![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
![]() Top Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 17,963 Inscris la: 5-May 08 Din: U.S.A.-Boston MA Membru nr.: 22,516 ![]() |
trebuie sa-i dai ceva gen Smecta...sigur aveti acolo...multa sanatate...si-mi pare rau de Babys ![]() Thanks' Rux.....o sa merg diseara la farmacie..sa vad ce primesc....oricum Menta e la loc de cinste.... Da am observat si eu ca ne asemanam in modul de gandire citind rasp de pe alte topicuri.Poate vom vb candva mai multe. ![]() Pup dulce......sormeo' ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 9,588 Inscris la: 12-May 08 Din: Membru nr.: 23,200 ![]() |
mi-ai adus aminte de nepotul meu care mergea la cresa (avea 2 ani) cu "actele" toti copii se jucau si el stampila... era o intreaga nebunie cu "actele lui"... dupa 4 ani i-a mai trecut ![]() ![]() ![]() ![]() Adevarul e ca si mie imi plac stampilele, am avut una cand eram la scoala apoi am pierdut-o si scriam apoi cu pixul pe guma si ...stampilam cu ea... -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 37,319 Inscris la: 28-November 07 Membru nr.: 10,411 ![]() |
|
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 17,963 Inscris la: 5-May 08 Din: U.S.A.-Boston MA Membru nr.: 22,516 ![]() |
Cu drag...ii dai numai daca e nevoie, sa speram ca nu ai...multa sanatate ![]() ![]() ![]() Suntem inca pe menta...azi am dus si la Daily care, pliculete de menta, sa ii dea ceai in loc de apa.....dar, nu am luat nimic medicamente.....astia mi-au zis sa ii dau lichide multe si sa sterlizez biberoanele zilnic.... ![]() Despre luat lucruri cu ea la plecare..ieri a luat 5 poze cu noi.....cu ele am gasit-o in manuta cand am mers sa o iau seara acasa...mi-a spus tipa ca toata ziua a stat cu ele dupa ea... ![]() ![]() Iar, nani....acum, facem nani cu totii in camera ei de cand cu burticuta la Babys...ea la ea in patut si noi in patul din camera......si mai ales ca a fost frigut pe aici noptile....a plouat.....asa ca....a mers sa stam toti intr-o camera....subliniez, cand e cald rau ne sufocam doi intr-o camera..cred ca e si ideea....mai mult.... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 37,319 Inscris la: 28-November 07 Membru nr.: 10,411 ![]() |
Suntem inca pe menta...azi am dus si la Daily care, pliculete de menta, sa ii dea ceai in loc de apa.....dar, nu am luat nimic medicamente.....astia mi-au zis sa ii dau lichide multe si sa sterlizez biberoanele zilnic.... ![]() Despre luat lucruri cu ea la plecare..ieri a luat 5 poze cu noi.....cu ele am gasit-o in manuta cand am mers sa o iau seara acasa...mi-a spus tipa ca toata ziua a stat cu ele dupa ea... ![]() ![]() Iar, nani....acum, facem nani cu totii in camera ei de cand cu burticuta la Babys...ea la ea in patut si noi in patul din camera......si mai ales ca a fost frigut pe aici noptile....a plouat.....asa ca....a mers sa stam toti intr-o camera....subliniez, cand e cald rau ne sufocam doi intr-o camera..cred ca e si ideea....mai mult.... ![]() ![]() E bine cand totul merge bine ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 21,874 Inscris la: 3-February 07 Din: Bucuresti Membru nr.: 1,873 ![]() |
![]() Adevarul e ca si mie imi plac stampilele, am avut una cand eram la scoala apoi am pierdut-o si scriam apoi cu pixul pe guma si ...stampilam cu ea... ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada! Antoine de Saint-Exupery - Micul Print |
|
|
![]()
Postare
|
|
Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 9,588 Inscris la: 12-May 08 Din: Membru nr.: 23,200 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 21,874 Inscris la: 3-February 07 Din: Bucuresti Membru nr.: 1,873 ![]() |
![]() nu stiu ii place mult sa spuna "sapte doi sapte doi" si cu o voce de zici ca anunta trenul la gara ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada! Antoine de Saint-Exupery - Micul Print |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 6,031 Inscris la: 21-June 08 Din: MEREU ACASA Membru nr.: 27,116 ![]() |
fetelor,eu am citit intr-o carte de specialitate ca fiecare copil are nevoie de un obiect al sau care sa ii dea siguranta!mai ales atunci cand pleaca la gradi,sau cand ii invatam sa doarma singuri.............prin acest obiect care ii leaga de "acasa" ei au siguranta ca nu vor fi lasati acolo,ca va veni cineva dupa ei,deci nu e nimic rau in a lua ceva cu ei cand pleaca.......lasati-i sa se simta in siguranta.............pupici dulci la mamici si bebici care poarta lucruri cu ei...........
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
fetelor,eu am citit intr-o carte de specialitate ca fiecare copil are nevoie de un obiect al sau care sa ii dea siguranta!mai ales atunci cand pleaca la gradi,sau cand ii invatam sa doarma singuri.............prin acest obiect care ii leaga de "acasa" ei au siguranta ca nu vor fi lasati acolo,ca va veni cineva dupa ei,deci nu e nimic rau in a lua ceva cu ei cand pleaca.......lasati-i sa se simta in siguranta.............pupici dulci la mamici si bebici care poarta lucruri cu ei........... ![]() ![]() eu sunt de acord cu tine, dar la 2 ani sa vrea "actele" e prea mult ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada! Antoine de Saint-Exupery - Micul Print |
|
|
Reclama |
![]()
Postare
#
|
![]() Reclama ![]() |
|
|