![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 6,115 Inscris la: 26-November 08 Din: Sibiu Membru nr.: 51,486 ![]() |
Nu putem insista....chiar nu putem face nimic? -------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
O MAMICA FERICITA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Members Postari: 1,627 Inscris la: 10-July 09 Din: campulung moldovenesc Membru nr.: 98,865 ![]() |
Ati mai aflat ceva noutati .....poate totusi vom reusi sa donam si din alte orase...... Nu putem insista....chiar nu putem face nimic? din pacate asta e politica spitalului si nu se poate din alta parte,i-a mai pus cateva pungi de sange pe langa cele donate( de scumpa Lusha ,o asistenta si sora mea.)..... din rezervele spitalului..acum multumim lui DD e mai bine ....trebuie sa mai stea in spital pentru a vedea daca ramane cu dializa pe viata sau se pot debloca rinichii..... multumesc din inima inca odata ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Zambariciu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 7,257 Inscris la: 22-September 08 Din: Timisoara, now Spain Membru nr.: 38,729 ![]() |
din pacate asta e politica spitalului si nu se poate din alta parte,i-a mai pus cateva pungi de sange pe langa cele donate( de scumpa Lusha ,o asistenta si sora mea.)..... din rezervele spitalului..acum multumim lui DD e mai bine ....trebuie sa mai stea in spital pentru a vedea daca ramane cu dializa pe viata sau se pot debloca rinichii..... multumesc din inima inca odata ![]() offf Doamne ![]() ![]() -------------------- POZE CU ARIANA
COPILUTZI DE OCTOMBRIE 2008 SI NU NUMAI ![]() ![]() ![]() "Prietenia este ca si atunci cand faci pipi pe tine: toata lumea poata sa vada acest lucru,dar numai tu stii sentimentul caldut pe care il ofera" |
|
|
![]()
Postare
|
|
O MAMICA FERICITA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Members Postari: 1,627 Inscris la: 10-July 09 Din: campulung moldovenesc Membru nr.: 98,865 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 6,115 Inscris la: 26-November 08 Din: Sibiu Membru nr.: 51,486 ![]() |
din pacate asta e politica spitalului si nu se poate din alta parte,i-a mai pus cateva pungi de sange pe langa cele donate( de scumpa Lusha ,o asistenta si sora mea.)..... din rezervele spitalului..acum multumim lui DD e mai bine ....trebuie sa mai stea in spital pentru a vedea daca ramane cu dializa pe viata sau se pot debloca rinichii..... multumesc din inima inca odata ![]() Off....DOamne......un sistem idiot......mi-e asa de ciuda.... Ii doresc din tot sufletul sanatate mamei tale!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
[quote name='simina_ana' date='Nov 14 2010, 11:14 PM' post='1528800']
Off....DOamne......un sistem idiot......mi-e asa de ciuda.... Ii doresc din tot sufletul sanatate mamei tale!! ![]() [quote] MULTUMESC DIN INIMA ![]() ce-a fost mai greu a trecut ......acum cu tratament si ajutorul lui DD mergem inainte -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 2,346 Inscris la: 25-July 09 Din: Husi Membru nr.: 101,350 ![]() |
Multa sanatate mamei tale, Ancutza!
|
|
|
![]()
Postare
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
Azi am primit o veste ffff trista
![]() ![]() ![]() ![]() va rog din toata inima ![]() ![]() ![]() este ultima ei sansa sa scape de dializa..... va multumesc din suflet si BUNUL DUMNEZEU SA VA AJUTE SI SA VA BINECUVANTEZE ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Golden Members Postari: 6,634 Inscris la: 7-April 09 Din: Bergamo,It Membru nr.: 83,564 ![]() |
iti tin pumnii sa gasesti cat mai repede cei 4 donatori,sau chiar mai multi...
numai gandul sa treaca mama mea prin asa ceva si cu siguranta as misca si muntii din loc! multa sanatate ![]() -------------------- |
|
|
Reclama |
![]()
Postare
#
|
![]() Reclama ![]() |
|
|