![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
![]() Kerstin,Diandra si Mami Mariana!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 3,377 Inscris la: 6-November 08 Din: Sibiu..acum..Italia Membru nr.: 47,014 ![]() |
![]() In drum spre biserica am adormit. ![]() Aici su nasa mea. ![]() Nu am plans deloc, am fost cuminte. ![]() ![]() Aici sunt cu prietena lui mami si moasa. ![]() Am ajuns la restaurant. ![]() Am dat rochita jos pentru ca imi era cald. Aici sunt cu parinti mei. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Questa e la vita, non aspettare troppo per dire a qualcuno di speciale quello che senti. Dillo oggi stesso, domani potrebbe essere troppo tardi. Bacia coloro che ami e farai delle magie! Con l`amore tutto e possibile! Ricorda domani puo essere troppo tardi |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() livya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 12,101 Inscris la: 26-April 09 Din: zalau/milano Membru nr.: 87,150 ![]() |
o printesa scumpa,scumpa....doamne da-i noroc si sanatate!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Kerstin,Diandra si Mami Mariana!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 3,377 Inscris la: 6-November 08 Din: Sibiu..acum..Italia Membru nr.: 47,014 ![]() |
o printesa scumpa,scumpa....doamne da-i noroc si sanatate! ![]() ![]() Multumesc mult livya ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Questa e la vita, non aspettare troppo per dire a qualcuno di speciale quello che senti. Dillo oggi stesso, domani potrebbe essere troppo tardi. Bacia coloro che ami e farai delle magie! Con l`amore tutto e possibile! Ricorda domani puo essere troppo tardi |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Mami de bebe dulce :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 6,457 Inscris la: 14-November 08 Din: Spain Membru nr.: 48,765 ![]() |
![]() ![]() ![]() Uite-o si pe Ralu frumoasa si pe iubitica Vanessa! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 37,319 Inscris la: 28-November 07 Membru nr.: 10,411 ![]() |
![]() ![]() Kerstin, sa fie intr-un ceas bun botezul...sa iti traiasca, sa iti aduca numai bucurii...copilasii sunt minunile sufletelor noastre ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Postare
|
|
Ehee ce dolofanica si ce perisor maricel are! ![]() ![]() ![]() Uite-o si pe Ralu frumoasa si pe iubitica Vanessa! ![]() ![]() Multumesc frumos pentru complimente ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Questa e la vita, non aspettare troppo per dire a qualcuno di speciale quello che senti. Dillo oggi stesso, domani potrebbe essere troppo tardi. Bacia coloro che ami e farai delle magie! Con l`amore tutto e possibile! Ricorda domani puo essere troppo tardi |
|
|
![]()
Postare
|
|
Uuuuuups....pe cine am gasit aici ![]() ![]() Kerstin, sa fie intr-un ceas bun botezul...sa iti traiasca, sa iti aduca numai bucurii...copilasii sunt minunile sufletelor noastre ![]() ![]() ![]() ![]() Multumesc frumos...asemenea si voua ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Questa e la vita, non aspettare troppo per dire a qualcuno di speciale quello che senti. Dillo oggi stesso, domani potrebbe essere troppo tardi. Bacia coloro che ami e farai delle magie! Con l`amore tutto e possibile! Ricorda domani puo essere troppo tardi |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 8,694 Inscris la: 17-January 08 Din: Bucuresti Membru nr.: 12,800 ![]() |
Sa-i fie de bine botezul si D-zeu s-o ocroteasca!
Este o frumusete de fetita, tare, tare dulce...Sa va traiasca! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Sa-i fie de bine botezul si D-zeu s-o ocroteasca! Este o frumusete de fetita, tare, tare dulce...Sa va traiasca! ![]() Multumesc Cristina ![]() Si Miruna ta este o scumpica...sa-ti traiasca... -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Questa e la vita, non aspettare troppo per dire a qualcuno di speciale quello che senti. Dillo oggi stesso, domani potrebbe essere troppo tardi. Bacia coloro che ami e farai delle magie! Con l`amore tutto e possibile! Ricorda domani puo essere troppo tardi |
|
|
![]()
Postare
|
|
Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 6,589 Inscris la: 13-October 08 Din: Cluj-Napoca Membru nr.: 42,418 ![]() |
![]() Aici su nasa mea. mmmaaamaa ce fain isi tine ea piciorusele ![]() ![]() ![]() Aici sunt cu prietena lui mami si moasa. ce mandra e prietena lui mami de tine mai scumpica si ce vesela esti ![]() ![]() -------------------- 2009
![]() ![]() |
|
|
Reclama |
![]()
Postare
#
|
![]() Reclama ![]() |
|