Tort-uri, Modele Si Idei De Decorare, nerecomandat pofticiosilor!!!! |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
Tort-uri, Modele Si Idei De Decorare, nerecomandat pofticiosilor!!!! |
Dec 7 2007, 11:56 AM
Postare
#81
|
|
Golden Member Grup: Golden Members Postari: 9,834 Inscris la: 17-January 07 Din: Bucuresti Membru nr.: 1,563 |
-------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
Dec 8 2007, 05:31 PM
Postare
#82
|
|
Silver Member Grup: Silver Members Postari: 1,644 Inscris la: 26-July 07 Din: Constanta Membru nr.: 5,472 |
Fetelor azi ii sarbatorim ziua tatalui meu, asa ca i-am facut un tort. Nu e nici pe departe la fel de frumos ca cele pe care le-am vazut pe aici dar sper eu ca e gustos!
E din charlota ( mie charlota de cumparat nu-mi place deloc insa cea de casa e fff buna si deloc gretoasa ). Arata asa ( din jeleuri am scris La Multi Ani ) : -------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
Dec 8 2007, 05:48 PM
Postare
#83
|
|
Top Golden Member Grup: Top Golden Members Postari: 11,367 Inscris la: 11-March 07 Membru nr.: 2,589 |
wau....ce bine arata!!!! Mi-ai facut o pofta.....mmmm.Cred ca-i ff bun.Pui te rog reteta de charlota in topic la retete...plssss.Tare as vrea sa fac si eu sa vad cum este.Imi placea asa de mult charlotta de pe vremea comunista Poate ca nu-i asa ceva,dar oricum te rog pune reteta
Si...LA MULTI ANI!!!!!tatalui tau.Sa-i dea D-zeu multa multa sanatate si numai bine P.S.esti superba in poza de la avatar Aceasta postare a fost editata de AdeDia: Dec 8 2007, 05:50 PM -------------------- Fericirea adevarata n-o ai,n-o poti avea,decat daca esti in stare s-o dai. Putem sluji fara iubire,dar nu putem iubi fara slujire. |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
Dec 8 2007, 05:57 PM
Postare
#84
|
|
Silver Member Grup: Silver Members Postari: 1,644 Inscris la: 26-July 07 Din: Constanta Membru nr.: 5,472 |
Acum pun reteta! -------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
Dec 10 2007, 09:42 AM
Postare
#85
|
|
Golden Member Grup: Golden Members Postari: 9,834 Inscris la: 17-January 07 Din: Bucuresti Membru nr.: 1,563 |
-------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
Dec 10 2007, 11:04 AM
Postare
#86
|
|
Top Member Grup: Top Members Postari: 543 Inscris la: 14-January 07 Membru nr.: 1,529 |
Chiar daca nu este tort, aceste prajituri sunt foarte bune, usor de preparat si nu sunt gretoase da si retetele nu numai pozele... -------------------- ai grija ce decizie iei azi, ca sa nu regreti maine.
|
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
Dec 10 2007, 11:06 AM
Postare
#87
|
|
Top Member Grup: Top Members Postari: 543 Inscris la: 14-January 07 Membru nr.: 1,529 |
sambata cumnata mea si cumnatu meu si-au sarbatorit ziua de nastere si le-am facut un tort.
cam asa arata... -------------------- ai grija ce decizie iei azi, ca sa nu regreti maine.
|
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
Dec 10 2007, 11:37 AM
Postare
#88
|
|
Golden Member Grup: Golden Members Postari: 9,834 Inscris la: 17-January 07 Din: Bucuresti Membru nr.: 1,563 |
da si retetele nu numai pozele... 500 g biscuiti populari, 250 g rahat, 350 g margarina, 250 g nuci sau alune uscate la cuptor si faramitate, 6 linguri cacao, 1 ceasca zahar pudra, 1 lingura de coaja de lamaie/portocala, 1 lingura de rom Se inmoaie biscuitii sfaramati in apa putin calduta cu o lingura de zahar.Se amesteca margarina frecata cu zahar pudra si cacao cu biscuitii. Se adauga esenta de rom, coaja de portcala, si se amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Se rastoarna pe planseta si se modeleaza un rulou de grosimea dorita sau se fac bilute. Daca doriti, in mijlocul bilutelor se pot baga visine din visinata. Le poti acoperi cu fulgi de nuca de cocos colorala, alba sau cu cacao. Se pastreaza la rece timp de 2 ore. -------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
Dec 10 2007, 11:56 AM
Postare
#89
|
|
Top Member Grup: Top Members Postari: 543 Inscris la: 14-January 07 Membru nr.: 1,529 |
500 g biscuiti populari, 250 g rahat, 350 g margarina, 250 g nuci sau alune uscate la cuptor si faramitate, 6 linguri cacao, 1 ceasca zahar pudra, 1 lingura de coaja de lamaie/portocala, 1 lingura de rom Se inmoaie biscuitii sfaramati in apa putin calduta cu o lingura de zahar.Se amesteca margarina frecata cu zahar pudra si cacao cu biscuitii. Se adauga esenta de rom, coaja de portcala, si se amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Se rastoarna pe planseta si se modeleaza un rulou de grosimea dorita sau se fac bilute. Daca doriti, in mijlocul bilutelor se pot baga visine din visinata. Le poti acoperi cu fulgi de nuca de cocos colorala, alba sau cu cacao. Se pastreaza la rece timp de 2 ore. multumesc -------------------- ai grija ce decizie iei azi, ca sa nu regreti maine.
|
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
Dec 10 2007, 01:46 PM
Postare
#90
|
|
Golden Member Grup: Golden Members Postari: 9,834 Inscris la: 17-January 07 Din: Bucuresti Membru nr.: 1,563 |
Nu imi multumi. Vii cu poze....
-------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
Reclama |
Postare
#
|
Reclama |
|
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
Versiune Lo-Fi | Acum este ora: 28th April 2024 - 03:33 PM |