![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 8,714 Inscris la: 31-October 08 Din: ....... Membru nr.: 45,899 ![]() |
multumesc Tania,in port...uuucati ani au trecut,cred ca vreo 5-6 de cand n-am mai fost.in poza aceea aveam 24-25 ani nici urma de bebe.Acum arat asa poza facuta azi ![]() prajituri fac destul de des pt sot ii plac foarte mult,gaza mea cat ma straduiesc sa pape si ea din astea naturale de care fac eu,dar.....ea e prea nebunica sa ma asculte,e o zapacita si razgaiata peste masura.pup Arati foarte bine si acum! ![]() ![]() -------------------- O viata plina de dragoste incepe cu Dumnezeu... |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Member ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Members Postari: 727 Inscris la: 16-February 09 Din: buzau Membru nr.: 72,446 ![]() |
Arati foarte bine si acum! ![]() ![]() multumesc Tania,esti o dulce.pup burticuta,sanatate multa. -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Member ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Members Postari: 727 Inscris la: 16-February 09 Din: buzau Membru nr.: 72,446 ![]() |
Buna mamici nu am mai intrat de mult pe aici,acum recuperez putin si o sa pun cateva poze de la mare
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Mami de bebe dulce :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 6,457 Inscris la: 14-November 08 Din: Spain Membru nr.: 48,765 ![]() |
Imi place mult parul ondulat al micutei voastre! Nu pot sa nu remarc si lipiciul pe care-l dovedeste in compania lui tati! ![]() ![]() ![]() Va pup! -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Salutare, ce poze frumoase! Imi place mult parul ondulat al micutei voastre! Nu pot sa nu remarc si lipiciul pe care-l dovedeste in compania lui tati! ![]() ![]() ![]() Va pup! mersi.Il avea si mai ondulat,dar observ cu cat creste i se indreapta.Da e febletea lui,si viceversa.EU...MERSI.DRAGOMIROAICA E PRIMA OARA CAND O VAD PE VIU SI SINCER NU STIU CUM ARATA PANA ACUM,PT VARSTA EI E OK PE VIU.PUP -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
salutare tuturor,mai revenim si noi cu cateva poze mai noi.pup dulce toate mamicutele si gospodinele de forum,si puiutii lor frumosi.
7 sept a implinit 4 ani ![]() ii place mamaliga ![]() prima zi de gradii ![]() urmatoarea ![]() si tot asa ![]() un asfintit vazut de pe balcon ![]() trandafirii mei japonezi infloresc frumos ![]() Aceasta postare a fost editata de isabel: Sep 28 2011, 06:52 PM -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
24 sept nunta varamea
![]() tot o verisoara ![]() o prietena din copilarie ![]() unchiul ![]() mirii ![]() Aceasta postare a fost editata de isabel: Sep 28 2011, 06:55 PM -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
1 octombrie,Meledic
![]() ![]() ![]() ![]() cu nasa ![]() ![]() ![]() sper ca ne mai tine-ti minte.pupici -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() va reamintim,pupam mamici si copilasi frumosi -------------------- |
|
|
Reclama |
![]()
Postare
#
|
![]() Reclama ![]() |
|
|