![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
Junior ![]() Grup: Members Plus Postari: 17 Inscris la: 14-February 11 Membru nr.: 204,364 ![]() |
buna mamici sunt si eu o viitoare mamica de octombrie 2011 am dpn pe 26 oct,ink nu am ajuns la dr mai astept 2-3 sapt mai am un copil de 1 an si 8 luni aaa.pai tu chiar esti cu experienta pe aici...frumos.. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si voios. Pupici -------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
Junior ![]() Grup: Members Plus Postari: 17 Inscris la: 14-February 11 Membru nr.: 204,364 ![]() |
mai fetelor dar liniste mare pe aici exact asta ma gandeam si eu... Oare de ce? hmmm ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() mami de Timea & Istvan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 6,639 Inscris la: 25-July 07 Din: Brasov Membru nr.: 5,443 ![]() |
Am incercat sa iti trimit un mesaj privat, dar nu am reusit.. ![]() ![]() Multumesc! Am fost azi la ea. Iti dai seama ca nu am reusit sa imi fac o impresie chiar atat de repede. Nu stiu de ce tot am impresia ca exista ceva ce nu imi place, habar n-am ce. Probabil pt ca sunt eu nebuna si imi doresc un dr barbat...am impresia ca sunt mult mai atenti. Sau poate sarcina este prea mica si deocamdata nu prea are ce sa imi faca sau sa imi spuna...hm..nu stiu...sunt confuza azi.. ![]() eu am primit toata atentia de la dansa , eram pacienta si inainte , tot la ea, si am avut ceva probleme ca am uter dublu... si niciodata nu a uitat sa ma intrebe ce mai fac, cum ma simt... eu nu ma vad la un dr barbat, doar atele de la a doua epizotomie mi le-a scos un dr de la Eva....ca era dra mea in concediu....si nu mi-a placut deloc! -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 5,273 Inscris la: 3-March 09 Din: Arges Membru nr.: 75,566 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- Cine vrea sa afle mai multe despre noi ne poate vizita pe blog http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?showforum=244 "Nimic nu poate modela mai bine sufletul unui bărbat, decât femeia de lângă el." "Bărbatul și femeia nu sunt doi oameni, ci unul singur. Jumătatea întregului nu poate face copii." "Sfințenia vine din dragoste. Toți cei ce cred și iubesc cu adevărat sunt sfinți." Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Members Postari: 1,123 Inscris la: 6-January 09 Din: CRAIOVA Membru nr.: 62,910 ![]() |
Eu sunt o mamica de august 2009 si as avea o mare rugaminte!Particip la un concurs pe facebook unde am nevoie de cat mai multe like-uri la un comentariu facut de mine pe pagina magic deals. http://www.facebook.com/home.php?#!/MagicDealsCraiova pe aceasta pagina trebuie intrat si cautat un comentariu facut de mine :"Diana Anaid o reducere de 90% ar fi binevenita la un iPhone 4 ,asta pentru cei care nu vor castiga premiul ". Va multumesc din suflet! -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Top Member ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Members Postari: 798 Inscris la: 12-January 09 Din: urziceni Membru nr.: 64,372 ![]() |
aaa.pai tu chiar esti cu experienta pe aici...frumos.. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si voios. Pupici da am experienta dak as sti cum as pune si poze dak este cineva amabila sa imi explice ![]() stiam dar am uitat e de vina sarcina -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Top Member ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Members Postari: 798 Inscris la: 12-January 09 Din: urziceni Membru nr.: 64,372 ![]() |
ce mai faceti fetelor cum va simtiti
eu ma simt bine doar k nu am pofta de mancare ,adik imi este foame dar nu as manca nimic ![]() eu nici la primul copil nu am avut nimic -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Plus Postari: 270 Inscris la: 13-May 09 Din: Slatina Membru nr.: 89,664 ![]() |
da am experienta dak as sti cum as pune si poze dak este cineva amabila sa imi explice ![]() stiam dar am uitat e de vina sarcina buna burticutelor. cum va este azi? emi, incarci pozele in photobuket , apoi copiezi ultimul cod si il pui aici unde scrii. -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() mami lui casian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 23,491 Inscris la: 8-June 08 Din: BRASOV Membru nr.: 25,703 ![]() |
da am experienta dak as sti cum as pune si poze dak este cineva amabila sa imi explice ![]() stiam dar am uitat e de vina sarcina Buna emilia ![]() sigur acest link iti va reinprospata memoria http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?showtopic=3750 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Lista copii de octombrie 2008 si nu numai http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?s...p;#entry1467827 Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat |
|
|
![]()
Postare
|
|
Junior ![]() Grup: Members Plus Postari: 5 Inscris la: 24-February 11 Membru nr.: 204,801 ![]() |
Buna tuturor! Eu am aflat acum cateva zile ca sunt insarcinata, a fost cel mai emotionant moment din viata mea! Ma simt si putin ciudat, e normal avand in vedere ca sunt la prima sarcina si aveam o gramada de ALTE planuri, insa sunt si extrem de fericita. E un sentiment inegalabil si nu pot sa nu ma gandesc cum va fi peste cateva luni si la nastere daca acum ma simt asa..
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Versiune Lo-Fi | Acum este ora: 28th March 2023 - 11:16 PM |