![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() |
![]()
Postare
|
|
Junior ![]() Grup: Members Postari: 1 Inscris la: 10-April 09 Membru nr.: 84,247 ![]() |
Astazi este prima oara cand am intrat pe acest forum si as avea o intrebare...a facut cineva amniocenteza? Sau urmeaza sa o faca? |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]() |
![]()
Postare
|
|
Top Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Silver Members Postari: 3,146 Inscris la: 17-February 09 Din: Bucuresti Membru nr.: 72,653 ![]() |
buna, eu a trebuit sa o fac in urma triplului test care mi-a iesit risc crescut la trisomia 21, nu va spun ce frica mi-a fost, dar am apucat pe mana unei dr. foarte bune, nu am simtit decat o mica intepatura in rest nimic, am fost perfuzata si inainte de interventie si dupa si echografic la fel, nu dureaza decat cateva secunde interventia, dupa am mai stat cateva ore in spital dupa care am plecat acasa si trei zile fara efort.
triplu test nu l-as mai recomanda la nimeni sunt doar niste bani dati in vant, caci oricum iti iese cava, mai bine amniocenteza de la inceput, intradevar este foarte scumpa dar e sigura -------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Versiune Lo-Fi | Acum este ora: 31st March 2023 - 06:03 AM |