![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
![]() Kerstin,Diandra si Mami Mariana!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 3,377 Inscris la: 6-November 08 Din: Sibiu..acum..Italia Membru nr.: 47,014 ![]() |
MINUNE DE FETITA,SANATATE MULTA !!!!!!!! Multumim ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Questa e la vita, non aspettare troppo per dire a qualcuno di speciale quello che senti. Dillo oggi stesso, domani potrebbe essere troppo tardi. Bacia coloro che ami e farai delle magie! Con l`amore tutto e possibile! Ricorda domani puo essere troppo tardi |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 17,963 Inscris la: 5-May 08 Din: U.S.A.-Boston MA Membru nr.: 22,516 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Kerstin,Diandra si Mami Mariana!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 3,377 Inscris la: 6-November 08 Din: Sibiu..acum..Italia Membru nr.: 47,014 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Questa e la vita, non aspettare troppo per dire a qualcuno di speciale quello che senti. Dillo oggi stesso, domani potrebbe essere troppo tardi. Bacia coloro che ami e farai delle magie! Con l`amore tutto e possibile! Ricorda domani puo essere troppo tardi |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() andrei si mami ramona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 3,285 Inscris la: 11-February 09 Din: drobeta turnu severin Membru nr.: 71,305 ![]() |
![]() Am dat rochita jos pentru ca imi era cald. Aici sunt cu parinti mei.[/quote] pai de aia sunt fetele asa frumoase .... ![]() Aceasta postare a fost editata de ramo82na: Jul 27 2009, 06:39 PM -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() TONY & ALEX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 7,831 Inscris la: 27-October 07 Din: BUCURESTI Membru nr.: 8,671 ![]() |
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Nimeni nu poate sti cu adevarat ce este viata sau ce este lumea sau ce este orice altceva, pana cand nu are un copil pe care sa-l iubeasca. Atunci intreg universul se transforma si nimic nu va mai fi asa cum parea inainte.” Lafcadio Hearn Nimeni nu poate sa ne faca sa ne simtim inferiori fara voia noastra |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 7,306 Inscris la: 3-April 07 Din: Toronto Membru nr.: 3,020 ![]() |
![]() Am dat rochita jos pentru ca imi era cald. Aici sunt cu parinti mei. Ce comoara am gasit- nora mea dulce si frumoasa foc! Va pupam cu drag- Nikolas o pupa tare tare! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Am dat rochita jos pentru ca imi era cald. Aici sunt cu parinti mei. pai de aia sunt fetele asa frumoase .... ![]() vai cat de dulce eeeee.sa o papi nu alta.e superba mamico.sa iti traiasca amandoua domnisoarele.mi-a parut bine sa o vad si pe ralu cu vanesica dulce. ![]() ![]() Am dat rochita jos pentru ca imi era cald. Aici sunt cu parinti mei. Ce comoara am gasit- nora mea dulce si frumoasa foc! Va pupam cu drag- Nikolas o pupa tare tare! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ce surpriza sa va gasesc aici in vizita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Questa e la vita, non aspettare troppo per dire a qualcuno di speciale quello che senti. Dillo oggi stesso, domani potrebbe essere troppo tardi. Bacia coloro che ami e farai delle magie! Con l`amore tutto e possibile! Ricorda domani puo essere troppo tardi |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Plus Postari: 379 Inscris la: 26-August 09 Din: Bucuresti Membru nr.: 106,326 ![]() |
![]() Super poze, acum am vazut-o pe Kerstin micuta!!!! Haioasa ca intotdeauna, dar mai frumoasa e acum maricica! Sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata!!! Deoacamdata sta bine la capitolul noroc: are doi parinti frumosi si o sora pe masura.... Pupici ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
OOOOO CE SURPRIZA RALUKA
![]() ![]() MULTUMESC MULT IUBITA PENTRU COMPLIMENTE, VIZITA SI TOT:trandafir: ![]() ![]() Aceasta postare a fost editata de kerstin09: Oct 29 2009, 11:33 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Questa e la vita, non aspettare troppo per dire a qualcuno di speciale quello che senti. Dillo oggi stesso, domani potrebbe essere troppo tardi. Bacia coloro che ami e farai delle magie! Con l`amore tutto e possibile! Ricorda domani puo essere troppo tardi |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() mami de printesa Andra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 8,565 Inscris la: 20-March 09 Din: Baia Mare Membru nr.: 80,151 ![]() |
am venit si noi sa o vedem pe micuta printesa la botez...scumpica mica esti...te pupacesc toata
![]() -------------------- |
|
|
Reclama |
![]()
Postare
#
|
![]() Reclama ![]() |
|