![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
![]() Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 2,080 Inscris la: 5-February 09 Din: Bacau Membru nr.: 70,006 ![]() |
![]() -------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Plus Postari: 116 Inscris la: 28-March 09 Din: Baia Mare Membru nr.: 81,721 ![]() |
daniela nu-mi vine sa cred ce baiat mare ai
-------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Plus Postari: 116 Inscris la: 28-March 09 Din: Baia Mare Membru nr.: 81,721 ![]() |
sarah a facut niste crize de plans mai nainte,oare o doare locul de la vaccin? nu mai stiam ce sa-i fac,acum a adormit cu greu
-------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Plus Postari: 270 Inscris la: 13-May 09 Din: Slatina Membru nr.: 89,664 ![]() |
![]() oti la multe lunite bb tudor pusy de la noi ![]() sambala bine ai revenit. pupam frumusetile . te asteptam cu pozici de la botez ioanastr denis se face pe zi ce trece mai mumos karmin la multi ani lui tati de isti si timi. inca asteptam filmuletul cu dragul de isti. kiar ce mai face piciul? mihaela vai ce printesa ai si tu mami esti atat de tanara si frumoasa deni bine ai revenit . ralucuta e o scumpa ca de obicei si vanjoasa tare. ce bn se tine pe picioruse si sta si in fundulet fara sprijin ![]() ariel dar a crescut bn de tot luca. pupam baiatul si asteptam pozici noi cu el ioana12381 pupam pe sarah pe piciorus si un votic de la noi raisa ma bucur ca acum ai net. sper sa te tii de cuvant ca sa vedem mai des papusa de la semnatura iuliacorina mai mai ce gatita-i fata mamei. e o dragalasa in costumul de marinel ![]() sper ca n-am uitat pe nimeni -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 3,673 Inscris la: 3-December 08 Din: bacau Membru nr.: 53,205 ![]() |
salut. oooaaa ce activitate azi ![]() oti la multe lunite bb tudor pusy de la noi ![]() [ multam fain!!!! Da stiu ca ai avut ceva de furca cu Loly azi-noapte....si io am patito de cateva ori...... Dana...las' ca vine baiatu' acasa....mai e putin.....ca acusi incepe scoala...... -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 3,673 Inscris la: 3-December 08 Din: bacau Membru nr.: 53,205 ![]() |
sarah a facut niste crize de plans mai nainte,oare o doare locul de la vaccin? nu mai stiam ce sa-i fac,acum a adormit cu greu pe locul unde are vaccinul da-i cu lioton gel ......si comprese reci..... -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Andreea,mamica ratustei Raisa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 4,889 Inscris la: 1-July 07 Din: Iasi Membru nr.: 4,864 ![]() |
de acum mai mereu o sa fiu pe aici...gata am prins viata din nou
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Members Postari: 1,593 Inscris la: 4-February 09 Din: CRAIOVA Membru nr.: 69,494 ![]() |
Bine ai revenit! Si noua ne-a fost dor de Ralucuta! Sunt tare frumoase pozele! MULTUMIM MULT, si noua ne-a fost tare greu fara voi. ![]() V-o prezint pe Sofia in costumasul de "marinel" adus de la mare: ![]() CE SCUMPICA ESTE, AM CAUTATA SI EU IN CRAIOVA ASA COSTUMASI DAR NU AM GASIT. PUPAM PE DULCICA DE SOFI. ![]() in sfarsit am reusit sa pun o poza cu sarah,cea mai recenta SARAH ESTE TARE FRUMUSICA, PUPAM PICIORUSELE EI ALA CU CUTE, ITI VINE SA O PAPAI. Frumusetea sta in piciorute!!!! Ce dragalasa este, o pupam dulceeeeeeee! DA, STA IN PICIORUSE SPRIJINITA DE CEVA, SI NOI AM RAMAS TARE UIMITI, NU MAI VREA SA STEA PE SPATE, VREA SA STEA NUMAI IN FUNDULET. -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Members Postari: 1,593 Inscris la: 4-February 09 Din: CRAIOVA Membru nr.: 69,494 ![]() |
buna seara. in sfarsit s-a intors nora mea. ca nu mai puteam de dor si saracul meu denis........ ce sa spun ce era ralu frumoasa dar acum e o printesa. offf ce as pupaci-o eu.......... VAI CUSCRA, PUP PE SCUMPUL MEU GINERE ROSCOVAN, SI NOUA NE-A FOST DOR DE VOI, DAR LASA CA RECUPERAM ACUM TIMPUL PIERDUT ![]() salut. oooaaa ce activitate azi ![]() deni bine ai revenit . ralucuta e o scumpa ca de obicei si vanjoasa tare. ce bn se tine pe picioruse si sta si in fundulet fara sprijin ![]() DA ASA ESTE CE ACTIVITATE. MULTUMIM MULT PENTRU COMPLIMENTE ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Plus Postari: 270 Inscris la: 13-May 09 Din: Slatina Membru nr.: 89,664 ![]() |
![]() ![]() ![]() 03.02 BB ![]() 13.02 BB ![]() 25.02 BB ![]() 25.02 BB ![]() 27.02 BB ![]() 04.03 BB ![]() 05.03 BB ![]() 05.03 BB ![]() 06.03 BB ![]() 07.03 BB ![]() 09.03 BB ![]() 11.03 BB ![]() 12.03 BB ![]() 13.03 BB ![]() 17.03 BB ![]() 18.03 BB ![]() 19.03 BB ![]() 19.03 BB ![]() 19.03 BB ![]() 22.03 BB ![]() 23.03 BB ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Versiune Lo-Fi | Acum este ora: 6th June 2023 - 05:53 PM |