![]() |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Postare
|
|
![]() Top Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 17,963 Inscris la: 5-May 08 Din: U.S.A.-Boston MA Membru nr.: 22,516 ![]() |
fetelor,eu am citit intr-o carte de specialitate ca fiecare copil are nevoie de un obiect al sau care sa ii dea siguranta!mai ales atunci cand pleaca la gradi,sau cand ii invatam sa doarma singuri.............prin acest obiect care ii leaga de "acasa" ei au siguranta ca nu vor fi lasati acolo,ca va veni cineva dupa ei,deci nu e nimic rau in a lua ceva cu ei cand pleaca.......lasati-i sa se simta in siguranta.............pupici dulci la mamici si bebici care poarta lucruri cu ei........... ![]() ![]() E ce mi-a spus Rux.....da siti papusa cu care a plecat mai ieri..azi imi spune Babys la usa....."mamy..usa=papusa......nay=nu e....."...adica auitat papusa ieri la Daily care...si ca nu mai e papusa azi... ![]() ![]() eu sunt de acord cu tine, dar la 2 ani sa vrea "actele" e prea mult ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Top Golden Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Top Golden Members Postari: 21,874 Inscris la: 3-February 07 Din: Bucuresti Membru nr.: 1,873 ![]() |
E ce mi-a spus Rux.....da siti papusa cu care a plecat mai ieri..azi imi spune Babys la usa....."mamy..usa=papusa......nay=nu e....."...adica auitat papusa ieri la Daily care...si ca nu mai e papusa azi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada! Antoine de Saint-Exupery - Micul Print |
|
|
![]()
Postare
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Plus Postari: 456 Inscris la: 2-May 07 Membru nr.: 3,516 ![]() |
de doua nopti Deian doarme singurel in camera, de la un an jumate s-a obisnuit scapand de suzeta cu un alt obicei, de a dormi in pat cu mine, sotul s-a mutat singur in camera mare si noi am ramas singurei in dormitor, dar acum deja am decis caci e mai bine sa il las singurel, mai ales ca el de la 6 luni adoarme singurel, nu are nevoie de noi...a dormit deja 2 nopti singurel in pat, i-am pus plapuma pe jos in caz ca doamne fereste cade, si plapuma pe margine, dar el doarme destul de frumos, doar la cap si la picioare, nu se urca pe mine in somn...acum tata e fericit ca dormim din nou impreuna....
|
|
|
![]()
Postare
|
|
Junior ![]() Grup: Members Postari: 4 Inscris la: 12-January 09 Membru nr.: 64,362 ![]() |
|
|
|
![]()
Postare
|
|
Junior ![]() Grup: Members Plus Postari: 19 Inscris la: 27-April 09 Membru nr.: 87,322 ![]() |
Cand erau nou nascuti copii au dormit in patutul lor, o perioada, pana cand noaptea se trezea mai des de foame, iar mamica lua copilul in pat si ii dadea san( de obicei) si adormea langa ea. La fel s-a intamplat si la mine. Pana la varsta de 6 luni a dormit in patutul ei( Claudia o cheama pe fata mea), iar apoi a inceput sa vrea san noaptea mai des, si a trebuit sa o iau in patul nostru si sa ii dau san, apoi sa o pun iar in patutul ei, apoi peste 2 ore aprox sa repet pricedura, si mi-a fost greu, asa ca am lasat-o sa doarma cu noi in pat si acum are aproape 2 ani si as dori sa doarma singura noaptea in patul ei. Problema este ca nu avem o camera a ei, pt ca noi stam cu parintii. Ce sa fac, sa mai asteptam pana vom ramane singuri si ii vom face camera ei? Voi cum ati facut? sal mamico si noi am avut probleme de genu asta si nici nu prea am scapat de ele...dar i-am pus patutu lui atacat de patu nostru....i-am dat o bara jos si l-am lipit...asa el doarme linistit stie ca in apropiere s sunt eu...e comod si pentru mine si pt.el..incerca si u poate merge...bafta |
|
|
![]() ![]()
Postare
|
|
![]() Silver Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Members Postari: 1,374 Inscris la: 29-May 09 Din: Bucuresti Membru nr.: 92,473 ![]() |
Si Erika mea doarme cu mine in pat. De cand am venit cu ea acasa nu stiu daca a petrecut o saptamana (adunate) in patut. Acum are deja 1 an. Tati doarme in alta camera ca sa se poata odihni. Serviciul il solicita tare mult. Voi incerca si eu sa o dezvat, dar asta cand ne intoarcem din concediu (unde va dormi tot cu noi in pat). Mai e putin....
Aceasta postare a fost editata de aly80r: May 30 2009, 11:41 AM -------------------- FLUTURAS IUBIT, SA NU UITI NICIODATA CA MAMI ESTE CU UN PAS IN URMA TA. TREBUIE DOAR SA INTORCI PRIVIREA SI SA INTINZI MANUTA SI MAMI TE VA AJUTA IN ORICE CLIPA. VA ASTEPT CU DRAG AICI http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?showforum=193 ![]() |
|
|
Reclama |
![]()
Postare
#
|
![]() Reclama ![]() |
|
|