![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
![]() mami de Timea & Istvan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 6,639 Inscris la: 25-July 07 Din: Brasov Membru nr.: 5,443 ![]() |
![]() Andap,SARCINA USOARA ! -------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() mami lui casian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 23,491 Inscris la: 8-June 08 Din: BRASOV Membru nr.: 25,703 ![]() |
Deci asa cum spunea si ninia...va dati seama ce emotii pe noi?????
Noi suntem oct 2008 ![]() Asteptam multe burtici pentru a fi alaturi de ele! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Lista copii de octombrie 2008 si nu numai http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?s...p;#entry1467827 Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 2,380 Inscris la: 9-December 09 Din: bucuresti Membru nr.: 121,769 ![]() |
ANDAP, sarcina usoara si bebel sanatos sa ai!
![]() mihaela, mi-ai dat palpitatii ![]() -------------------- ![]() MAMICI DE SEPTEMBRIE 2010 - ZILE DE NASTERE 1. Ramela (Rami) – 02 Ianuarie, Constanta 2. Carmen (Carmen_10) - 11 Ianuarie, Bucuresti 3. Ramona (ramona.p) – 17 Februarie, Bucuresti 4. Valentina (Valentinna24) – 25 Februarie 5. Otilia (ramike81) – 26 Februarie, Ourense, Spania 6. Marina (marina_m) - 8 Martie, Bucuresti 7. Mariana (marysa) - 4 Aprilie, Husi 8. Roxana (Raisa 13) - 16 Aprilie - Bucuresti 9. Simona Elena (Simona1704) - 17 Aprilie, Mangalia 10. Roxana Maria (roxxy_tweety) – 31 Mai, Torino, Italia 11. Dorina (buburici) - 25 Iunie, Bucuresti 12. Roxana (Rock) - 11 Iulie, Bucuresti, 13. Monica (Moni_k) – 18 Iulie, Bucuresti 14. Oana (onutz) - 30 iulie - Timisoara 15. Violeta (Briana02) – 02 August, Braila 16. Maria (sufletel6) - 06 Septembrie, Timisoara 17. Alexandra (Alex_zuz) - 14 Septembrie, Bucuresti 18. Ioana (Ioana_octombrie2009) – 26 Septembrie, Bucuresti 19. Bianca (Edenevysh) – 20 Octombrie, Targoviste 20. Dana (treboranad) - 23 Noiembrie, Bucuresti 21. Maria Magdalena(maria_magdalena) - 12 Decembrie, Aberdeen, Scotia 22. Luchiana (luchiana) - 19 Decembrie, Targoviste |
|
|
![]()
Postare
|
|
Top Member ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Members Postari: 722 Inscris la: 19-May 10 Din: Bucuresti Membru nr.: 147,995 ![]() |
ANDAP, sarcina usoara si bebel sanatos sa ai! ![]() mihaela, mi-ai dat palpitatii ![]() Monik, am eu copil cuminte si doarme toata noaptea dar sa ma apuc de alte nebunii acum nu prea ma tine ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Junior ![]() Grup: Members Plus Postari: 17 Inscris la: 14-February 11 Membru nr.: 204,364 ![]() |
Pupici -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Plus Postari: 270 Inscris la: 13-May 09 Din: Slatina Membru nr.: 89,664 ![]() |
hop si eu. azi mi-am facut curaj sa fac testul....2 liniute...yey
![]() ![]() ANDAP sarcina usoara. -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() mami de Timea & Istvan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 6,639 Inscris la: 25-July 07 Din: Brasov Membru nr.: 5,443 ![]() |
KHRIKULEEEEEEEEEEEEEEE!!!! acus te pomeneam!!!!!
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() mami lui casian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 23,491 Inscris la: 8-June 08 Din: BRASOV Membru nr.: 25,703 ![]() |
Super fetelor...inainteeeee!!!!!!!!!!
ADNAP, noi suntem din Bv dar oct 2008 ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Lista copii de octombrie 2008 si nu numai http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?s...p;#entry1467827 Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat |
|
|
![]()
Postare
|
|
si eu din Brasov, dar mami de decembrie 2007 si martie 2009
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Top Member ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Members Postari: 722 Inscris la: 19-May 10 Din: Bucuresti Membru nr.: 147,995 ![]() |
Mamici de Bv, problema Andei este ca nu isi gaseste medic ( bun si disponibil) poate o mai sfatuiti voi...
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Versiune Lo-Fi | Acum este ora: 29th May 2023 - 03:40 AM |