![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
![]() mami lui casian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 23,491 Inscris la: 8-June 08 Din: BRASOV Membru nr.: 25,703 ![]() |
![]() ![]() ![]() Ce m-as bucura sa fie asa ![]() Eu am nascut cu Dr.Moldovan , un dr. de nota 10 ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Lista copii de octombrie 2008 si nu numai http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?s...p;#entry1467827 Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 3,246 Inscris la: 25-September 08 Din: PLOIESTI/PRAHOVA Membru nr.: 39,114 ![]() |
buna dimineata!
ce faceti mamici? cum sunteti? cum va simtiti? eu am o stare de greata continua dar suportabila ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() "Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste." Bebei de octombrie 2008 si nu numai!!!! http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?s...p;#entry1467827 |
|
|
![]()
Postare
|
|
Junior ![]() Grup: Members Plus Postari: 17 Inscris la: 14-February 11 Membru nr.: 204,364 ![]() |
Am fost azi la doctor pt prima data. Lucrurile par a fi ok..atata cat se poate tinand cont ca am doar 5 sap si 3 zile. Sacul embrionar are doar 8 mm...
![]() Asteptam si de la voi pareri. Pupiciii -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Junior ![]() Grup: Members Plus Postari: 17 Inscris la: 14-February 11 Membru nr.: 204,364 ![]() |
Sa nu-ti para rau, raspundem cu mare drag ![]() Am incercat sa iti trimit un mesaj privat, dar nu am reusit.. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Buna dimineata! eu am nascut ambii copii cu dna dr Gadiuta, si sunt foarte multumita de ea! Am fost azi la ea. Iti dai seama ca nu am reusit sa imi fac o impresie chiar atat de repede. Nu stiu de ce tot am impresia ca exista ceva ce nu imi place, habar n-am ce. Probabil pt ca sunt eu nebuna si imi doresc un dr barbat...am impresia ca sunt mult mai atenti. Sau poate sarcina este prea mica si deocamdata nu prea are ce sa imi faca sau sa imi spuna...hm..nu stiu...sunt confuza azi.. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Plus Postari: 270 Inscris la: 13-May 09 Din: Slatina Membru nr.: 89,664 ![]() |
buna seara. de ieri am inceput sa am si eu senzatii de greata dar fara sa se finalizeze in baie. durerile de cap insa nu-mi dau pace. mi se intampla sa nu pot adormi din cauza lor. cam atat deocamdata.
referitor de prima vizita la doctor o voi face dupa ce ne intorcem in tara. vrem sa venim dupa ziua baiatului. trebuie sa ma hotarasc unde voi naste, la noi in oras sau la bucuresti cu dr. cu care am nascut baiatul. mai vedem. naveta la buc e destul de costisitoare. -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() mami lui casian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 23,491 Inscris la: 8-June 08 Din: BRASOV Membru nr.: 25,703 ![]() |
Am fost azi la ea. Iti dai seama ca nu am reusit sa imi fac o impresie chiar atat de repede. Nu stiu de ce tot am impresia ca exista ceva ce nu imi place, habar n-am ce. Probabil pt ca sunt eu nebuna si imi doresc un dr barbat...am impresia ca sunt mult mai atenti. Sau poate sarcina este prea mica si deocamdata nu prea are ce sa imi faca sau sa imi spuna...hm..nu stiu...sunt confuza azi.. ![]() Buna ANDAP....exact asta e motivul pt care si eu am vrut un dr barbat si foarte foarte multumita am fost! ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Lista copii de octombrie 2008 si nu numai http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?s...p;#entry1467827 Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat |
|
|
![]()
Postare
|
|
Top Member ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Members Postari: 798 Inscris la: 12-January 09 Din: urziceni Membru nr.: 64,372 ![]() |
buna mamici
sunt si eu o viitoare mamica de octombrie 2011 am dpn pe 26 oct,ink nu am ajuns la dr mai astept 2-3 sapt mai am un copil de 1 an si 8 luni -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Top Member ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Members Postari: 798 Inscris la: 12-January 09 Din: urziceni Membru nr.: 64,372 ![]() |
mai fetelor dar liniste mare pe aici
-------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Plus Postari: 270 Inscris la: 13-May 09 Din: Slatina Membru nr.: 89,664 ![]() |
mai fetelor dar liniste mare pe aici bine ai venit emilia. posteaza si tu pozici cu baietelul tau. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Versiune Lo-Fi | Acum este ora: 30th May 2023 - 12:54 AM |