![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
Junior ![]() Grup: Members Postari: 1 Inscris la: 10-April 09 Membru nr.: 84,247 ![]() |
Astazi este prima oara cand am intrat pe acest forum si as avea o intrebare...a facut cineva amniocenteza? Sau urmeaza sa o faca? |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 6,634 Inscris la: 7-April 09 Din: Bergamo,It Membru nr.: 83,564 ![]() |
eu dupa ce am facut bitestul ala mi s-a zis ca daca rezultatele nu sunt prea bune o sa trebuiasca sa fac si treaba asta.da' am fost sfatuita de atatea femei/fete sa nu o fac si nici in ruptul capului nu as fi acceptat.numai cand ma gandesc in ce consta ma iau nervii
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 6,634 Inscris la: 7-April 09 Din: Bergamo,It Membru nr.: 83,564 ![]() |
eu dupa ce am facut bitestul ala mi s-a zis ca daca rezultatele nu sunt prea bune o sa trebuiasca sa fac si treaba asta.da' am fost sfatuita de atatea femei/fete sa nu o fac si nici in ruptul capului nu as fi acceptat.numai cand ma gandesc in ce consta ma iau nervii
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Members Postari: 1,854 Inscris la: 20-June 08 Din: ravenna Membru nr.: 27,106 ![]() |
Buna ziua tuturor, Astazi este prima oara cand am intrat pe acest forum si as avea o intrebare...a facut cineva amniocenteza? Sau urmeaza sa o faca? buna! eu l am facut,si te sfatuiesc sa nu il faci decat daca este absolut necesar. pt mine a fost o trauma inutila.... am avut dureri si in timpul interventiei...si dupa ...doua zile.....si tot nu am uitat ... depinde si cat de expert e dr care face. mult succes! -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 3,146 Inscris la: 17-February 09 Din: Bucuresti Membru nr.: 72,653 ![]() |
triplu test nu l-as mai recomanda la nimeni sunt doar niste bani dati in vant, caci oricum iti iese cava, mai bine amniocenteza de la inceput, intradevar este foarte scumpa dar e sigura -------------------- |
|
|
Reclama |
![]()
Postare
#
|
![]() Reclama ![]() |
|
|