.: 22,516 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 37,319 Inscris la: 28-November 07 Membru nr.: 10,411 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Las-o sa le ia...ce te costa... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Postare
|
|
Las-o sa le ia...ce te costa... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daca zici tuuu.....o sa fie uimita probabil maine cand nu o sa ii le mai cer sa le lase la usa... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
|
|
|
![]()
Postare
|
|
Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 9,588 Inscris la: 12-May 08 Din: Membru nr.: 23,200 ![]() |
Las-o sa le ia...ce te costa... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daca te aude mama, sa vezi ce urat se uita... Adela de cand o stiu a carat cu ea tot felul de obiecte afara (ne-am plimbat si vreo 2 luni cu o mocheta mica in sacosa , ea ii spunea 'puiul', mai aveam una la fel, mai mare, era mami). Chiar si la gradinita a luat cu ea intai o punga cu tot felul de obiecte, apoi i-am cumparat o gentuta de plastic. Ce sa spun, la prima serbare nu a vrut sa danseze fiindca nu vroia sa lase gentuta din mana, si le-a cam exasperat pe educatoare cu geanta aia dupa ea. De curand a stat putin la parintii mei care sunt ... severi ? (nu stiu cum sa le spun mai delicat) si nu au mai lasat-o sa ia nimic cu ea afara. Cand s-a intors si a plecat cu tati la joaca, la topogan, s-a uitat gales si rugator la mine si m-a intrebat 'pot sa iau catelusul asta micut de plastic cu mine, daca se murdareste la joaca se spala usor...' Pe mine nu m-a lasat inima sa ii interzic sa ia jucarii cu ea, am zis ca o sa cresca si o sa aiba alte preocupari si o sa le lase ea incet incet jucariile. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Postare
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Daca te aude mama, sa vezi ce urat se uita... Adela de cand o stiu a carat cu ea tot felul de obiecte afara (ne-am plimbat si vreo 2 luni cu o mocheta mica in sacosa , ea ii spunea 'puiul', mai aveam una la fel, mai mare, era mami). Chiar si la gradinita a luat cu ea intai o punga cu tot felul de obiecte, apoi i-am cumparat o gentuta de plastic. Ce sa spun, la prima serbare nu a vrut sa danseze fiindca nu vroia sa lase gentuta din mana, si le-a cam exasperat pe educatoare cu geanta aia dupa ea. De curand a stat putin la parintii mei care sunt ... severi ? (nu stiu cum sa le spun mai delicat) si nu au mai lasat-o sa ia nimic cu ea afara. Cand s-a intors si a plecat cu tati la joaca, la topogan, s-a uitat gales si rugator la mine si m-a intrebat 'pot sa iau catelusul asta micut de plastic cu mine, daca se murdareste la joaca se spala usor...' Pe mine nu m-a lasat inima sa ii interzic sa ia jucarii cu ea, am zis ca o sa cresca si o sa aiba alte preocupari si o sa le lase ea incet incet jucariile. Oare...daca nu se joaca acum???...cand o sa se joace???....la 17?...la 27?...la 37?...caratul jucarelelor e tot o joaca...si oare pentru ce atata severitate?...de obicei bunicii sunt cei mai toleranti... ![]() |
|
|
![]()
Postare
|
|
Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 9,588 Inscris la: 12-May 08 Din: Membru nr.: 23,200 ![]() |
Oare...daca nu se joaca acum???...cand o sa se joace???....la 17?...la 27?...la 37?...caratul jucarelelor e tot o joaca...si oare pentru ce atata severitate?...de obicei bunicii sunt cei mai toleranti... ![]() La noi e invers. Mai si primesc reprosuri voalate de la parinti ca nu-mi cresc copii cum trebuie... Poveste lunga. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Reclama |
![]()
Postare
#
|
![]() Reclama ![]() |
|
|