![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Members Postari: 1,019 Inscris la: 2-November 10 Din: Timisoara Membru nr.: 192,669 ![]() |
Buna eu sunt o mamica de leut de august 2009 si viitoare mamica de taur(cred)mai 2011 biine ai venit ![]() cum te simti? -------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
Top Junior ![]() ![]() Grup: Members Plus Postari: 61 Inscris la: 11-March 09 Din: Iasi Membru nr.: 77,927 ![]() |
biine ai venit ![]() cum te simti? salut tuturor Vreau sa ma primiti si pe mine in failia voastra. ![]() Petra CODE <object width='425' height='344'><param name='movie' value='http://www.youtube.com/v/njiQ-RglNxE&hl=en&fs=1'></param><param name='allowFullScreen' value='true'></param><param name='allowscriptaccess' value='always'></param><embed src='http://www.youtube.com/v/njiQ-RglNxE&hl=en&fs=1' type='application/x-shockwave-flash' allowscriptaccess='always' allowfullscreen='true' width='425' height='344'></embed></object>
-------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Members Postari: 1,502 Inscris la: 1-October 09 Din: Bucharest Membru nr.: 112,376 ![]() |
Buna fetelor,
Eu sunt o mamica de septembrie 2010, din Bucuresti. Pentru ca bebele meu a crescut intr-un ritm neasteptat nu mai pot folosi echipamentele pe care le-am cumparat pentru transportul dumnealui ![]() Prin urmare vand celebrul 3-in-1 de la Chicco (plus car kit pentru landou cumparat separat). E in conditii foarte bune de functionare deoarece l-am folosit doar 4 luni. Daca stiti pe cineva care cauta sa cumpere va rog dati-mi un mail pe Ioana_octombrie2009@yahoo.com. Este portocaliu cu gri asemanator cu cel de pe site-ul lor oficial. Pup si sarcina usoara in continuare! -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Members Postari: 1,273 Inscris la: 27-July 10 Din: Bucuresti Membru nr.: 164,298 ![]() |
Sunt o mamica de septembrie 2010 si noi am ramas cu un patut nou ( am primit de la nasi cadou desi noi ne cumparasem alt model) model Ikea Gulliver si am vrea sa-l vindem unor viitori parinti, daca va intereseaza ma gasiti pe mess la carmen.iordak. Acesta e patutul: http://www.ikea.ro/product/show/code/90115997 Va pup si sarcina usoara in continuare! -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Junior ![]() Grup: Members Plus Postari: 6 Inscris la: 27-April 11 Membru nr.: 225,253 ![]() |
Sunt noua pe forum , sper sa ma primiti si pe mine in marea voastra familie. sunt o mamica de capricorn 2006 si viitoare mamica de taur(cred, 28 mai )2011. va urez tuturor sarcina usoara si multi pupici pe burtici! ![]() |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Member ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Members Postari: 822 Inscris la: 17-January 11 Membru nr.: 203,578 ![]() |
Buna mamici si pitici! Sunt noua pe forum , sper sa ma primiti si pe mine in marea voastra familie. sunt o mamica de capricorn 2006 si viitoare mamica de taur(cred, 28 mai )2011. va urez tuturor sarcina usoara si multi pupici pe burtici! ![]() buna si bine ai venit,toate fetele st la mamici de aprilie ne.am mutat app toate acolo.te asteptam acolo. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Members Postari: 1,186 Inscris la: 13-August 08 Din: BUCURESTI Membru nr.: 33,937 ![]() |
buna si bine ai venit,toate fetele st la mamici de aprilie ne.am mutat app toate acolo.te asteptam acolo. ![]() salutare fetelor, ce fac mamicile de mai?a nascut cineva? -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Junior ![]() Grup: Members Postari: 2 Inscris la: 17-May 11 Membru nr.: 226,707 ![]() |
Salut, as vrea sa putem comunica,noi mamicile de mai, probleme, solutii ponturi in acest nou topic. Astept sa va inscrieti
![]() Aceasta postare a fost editata de REPLICHA: May 17 2011, 12:40 AM |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Members Postari: 1,186 Inscris la: 13-August 08 Din: BUCURESTI Membru nr.: 33,937 ![]() |
Salut, as vrea sa putem comunica,noi mamicile de mai, probleme, solutii ponturi in acest nou topic. Astept sa va inscrieti ![]() buna si bine ai venit, exista deja un topic cu mamicile de mai 2011 dar toate s-au mutat la aprilie 2011, te asteptam si pe tine acolo ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Junior ![]() Grup: Members Postari: 2 Inscris la: 17-May 11 Membru nr.: 226,707 ![]() |
Si eu voi fi mamica de mai 2011, mai am cateva zile si vine si bebe meu. eu voi avea o fetita, numele ei va fi Adelina. O astept cu nerabdare sa vina pe lume. Pupici.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Versiune Lo-Fi | Acum este ora: 8th June 2023 - 08:42 PM |