![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
Top Member ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Members Postari: 982 Inscris la: 20-January 09 Din: bucuresti Membru nr.: 65,986 ![]() |
-------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
Top Member ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Members Postari: 982 Inscris la: 20-January 09 Din: bucuresti Membru nr.: 65,986 ![]() |
fetili,
eu mai stau putin si o tund! dupa-amiaza o ducem pe Teo la socrela, apoi la cumparaturi si mai pe seara la restaurant cu gasca...vom continua cel mai probabil cu o partida de wist ![]() va doresc un w/e linistit si insorit! ne "auzim" luni ! pup -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Mamica Alessiei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 3,366 Inscris la: 17-January 10 Membru nr.: 125,936 ![]() |
am mai intrat putin cu o cana de ceai in fata...
Alessia doarme...afara s-a innourat ![]() Pic...ce program super ai dupa amiaza ...distractie placuta! Ams, Anca....sper sa reusiti sa va odihniti macar putin ![]() Alliassssssssssssss ce mai faci? Fatmaaaaaaaaaaa....ne e dor de tine...mai da-ne un semn Mamiralu mai intra si pe la noi Mamapia.....sper sa rezolvi curand cu calculatorul Andra cum te simti astazi? Gabriela...cum se mai simte Sara? Laura unde sunteti? Paula...gata munca? Irinuka..cum se mai descurca tati cu Stefan? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 6,634 Inscris la: 7-April 09 Din: Bergamo,It Membru nr.: 83,564 ![]() |
fetili, eu mai stau putin si o tund! dupa-amiaza o ducem pe Teo la socrela, apoi la cumparaturi si mai pe seara la restaurant cu gasca...vom continua cel mai probabil cu o partida de wist ![]() va doresc un w/e linistit si insorit! ne "auzim" luni ! pup bafta la joc!arata'le cum se face treaba!!! ![]() noi diseara avem prieteni la cina si apoi ne dam in cap la "risc" ![]() de data asta il plesnesc pe prieten!!!sa vedeti voi de nu.ca ma enerveaza cand se ambaleaza si'mi omoara toate tancurile ![]() am mai intrat putin cu o cana de ceai in fata... Alessia doarme...afara s-a innourat ![]() Pic...ce program super ai dupa amiaza ...distractie placuta! Ams, Anca....sper sa reusiti sa va odihniti macar putin ![]() Alliassssssssssssss ce mai faci? Fatmaaaaaaaaaaa....ne e dor de tine...mai da-ne un semn Mamiralu mai intra si pe la noi Mamapia.....sper sa rezolvi curand cu calculatorul Andra cum te simti astazi? Gabriela...cum se mai simte Sara? Laura unde sunteti? Paula...gata munca? Irinuka..cum se mai descurca tati cu Stefan? bine ca imi aduci tu aminte de ceai...imi iau mintea de la coca cola ![]() ![]() azi a fost ok cu mancarea,nu extraordinar de bine insa ok.pe la 10:30 i'am dat banana cu branza,apoi la 14 carne de manz si apoi branza cu paine...acuma ma duc sa ii fac un suc de mere si apoi la nani.diseara ii fac mamaliga pt prima oara ![]() Aceasta postare a fost editata de Anca1985: Nov 12 2010, 04:26 PM -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 6,634 Inscris la: 7-April 09 Din: Bergamo,It Membru nr.: 83,564 ![]() |
Pic de Roua (bebica Teodora) pe 19 februarie Crina (bebica Alessia) pe 25 martie Naty (bebica Nicoleta) pe 30 martie Anca (bebica Vanessa) pe 2 aprilie Andra (bebic Mattia) pe 12 aprilie Fatma (bebic Melek) pe 20 mai Paula (bebica Adelina) pe 10 iunie Allias (bebic Mihnea) pe 19 iunie Laurab (bebica Ioana) pe 4 iulie Anamirela (bebic Darius) pe 6 august Gabrielasv (bebica Sara) pe 6 noiembrie Ariadna (bebic Ianis) pe 28 noiembrie -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
fericita mamica de fetita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 5,148 Inscris la: 14-March 09 Din: baia mare Membru nr.: 78,703 ![]() |
Ila_Irinuka (bebic Stefan) pe 15 februarie Pic de Roua (bebica Teodora) pe 19 februarie Crina (bebica Alessia) pe 25 martie Naty (bebica Nicoleta) pe 30 martie Anca (bebica Vanessa) pe 2 aprilie Andra (bebic Mattia) pe 12 aprilie Fatma (bebic Melek) pe 20 mai Paula (bebica Adelina) pe 10 iunie Allias (bebic Mihnea) pe 19 iunie Laurab (bebica Ioana) pe 4 iulie Anamirela (bebic Darius) pe 6 august Gabrielasv (bebica Sara) pe 6 noiembrie Ariadna (bebic Ianis) pe 28 noiembrie ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
fericita mamica de fetita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 5,148 Inscris la: 14-March 09 Din: baia mare Membru nr.: 78,703 ![]() |
noi suntem ok, iar a facut petrecere asta noapte, a fost mama la noi in vizita...
maine mergem in oras, la cina la restaurant, cu o verisoara de-a sotului, si cu fetele cu familiile, o sa fim vreo 10 adulti + 2 fetite Ioana, si Irinuca de 3 ani (in aceeasi zi cu Ioana nascuta ) -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Members Postari: 1,196 Inscris la: 24-June 09 Din: Bucuresti Membru nr.: 96,507 ![]() |
salutiiii!
am papat ceva mai bine si noi azi...is foarte multumita si sper sa-l mai tina -P am fost pe-afara vreo 2h,papat si-apoi nani o h si 20 min. acu papa pufuleti. mai tarziu o sa-i mai dau pb un iaurtel ceva. eu mamaliga tot cu apa fac. crutoanele cum a zis Anca...tai painea cuburi si bag la cuptor. ce distractie pe pic si Anca diseara. pupici -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
noi suntem ok, iar a facut petrecere asta noapte, a fost mama la noi in vizita... maine mergem in oras, la cina la restaurant, cu o verisoara de-a sotului, si cu fetele cu familiile, o sa fim vreo 10 adulti + 2 fetite Ioana, si Irinuca de 3 ani (in aceeasi zi cu Ioana nascuta ) petrecareata rau Ioana ![]() misto maine seara ![]() ![]() salutiiii! am papat ceva mai bine si noi azi...is foarte multumita si sper sa-l mai tina -P am fost pe-afara vreo 2h,papat si-apoi nani o h si 20 min. acu papa pufuleti. mai tarziu o sa-i mai dau pb un iaurtel ceva. eu mamaliga tot cu apa fac. crutoanele cum a zis Anca...tai painea cuburi si bag la cuptor. ce distractie pe pic si Anca diseara. pupici s'au pus de acord vanessa si ianis azi ![]() ![]() distractie pe mine diseara o sa fie pe timpul cinei...cand incepem jocul incepe si razboiul intre mine si prieten ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
doarme papusa mea
![]() dar nu am stare...am totul pus la punct in casa si nu stiu ce sa fac...de citit?parca nu...am bazdaci in fund,asa se zice,nu? ![]() toate prietenele de aici sunt la munca...as fi chemat una la mine...sunt singura capusa care sta acasa ![]() Aceasta postare a fost editata de Anca1985: Nov 12 2010, 05:32 PM -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Versiune Lo-Fi | Acum este ora: 31st March 2023 - 04:21 AM |