![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 5,595 Inscris la: 6-February 08 Din: ...... Membru nr.: 14,309 ![]() |
LA MULTI ANI minunatilor tai! ![]() ![]() Frumusetea zilei de 22 AUGUST ati reprezentat-o voi, incarcati de iubire! ![]() Va pup, sper sa ne revedem curand! P.S. Sambata 29 sept vom fi in Las Rozas unde se organizeaza zilele localitatii si vor instala o multime de atractii pentru copii! Ce zici? ![]() simonaaaaa a fost pe 22 iulie nu pe 22 august ![]() -------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 5,595 Inscris la: 6-February 08 Din: ...... Membru nr.: 14,309 ![]() |
LA MULTI ANI minunatilor tai! ![]() ![]() Frumusetea zilei de 22 AUGUST ati reprezentat-o voi, incarcati de iubire! ![]() Va pup, sper sa ne revedem curand! P.S. Sambata 29 sept vom fi in Las Rozas unde se organizeaza zilele localitatii si vor instala o multime de atractii pentru copii! Ce zici? ![]() duminica pe 30 sunt libera!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Atunci in toamna asta poate mergem impreuna la padurea de castani pe care-am vizitat-o noi si toamna trecuta, mai stii? El castañar del Tiemblo ... da imi aduc aminte ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() -------------------- |
|
|
Reclama |
![]()
Postare
#
|
![]() Reclama ![]() |
|