![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
![]() Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 3,336 Inscris la: 30-December 08 Din: bacau Membru nr.: 61,272 ![]() |
doamne...au aparut deja mamici de oct. 2011... ![]() acum am gasit acest topic... ![]() ce sa va urez ....sa fiti cat mai multe si cat mai unite si sa va dea DD ![]() ![]() eu sunt o mamica tot de oct. dar de 2008 ![]() pupici ![]() -------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() mami de Timea & Istvan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 6,639 Inscris la: 25-July 07 Din: Brasov Membru nr.: 5,443 ![]() |
Mamici de Bv, problema Andei este ca nu isi gaseste medic ( bun si disponibil) poate o mai sfatuiti voi... ![]() Buna dimineata! eu am nascut ambii copii cu dna dr Gadiuta, si sunt foarte multumita de ea! -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 3,246 Inscris la: 25-September 08 Din: PLOIESTI/PRAHOVA Membru nr.: 39,114 ![]() |
hop si eu. azi mi-am facut curaj sa fac testul....2 liniute...yey ![]() ![]() ANDAP sarcina usoara. buna khrik si FELICITARI MAMI!!!!!!!!!! o sa fiu si eu prezenta pe aici sau pe la mamici de octombrie 2008. eu am DPN 21.10.2011, deci iar mamica de octombrie, dar de 2011 ![]() gabi vezi data? iti spune ceva ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() "Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste." Bebei de octombrie 2008 si nu numai!!!! http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?s...p;#entry1467827 |
|
|
![]()
Postare
|
|
Junior ![]() Grup: Members Plus Postari: 17 Inscris la: 14-February 11 Membru nr.: 204,364 ![]() |
hop si eu. azi mi-am facut curaj sa fac testul....2 liniute...yey ![]() ![]() ANDAP sarcina usoara. Ma bucur pentru tine. Sa ai o sarcina usoara. -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Junior ![]() Grup: Members Plus Postari: 17 Inscris la: 14-February 11 Membru nr.: 204,364 ![]() |
Buna dimineata! eu am nascut ambii copii cu dna dr Gadiuta, si sunt foarte multumita de ea! hmm.ce chestie...Aseara la 6 cu cateva minute inainte de inchidere la clinica Eva am reusit sa imi fac programare la doamna Gadiuta. ![]() Este minunat ca sunt mamici din Brasov pe aici cu atat mai mult cu cat eu sunt mutata in Bv de cateva luni si nu prea cunosc cine stie ce pe aici. Asa ca imi pare rau ca o sa profit de experienta ta si a lui gabriela2003 si nu numai.. ![]() Va pup si week end minunat sa aveti. -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() mami de Timea & Istvan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 6,639 Inscris la: 25-July 07 Din: Brasov Membru nr.: 5,443 ![]() |
Sa nu-ti para rau, raspundem cu mare drag
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() o mamica fericita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 2,519 Inscris la: 17-June 08 Din: arges Membru nr.: 26,662 ![]() |
hop si eu. azi mi-am facut curaj sa fac testul....2 liniute...yey ![]() ![]() ANDAP sarcina usoara. felicitari draga mea si sa ai sarcina usoara. ce surpriza frumoasa! -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Plus Postari: 270 Inscris la: 13-May 09 Din: Slatina Membru nr.: 89,664 ![]() |
KHRIKULEEEEEEEEEEEEEEE!!!! acus te pomeneam!!!!! FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buna khrik si FELICITARI MAMI!!!!!!!!!! o sa fiu si eu prezenta pe aici sau pe la mamici de octombrie 2008. eu am DPN 21.10.2011, deci iar mamica de octombrie, dar de 2011 ![]() gabi vezi data? iti spune ceva ![]() felicitari draga mea si sa ai sarcina usoara. ce surpriza frumoasa! va multumesc din suflet. lore, nastera usoara iubita felicitari si tie elenaalex. sarcina usoara deocamdata sarcina mea e mai usoara decat cea cu cristi care a fost usoara. doar tensiunea sanilor momentan si dureri sporadice de cap. sper sa raman cu doar atat. -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Neatza,
Am tras cu ochii pe la mamicile de septembrie si fiecare se vaita care mai de care... ![]() Si ma bucur ca pe la noi inca nu se aud din astea. Eu in afara faptului ca in fiecare noapte visez urat si ma duc la toateta o data...totul e ok. Voi? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
chiar asa nici o miscare azi pe aici...hmm...
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Versiune Lo-Fi | Acum este ora: 29th May 2023 - 03:27 AM |