Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )

1180 Pagini V  « < 243 244 245 246 247 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mamici De Iulie 2009
mlaura
postare May 18 2009, 01:10 PM
Postare #2441


Top Silver Member
*******

Grup: Top Silver Members
Postari: 2,773
Inscris la: 26-November 08
Din: tulcea
Membru nr.: 51,491



QUOTE(myrella @ May 18 2009, 01:17 PM) *
Le asteptam pe laura si pe stefyangro cu vesti bune de la dr floare2.gif
Tinem pumnii gravida.gif


miercuri vin cu vestile, ca atunci am programarea floare2.gif


--------------------


  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
myrella
postare May 18 2009, 01:54 PM
Postare #2442


Member
***

Grup: Members Plus
Postari: 274
Inscris la: 29-January 09
Din: Bucuresti
Membru nr.: 68,179



QUOTE(mlaura @ May 18 2009, 03:10 PM) *
miercuri vin cu vestile, ca atunci am programarea floare2.gif



In aceeasi zi cu mine oFloare.gif Ne comparam rezultatele, k si asa avem DPN-uri apropiate tongue.gif
Bafta!


--------------------



  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rasfatata
postare May 18 2009, 01:54 PM
Postare #2443


Junior
*

Grup: Members Plus
Postari: 24
Inscris la: 17-March 09
Membru nr.: 79,391



voi cum va simtiti?eu ma simt tare rau de azi-noapte.nu stiu de la ce dar m-am deranjat la stomac ff tare si de la 4 dimineata nu am mai dormit si mi-e rau,imi vine sa vomit.am iesit acum putin afara ca nu era ff cald,sa platesc niste facturi.la posta nu au aer conditionat si e un aer irespirabil inauntru si drept urmare...mi s-a facut rau si am fost pe punctul de a lesina in jumatea incaperii.ma albisem toata,mi s-au invinetit buzele,transpiram etc.toata lumea se uita la mine,ca se vedea pe fata mea ca mi-e rau dar nimeni nu s-a sinchisit sa ma intrebe macar daca pot ajunge afara cand eu ma impleticeam pe acolo.uf,pana la urma am ajuns acasa si nici nu mai ies.si cand ma gandesc,ca eu peste tot lasam gravidele si mamele cu bb in fata mea.dar asa e una lume.
[/quote]
buna mamici,
de ceva timp va tot citesc dar nu am avut timp sa mai scriu deoarece ma pregatesc de sesiune.
si eu am temeri in legatura cu DPN-ul fiindca la ultima eco- pe 2 mai dl. doctor ne-a spus ca s-a schimbat data si in loc de 13 iulie este 2 iulie. pt mine chiar e o probl. reala pt ca sesiunea dureaza pana pe 27 iunie si nu vreau sa raman cu vreo restanta. dupa ce vine rasfatata mica n-o sa mai am chef de invatat si nici timp. sincer, de-abia astept s-o vad dar ma ingrozesc caldurile ce s-au anuntat. desi am AC nu prea il suport, stranut imediat ce-i dau drumul.
bine ca nu sunt nevoita sa mai merg la scarbici, de la 1 mai sunt in prenatal, oricum nu mai suportam caldura din mijloacele de transport si nesimtirea femeilor - culmea.
de cate ori urcam intr-un tramvai locurile rezervate erau ocupate de femei tinere care se uitau insistent la burta mea si dupa ce se convingeau ca sunt insarcinata isi intorceau privirea spre fereastra si ma ignorau.
celor care isi mai intorceau privirea inca o data spre mine le aruncam in fata - " da doamna sunt insarcinata, daca nu v-ati convins de prima oara si acestea sunt locuri rezervate exact pt femei ca mine nu ca dvs"
am intalnit pers care macar dupa avertisment s-au ridicat dar au fost si din cele lipsite de un elementar bun simt care au preferat sa pretinda ca nu au auzit.
ma intreb oare ele n-au fost insarcinate niciodata? n-au mers niciodata cu un copil brate? unde a disparut omenia?
in fine, de unde nu e nici Dumnezeu nu cere? cine sunt eu sa le fac educatie la varsta asta??
si mai tare ma deranjeaza cand d-na postarita vine pana la usa si-mi lasa instiintarea ca am o recomandata sau ca a venit alocatia primei fetite fara sa sune macar la usa. asta e culmea nesimtirii mai ales ca e platita pt asta. motivatia e ca nu are bani la ea dar motivul real e ca nu "atenta" cu ea cand se deranjeaza sa sune!
culmea, cand nu are nimic pt mine suna la interfon sa-i deschid usa blocului iar cand am si eu ceva de 2 ori pe luna ma evita. ma apuca toate crizele mai ales ca OP 69 e undeva pe la mijlocul unei strazi pe care nu circula nimic. si eu am cerclaj si pana acum nu am avut autoturism propriu. si bebelusa e asezata ffff jos si am impresia ca fac pipi pe mine de cate ori face vreo miscare.
De ceva vreme nu ma lasa sa dorm decat 3-4 ore noaptea si o ora la pranz. si doar pe spate, cum vreau sa ma intorc pe o parte incepe repriza de box.
voi cum dormiti??
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mlaura
postare May 18 2009, 02:02 PM
Postare #2444


Top Silver Member
*******

Grup: Top Silver Members
Postari: 2,773
Inscris la: 26-November 08
Din: tulcea
Membru nr.: 51,491




QUOTE(myrella @ May 18 2009, 02:54 PM) *
In aceeasi zi cu mine oFloare.gif Ne comparam rezultatele, k si asa avem DPN-uri apropiate tongue.gif
Bafta!


multumesc, si tie bafta si sa ne duci vesti cat mai bune bouncy.gif


--------------------


  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alina16carmen
postare May 18 2009, 02:14 PM
Postare #2445


mami de 3 ingerasi Daria, Dragos si Tudor
*******

Grup: Top Silver Members
Postari: 2,375
Inscris la: 5-January 09
Din: Arges
Membru nr.: 62,607



salutare mamici de iulie si bebelusi din burtici! oFloare.gif
am lipsit week-end-ul asta de pe forum pt ca am fost putin ocupate.
nici noi nu dormim f bine noaptea. dupa 4-5 ore ne trezim sa facem vizita la toaleta si apoi dureaza si o ora pana adormim. dupa amiaza ma odihnesc vreo 2 ore si recuperez atunci. si chiar daca stiu ca nu e indicat cel mai bine ma odihnesc intinsa pe spate (de catva timp). atunci si ea e linistita. cand se va naste bebelina nu voi mai dormi nici macar atat, asa ca ma antrenez de pe acum! biggrin.gif

Aceasta postare a fost editata de alina16carmen: May 18 2009, 02:32 PM


--------------------


  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alexa21
postare May 18 2009, 02:25 PM
Postare #2446


Top Member
****

Grup: Top Members
Postari: 541
Inscris la: 8-February 08
Din: Dambovita
Membru nr.: 14,475



QUOTE(myrella @ May 18 2009, 01:31 PM) *
Asaaaa...acum sa va spun si eu...am fost in weekend la iarba verde cu gandul sa ne mai racorim, dar desi era f innorat abia puteai respira...Eram ca la tropice, transpiram incontinuu wacko.gif ciudata vreme...ba ne-am si bronzat un pic...chiar daca am stat numai sub umbrela cool.gif Am sa va pun niste pozici sa vedeti ce mare am crescut laugh.gif
Acum referitor la starile mele...mi-e ffffff cald atat noaptea cat si ziua....chiar daca stau cu geamurile deschise mereu, sper sa ne punem AC mai repede!!! yes.gif Apoi mai sunt durerile mele pelviene, care le simt efectiv ca niste taieturi, mai ales cand stau intinsa sau in fund si imi schimb pozitia...e groaznic, strang din dinti de durere sad.gif lucru care imi da mult de gandit referitor la nastere...am inceput sa cred si eu ca voi naste sigur mai repede, undeva prin iunie, pt ca am burta deja f mare, ma umflu si la maini si la fata si la picioare, am tot felul de dureri si intepaturi in zona abdomenului inferior... unsure.gif
Plus ca simt uneori niste dureri care imi amintesc de cele de la ciclul menstrual (stiu de la dr ca asa se manifesta sontractiile dureroase) dar sunt niste dureri surde, care dureaza destul de putin si nu cresc nici nu scad in intensitate si nici nu mi se intareste burta in momentele alea unsure.gif Deci habar n-am daca sunt contractii dureroase sau nu... Voi le avet? Poate ne lumineaza mamica Pgos, k ea a mai trecut prin asa ceva gravida.gif
In rest, astept cu nerabdare vizita la dr de miercuri!

P.S. : ma plictisesc ingrozitor! Ma duc sa mai fac un dus wink.gif dar am sa fiu pe aici daca mai are cineva chef de vorba tongue.gif

si eu am probleme cu caldura.stau la et 3.as fi putut monta aer cond dar pediatrul mi-a spus ca nu e bine deloc pt bb asa ca nu stiu ce sa fac.
si pe mine ma mai doare burta pe jos ceea ce vesteste ca bebeilna mea de iulie s-ar putea sa fie sigur de iunie.mie medicul mi-a spus ca atunci cand simt niste dureri sacaietoare ca la menstruatie care nu cedeaza la no-spa sau dureri puternice de spate sau dureri de burta care revin la aprox. 30 min. sa dau fuguta la maternitate
eu stiu ca durerile ca la menstra pot aparea si fara sa se intareasca burta.
tiana,nu stiu daca era de la glicemie.mi s-ar parea ciudat pt ca inainte sa plec nu am putut manca decat niste biscuiti ca sa iau pastilele.eu de obicei am probl cu calcemia,fac niste crize urate rau.
cu siguranta era de la caldura.aer cond aveau dar nu ii dau drumul ca de...suntem in romania.pur si simplu nu puteai respira cat era de cald.si e o cladire doar cu geamuri fara nici un fel de aerisire sau geam deschis,nimic.pur si simplu mori inauntru vara.
oricum eu ies ff putin afara doar cand trebuie neaparat dar se pare ca acum voi rari si aceste mici iesiri. tzuc.gif


--------------------
sa stii sa lupti cand vrei sa ai,sa nu regreti cand pierzi sau dai!



  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alina2478
postare May 18 2009, 02:36 PM
Postare #2447


Member
***

Grup: Members Plus
Postari: 200
Inscris la: 6-March 09
Din: bucuresti
Membru nr.: 76,232



QUOTE(TIANA28 @ May 15 2009, 07:35 PM) *
Da, eu tot la Prosana merg la consultatii. Daca te programai luni.. chiar ne intalneam wink.gif.. eu am luni la 17. Iti face si el echo... are ecograf.. eu daca am facut doar morfo.. am fost la o doctorita specializata in asa ceva. La dansu nu am facut decat un echo.. care mi-a trebuit ptr Triplu Test. De acum incolo banuiesc ca voi face mai des.. si echo-uri si consultatii. E destul de relaxant ca si medic.. sa-mi spui cum ti s-a parut.
Si acum vin cu ultimele noutati... azi am avut Morfo de trim 3 ... ultima super.gif Ne prezentam cam asa: suntem mai mari cu 2 zile.. asta inseamna DPN pe 2 iulie, avem 2,034 kg, intorsi cu capul in jos. Din pacate oricat s-a chinuit doctorita nu a reusit sa surprinda fatuca.. statea cu mainile si cu o talputa pe fata partners.gif.. A zis ca e perfect proportionat.. suntem tare fericiti ca e sanatos si nu sunt probleme. Colul e lung, inchis, lichid normal... asa ca m-am linistit

Va pup floare2.gif

BUNA TIANA

FELICITARI PTR REZULTATELE MORFOFETALEI..SA CRESTETI MARI SI SANATOSI

POOP oFloare1.gif

ALINA& MATEI-MIHAI


--------------------
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
myrella
postare May 18 2009, 02:45 PM
Postare #2448


Member
***

Grup: Members Plus
Postari: 274
Inscris la: 29-January 09
Din: Bucuresti
Membru nr.: 68,179




Fetelor va pun si eu niste poze sa vedeti cum m-am transformat doh.gif

24 saptamani:


28 saptamani:


32 saptamani (sambata):




--------------------



  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
myrella
postare May 18 2009, 02:47 PM
Postare #2449


Member
***

Grup: Members Plus
Postari: 274
Inscris la: 29-January 09
Din: Bucuresti
Membru nr.: 68,179



mie mi se pare ca m-am umflat f tare la la fata si la picioare (desi nu stiu daca se vede ca aveam adidasi)
Voi ce ziceti? unsure.gif Si voi v-ati umflat la fel? Va invit pe toate sa puneti pozici noi gravida.gif


--------------------



  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alina2478
postare May 18 2009, 02:59 PM
Postare #2450


Member
***

Grup: Members Plus
Postari: 200
Inscris la: 6-March 09
Din: bucuresti
Membru nr.: 76,232



QUOTE(myrella @ May 18 2009, 03:47 PM) *
mie mi se pare ca m-am umflat f tare la la fata si la picioare (desi nu stiu daca se vede ca aveam adidasi)
Voi ce ziceti? unsure.gif Si voi v-ati umflat la fel? Va invit pe toate sa puneti pozici noi gravida.gif

BUNA MIRELA

STAI LINISTITA...SI EU AM PICIOARELE UMFLATE, IAR CAND E F CALD AFARA AM SI DEGETELE DE LA MAINI AC NISTE CRENVUSTI

CRED CA RETINEM SI APA...

DAR NU MAI AVEM MULT SI TRECEM SI PESTE ACEST PRAG...EU DE ABIA ASTEPT SA INTRU IN PRENATAL DE LA 1 IUNIE, CACI LA BIROU STAU 6- 8 ORE SI-TI DAI SEAMA CUM IMI SIMT PICIOARELE LA SF ZILEI....


POOPICI oFloare1.gif

ALINA@ MATEI-MIHAI


--------------------
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post

1180 Pagini V  « < 243 244 245 246 247 > » 
Reply to this topicStart new topic

 

RSS Versiune Lo-Fi Acum este ora: 28th April 2024 - 03:35 AM