Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )

28 Pagini V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> De Ce Inseala Barbatii? De Ce Inseala Femeile?
simina
postare Mar 5 2008, 10:21 AM
Postare #51


Golden Member
*********

Grup: Golden Members
Postari: 5,708
Inscris la: 12-October 06
Membru nr.: 186



QUOTE(Viorel @ Mar 5 2008, 10:14 AM) *
Glumeam, de asta am pus si emoticonul! tongue.gif


Stiu...si eu am dus gluma mai departe. hi.gif

Acu,fara gluma:barbatii nu inseala singuri...ci tot cu femei....ale altora,binenteles... tongue.gif


--------------------
,,Sa te trezesti in zori, cu inima mereu inaripata si sa inalti,
plin de recunostinta, multumire pentru inca o zi de iubire;
Sa te odihnesti, coplesit de beatituine,
la ceasul amiezii si sa cugeti la extazul iubirii''...Kahlil Gibran


  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Viorel
postare Mar 5 2008, 10:27 AM
Postare #52


still in business...
******

Grup: Silver Members
Postari: 1,135
Inscris la: 16-March 07
Din: Bacau
Membru nr.: 2,681



Nu numai ale altora, sunt si ..."profesioniste"! smile.gif


--------------------


  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
milicadumitrache
postare Mar 5 2008, 08:09 PM
Postare #53


Junior
*

Grup: Members
Postari: 2
Inscris la: 28-September 07
Din: Bucuresti
Membru nr.: 7,297



E adevarat ca sunt multe femei si mai ales pustoaice care sparg case ,dar sa nu uitam ca si barbatii sunt de vina,ca pana la urma doar nu-i obliga ele.Si in plus ia ganditi-va,daca am fi noi in locul lor ,ei cum ar reactiona????!!!! spada.gif Chiar daca n-ar mai avea sentimente de iubire si pasiune pt sotia lor cred ca ei ar innebuni de gelozie,de fapt mai mult pt faptul ca le-a fost calcata mandria in picioare,fapt pt care chiar daca si-ar iubi sotia putini ar mai trece peste faptul ca i-a inselat iar noi femeile am fi etichetate drept curve,insa ei au o scuza:sunt prea multe femei usoare in jurul lor;asta-i un pretext josnic,si pana la urma si noi avem un roi de barbati in jurul nostru,nu numai ei femei hi.gif
Parerea mea e ca cel mai mult conteaza dragostea care-l leaga pe barbat de femeie si invers;sunt aproape sigura ca daca cei doi se iubesc trec peste orice,in special peste ispite, care, si pt unul si pt altul se gasesc la tot pasul.Foarte mult conteaza si fundatia pe care e construita o relatie;vorba ceea:<<daca fundatia nu e solida...>>Si mai e o chestie:cine iubeste iarta!dar trebuie sa se si merite sa faci chestia asta ,sa ai pt cine,daca nu degeaba o faci!
Fiecare trebuie sa-si hotarasca singur soarta,ca pana la urma Dumnezeu iti da,dar nu-ti baga si in traista! tongue.gif
Viata-i scurta si fiecare alege cum sa si-o traiasca!!!
In legatura cu femeile care inseala nu prea stiu ce sa spun ;cred ca au o slabiciune a lor care le face sa plece urechea la vorbe frumose spuse de barbati si imediat cad in plasa iar de cele mai multe ori se convinge ca n-a meritat nici macar o clipa sa cada prada tentatiei care in cele din urmase dovedeste ca nici macar n-a fost vorba de iubire sau nici macar pasiune,ci pur si simplu un instinct animalic sau doar o convingere pt ei insasi ca sunt virili.Mai sunt si femeile care iseala,cele care sunt tratate de barbati intr-un mod josnic,nu sunt iubite ,nu li se da atantie,sunt neglijate,iar orice altceva e mai imortant decat ele,iar asta bineinteles ca duce la vulnerabilitatea femeii ,fizica si emotionala mai ales.Altceva nu mai spun ca de fapt as avea o groaza de argumente de adus si pt femei si pt barbati dar din pacate timpul nu-mi permite acum.Pana alta data va urez sanatate,multi pupici si sa aveti parte de multa dragoste! biggrin.gif
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cristina lita
postare Apr 22 2008, 04:31 PM
Postare #54


Top Junior
**

Grup: Members Plus
Postari: 79
Inscris la: 23-October 07
Din: bucuresti
Membru nr.: 8,450




QUOTE(giulia_0319 @ Mar 5 2008, 12:46 AM) *
eu zic ca ar trebui sa aibe un pic de curaj...daca intre ea si sotul ei nu mai este nimik frumos, casnicia e un esec, de ca sa nu isi dea o a doua sansa?mai ales ca acest prieten o accepta cu tot cu copii, ceea ce e mare lucru in ziua de azi...si sa nu ii pese de ce zice lumea, ca nu x si y tre sa stea cu acel barbat in casa, ci ea si numai ea sufera...pe mine m-ar durea fix in paispe de ce zice lumea, e fericirea mea si a copiilor mei in joc, si pot sa o iau de la capat.


Draga mea,

nu iti judeca prietena, e drept eu mai mult va citesc decat va scriu insa am sa-ti spun pe scurt povestea mea si poate te ajuta sa iti intelegi prietena.
Am fost mereu o timida, o fata de moda veche as putea spune care mai avea putin si murea virgina, nu glumesc, am invata de mica ca trebuie sa ma ajut singura si ca doar cartea si ce am in cap ma sprijina, familia mea oameni simpli care nu aveau relatii si posibilitati sa imi asigure loc de munca pe pile, asa ca am invatat, eram studenta cand l-am intalnit pe primul meu sot, copila naiva si increzatoare, nu prea aveam timp de baieti si alte lucruri de genul asta asa ca am fost destul de usor de manipulat . Era dragut, simpatic, atent etc. ne-am casatorit si apoi totul s-a schimbat nu pot uita cum in dimineta nuntii mi-a spus ca nu mai am ce cauta la parintii mei si multe altele, el cu aspiratii de mare culturist inghitea tot felul de prostii care i-au afectat in final si modul de gandire, iar mamitica lui il ajuta neconditionat, evident. Eram ca o legata la ochi, mi-am vazut visul cu ochii si l-am trait profesional, insa singura , am ajun sus pe forte proprii iar el in loc sa fie mandru ma facea sa devin mediocra si idioata prin toate metodele posibile, in final am aflat ca ma si insela cu stiinta mamei lui. dupa 2 ani de chin, frustrare etc, am pus capat, eram la spital ajunsa tot din cauza lui, parintii mei nu stiau nimic desi locuiau la 2 strazi de noi, nu li se permitea sa vorbeasca cu mine. Am luat hotararea, am lasat tot in urma si am spus gata, nu mp-a intrebat macar daca am nevoie de o cana de apa la spita sau la ce spital sunt. Am venit acasa i-am spus gata si a plecat, avea bagajele facute, oricum. Am plecat inapoi la spital era vreamea sa mi se puna alta perfuzie si am uitat idioata de mine sa schim yala la usa. Cand am revenit a 2 zi nu mai aveam mai nimic prin casa, noroc ca era casa mea ca altfel eram in strada cu siguranta. Am spus atunci in mintea mea le-am facut odata le mai fac cu voia Domnului inacaodata, pentru ca mentionez el multa vreme nu a lucrat si l-am intretinut pana i-am facut rost si de loc de munca. Va spun sincer nu a mai contat am vorbit cu parintii mei le-am spus tot si sa ma condamne daca vor dar eu divortez. Au reactionat super bine. Era groaza in sufletul meu ce vor spune oamenii "o femeie divortata", ce vor spune prietenii parintii etc, O inteleg perfect, doar ea poate avea puterea si curajul sa faca pasul asta, o sa-l faca crede-ma daca la mine a fost greu mi-au trebuit 2 ani si nu aveam copiii pentru ca domnul nu dorea, dar la ea........Iar prietenii va spun sincer sunt toti si acum cu mine desi sunt fosti colegi de liceu ai lui. Il iubesc pe sotul meu iar de pitic nu mai spun, ba am ajuns sa cunun unul ditre ei cu sotul meu drag
Acum insa ii multumesc Domnului ca mi-a ascultat ruga si mi-a dat taria de merge mai departe. La scurt timp dupa divort l-am intalnit pe sotul meu, care a avut tare mult de furca cu mine eram un om terminat nu stiam decat sa muncesc sa ajut pe toata lumea sa zambesc, evident fals, inasa el a citi tristeatea din ochii mei si a avut puterea sa sparga zidul pe care-l ridicasem in jurul meu. Tarziu mi-am dat seama ca il iubesc nici nu stiu cum am ajuns sa o fac nu credeam ca voi mai face asta , iar Domnul ne-a iubit si mai mult pe amandoi ne-a binecuvantat cu un baietel, lumina ochilor nostrii, desi mai multi medici mi-au spus ca nu voi avea copii voiam chiar sa adopt un copil (astea le-am aflat dupa divort). Asta insa e alta poveste. Si iata marea mea dorinta in viata nu a fost cariera ci sa am o familie cu copiii......,ma bucur ca nu au fost copii din prima casnicie mie teama cum ar fi fost acei copii la cate medicamente steroizi lua primul meu sot in nebunia lui.
Acum insa sunt fericita am familie si cariera, dar mai intai am invata ca cei doi barbati din viata mea sunt cei mai importanti oricine si orice s-ar intampla ei sunt pe primul plan. Nu o sa am zile sa-i multumesc Domnului pentru ceea ce mi-a dat.
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ruxy
postare Apr 22 2008, 04:59 PM
Postare #55


Top Golden Member
**********

Grup: Top Golden Members
Postari: 37,319
Inscris la: 28-November 07
Membru nr.: 10,411



QUOTE(cristina lita @ Apr 22 2008, 05:31 PM) *
Draga mea,

nu iti judeca prietena, e drept eu mai mult va citesc decat va scriu insa am sa-ti spun pe scurt povestea mea si poate te ajuta sa iti intelegi prietena.
Am fost mereu o timida, o fata de moda veche as putea spune care mai avea putin si murea virgina, nu glumesc, am invata de mica ca trebuie sa ma ajut singura si ca doar cartea si ce am in cap ma sprijina, familia mea oameni simpli care nu aveau relatii si posibilitati sa imi asigure loc de munca pe pile, asa ca am invatat, eram studenta cand l-am intalnit pe primul meu sot, copila naiva si increzatoare, nu prea aveam timp de baieti si alte lucruri de genul asta asa ca am fost destul de usor de manipulat . Era dragut, simpatic, atent etc. ne-am casatorit si apoi totul s-a schimbat nu pot uita cum in dimineta nuntii mi-a spus ca nu mai am ce cauta la parintii mei si multe altele, el cu aspiratii de mare culturist inghitea tot felul de prostii care i-au afectat in final si modul de gandire, iar mamitica lui il ajuta neconditionat, evident. Eram ca o legata la ochi, mi-am vazut visul cu ochii si l-am trait profesional, insa singura , am ajun sus pe forte proprii iar el in loc sa fie mandru ma facea sa devin mediocra si idioata prin toate metodele posibile, in final am aflat ca ma si insela cu stiinta mamei lui. dupa 2 ani de chin, frustrare etc, am pus capat, eram la spital ajunsa tot din cauza lui, parintii mei nu stiau nimic desi locuiau la 2 strazi de noi, nu li se permitea sa vorbeasca cu mine. Am luat hotararea, am lasat tot in urma si am spus gata, nu mp-a intrebat macar daca am nevoie de o cana de apa la spita sau la ce spital sunt. Am venit acasa i-am spus gata si a plecat, avea bagajele facute, oricum. Am plecat inapoi la spital era vreamea sa mi se puna alta perfuzie si am uitat idioata de mine sa schim yala la usa. Cand am revenit a 2 zi nu mai aveam mai nimic prin casa, noroc ca era casa mea ca altfel eram in strada cu siguranta. Am spus atunci in mintea mea le-am facut odata le mai fac cu voia Domnului inacaodata, pentru ca mentionez el multa vreme nu a lucrat si l-am intretinut pana i-am facut rost si de loc de munca. Va spun sincer nu a mai contat am vorbit cu parintii mei le-am spus tot si sa ma condamne daca vor dar eu divortez. Au reactionat super bine. Era groaza in sufletul meu ce vor spune oamenii "o femeie divortata", ce vor spune prietenii parintii etc, O inteleg perfect, doar ea poate avea puterea si curajul sa faca pasul asta, o sa-l faca crede-ma daca la mine a fost greu mi-au trebuit 2 ani si nu aveam copiii pentru ca domnul nu dorea, dar la ea........Iar prietenii va spun sincer sunt toti si acum cu mine desi sunt fosti colegi de liceu ai lui. Il iubesc pe sotul meu iar de pitic nu mai spun, ba am ajuns sa cunun unul ditre ei cu sotul meu drag
Acum insa ii multumesc Domnului ca mi-a ascultat ruga si mi-a dat taria de merge mai departe. La scurt timp dupa divort l-am intalnit pe sotul meu, care a avut tare mult de furca cu mine eram un om terminat nu stiam decat sa muncesc sa ajut pe toata lumea sa zambesc, evident fals, inasa el a citi tristeatea din ochii mei si a avut puterea sa sparga zidul pe care-l ridicasem in jurul meu. Tarziu mi-am dat seama ca il iubesc nici nu stiu cum am ajuns sa o fac nu credeam ca voi mai face asta , iar Domnul ne-a iubit si mai mult pe amandoi ne-a binecuvantat cu un baietel, lumina ochilor nostrii, desi mai multi medici mi-au spus ca nu voi avea copii voiam chiar sa adopt un copil (astea le-am aflat dupa divort). Asta insa e alta poveste. Si iata marea mea dorinta in viata nu a fost cariera ci sa am o familie cu copiii......,ma bucur ca nu au fost copii din prima casnicie mie teama cum ar fi fost acei copii la cate medicamente steroizi lua primul meu sot in nebunia lui.
Acum insa sunt fericita am familie si cariera, dar mai intai am invata ca cei doi barbati din viata mea sunt cei mai importanti oricine si orice s-ar intampla ei sunt pe primul plan. Nu o sa am zile sa-i multumesc Domnului pentru ceea ce mi-a dat.

Dar pe cine a judecat giulia???...era raspunsul ei... la al monei30 oFloare1.gif
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bia II
postare Apr 23 2008, 01:40 AM
Postare #56


Member
***

Grup: Members
Postari: 393
Inscris la: 25-March 08
Membru nr.: 18,667



QUOTE(rux25 @ Feb 29 2008, 06:23 PM) *
Am vrut sa iti raspund cu cuvintele mele,de ce inseala barbatii, dar dupa, m-am gandit ca ar fi mai potrivit sa o fac cu raspunsul unui psiholog deosebit dupa parerea mea...iata un mic fragment, foarte elocvent, dintr-o carte pe care am citit-o nu demult, carte ce vorbeste despre barbati, femei...si dragoste...si se numeste "dincolo de bine, dincoace de rau" a Aurorei Liiceanu si Alicei Nastase...

"Barbatii nostri nu sunt prietenii nostri. Ca sa cuceresti un barbat, dai jos de pe panoplie arma cea mai iscusita a feminitatii: prefacatoria. Nu este doar un tertip al celor fara calitati, care vrand cu orice chip sa-si gaseasca un coleg de dormitor, isi ascund adevarata fata si adevaratul spate. Este principala regula a cuceririi. Si pana la urma e si regula pastrarii unei iubiri viguroase.
Daca iti otravesti partenerul cu adevaruri oferite fara glazura, s-ar putea ca la un moment dat el sa simta nevoia sa gaseasca antidotul in alta parte.
Daca ii servesti la micul dejun plictiseala nefardata, la pranz pandalii premenstruale, iar seara o migrena veritabila, prezentata cu liminara sinceritate, s-ar putea sa afli ca i s-a aplecat de la un asemenea regim hiperonest. Dragostea refuza transparentele totale.
Pentru iubitul tau e important sa creada ca-i spui adevarul, pentru relatia ta de iubire e important sa nu-l spui. Pana la urma de ce-ai face-o? Oricum un barbat pricepe greu, adevarurile unor femei"...

buna scuze nu am int ai citit sau sint cuv tale?dar intr-o familie sa continui sa zici minciuni sau sa te prefaci nu stiu cit va dura cu minciunile sau pref sau mai ales casnicia scuza-ma dar eu asa gindesc vreau sa stiu si parerile voastre


--------------------
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Claudia Elena
postare Apr 23 2008, 08:27 AM
Postare #57


Mami de Simina
**********

Grup: Top Golden Members
Postari: 12,512
Inscris la: 11-December 07
Membru nr.: 11,074



QUOTE(Bia II @ Apr 23 2008, 02:40 AM) *
buna scuze nu am int ai citit sau sint cuv tale?dar intr-o familie sa continui sa zici minciuni sau sa te prefaci nu stiu cit va dura cu minciunile sau pref sau mai ales casnicia scuza-ma dar eu asa gindesc vreau sa stiu si parerile voastre

Bia, nu ai inteles citatul postat de Rux, mai citeste-l odata si ai sa vezi ca e plin de adevar... floare2.gif


--------------------


"Un prieten adevarat te iubeste chiar si atunci cand te cunoaste."
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ruxy
postare Apr 23 2008, 09:10 AM
Postare #58


Top Golden Member
**********

Grup: Top Golden Members
Postari: 37,319
Inscris la: 28-November 07
Membru nr.: 10,411



QUOTE(Bia II @ Apr 23 2008, 02:40 AM) *
buna scuze nu am int ai citit sau sint cuv tale?dar intr-o familie sa continui sa zici minciuni sau sa te prefaci nu stiu cit va dura cu minciunile sau pref sau mai ales casnicia scuza-ma dar eu asa gindesc vreau sa stiu si parerile voastre

Draga mea Bia, poate ca nu ai citit cu atentie nu sunt cuvintele mele....sunt ale aurorei liiceanu, un psiholog deosebit de fin, care...nu spune un neadevar...eu pot spune ca de-a lungul casniciei mele de 16 ani, 17 anul acesta am aplicat insa fara sa stiu...multe din cele surprinse de ea, in aceasta carte(scoasa recent).....
am doi copii...insa niciodata nu m-am vaitat sotului meu ca mi-ar fi fost greu...asta stia si el, sau reusea sa vada de multe ori...cand venea acasa de la servici, indiferent cum si-n ce fel m-as fi aflat, cat de obosita sau de greu mi-ar fi fost, ma gasea spalata (dupa o zi de alergatura si gospodarie), proaspata, aranjata, imbracata frumos si zambitoare...copii erau ingrijiti, si curati...si totul era perfect...si asta in conditiile in care lunar o migrena ma chinuia si ma punea la pamant...nu zaceam in pat(desi de multe ori eram numai buna de dus la spital)...ma ridicam ma spalam ma aranjam...si-mi vedeam de viata mai departe...strangand din dinti de multe ori...am fost de multe ori in situatia de a ma vaita, caci mi-era nespus de greu...si mi-as fi dorit poate sa zac in pat intr-un trening neglijent insa nu am facut-o...sa insemne oare asta minciuna??? faptul ca nu i-am aruncat toata ziua in fata nemultumirile si greutatile mele( de mama gospdina in casa etc)?...sincer nu cred...sa luam situatia unei bune prietene de familie, care avea un sot ce si-o dorea ingrijita si cocheta asa cum fusese la inceput cand s-au casatorit...apoi ea s-a delasat enorm , nu mai avea grija de aspectul ei, manca in nestire ajunsese la 120 de kg,era toata ziua in trening prin casa, (unul larg)...desi el ii cumpara haine si o ruga insistent sa se aranjeze..aveau si posibilitati...lucrurile au evoluat intre ei din ce in ce mai prost pana au sfarsit..cand el si-a gasit fericirea in bratele unei vecine de bloc, cochete si ingrijite... rolleyes.gif pacat pentru cei doi copii ai lor...dar de multe ori aceste casnicii se destrama tocmai din motivele descrise de autoarea cartii...e purul adevar...multumesc lui Dumnezeu ca am o casnicie fericita, un sot care ma iubeste enorm, o dragoste mai apriga ca la inceput...ce mi-as putea dori mai mult? oFloare1.gif

Aceasta postare a fost editata de rux25: Apr 23 2008, 09:11 AM
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Claudia Elena
postare Apr 23 2008, 09:18 AM
Postare #59


Mami de Simina
**********

Grup: Top Golden Members
Postari: 12,512
Inscris la: 11-December 07
Membru nr.: 11,074



QUOTE(rux25 @ Apr 23 2008, 10:10 AM) *
Draga mea Bia, poate ca nu ai citit cu atentie nu sunt cuvintele mele....sunt ale aurorei liiceanu, un psiholog deosebit de fin, care...nu spune un neadevar...eu pot spune ca de-a lungul casniciei mele de 16 ani, 17 anul acesta am aplicat insa fara sa stiu...multe din cele surprinse de ea, in aceasta carte(scoasa recent).....
am doi copii...insa niciodata nu m-am vaitat sotului meu ca mi-ar fi fost greu...asta stia si el, sau reusea sa vada de multe ori...cand venea acasa de la servici, indiferent cum si-n ce fel m-as fi aflat, cat de obosita sau de greu mi-ar fi fost, ma gasea spalata (dupa o zi de alergatura si gospodarie), proaspata, aranjata, imbracata frumos si zambitoare...copii erau ingrijiti, si curati...si totul era perfect...si asta in conditiile in care lunar o migrena ma chinuia si ma punea la pamant...nu zaceam in pat(desi de multe ori eram numai buna de dus la spital)...ma ridicam ma spalam ma aranjam...si-mi vedeam de viata mai departe...strangand din dinti de multe ori...am fost de multe ori in situatia de a ma vaita, caci mi-era nespus de greu...si mi-as fi dorit poate sa zac in pat intr-un trening neglijent insa nu am facut-o...sa insemne oare asta minciuna??? faptul ca nu i-am aruncat toata ziua in fata nemultumirile si greutatile mele( de mama gospdina in casa etc)?...sincer nu cred...sa luam situatia unei bune prietene de familie, care avea un sot ce si-o dorea ingrijita si cocheta asa cum fusese la inceput cand s-au casatorit...apoi ea s-a delasat enorm , nu mai avea grija de aspectul ei, manca in nestire ajunsese la 120 de kg,era toata ziua in trening prin casa, (unul larg)...desi el ii cumpara haine si o ruga insistent sa se aranjeze..aveau si posibilitati...lucrurile au evoluat intre ei din ce in ce mai prost pana au sfarsit..cand el si-a gasit fericirea in bratele unei vecine de bloc, cochete si ingrijite... rolleyes.gif pacat pentru cei doi copii ai lor...dar de multe ori aceste casnicii se destrama tocmai din motivele descrise de autoarea cartii...e purul adevar...multumesc lui Dumnezeu ca am o casnicie fericita, un sot care ma iubeste enorm, o dragoste mai apriga ca la inceput...ce mi-as putea dori mai mult? oFloare1.gif

Eu te felicit Rux, esti un adevarat exemplu, sper sa pot face si eu la fel si sa traiesc cu sotul meu multi ani fericiti si in liniste. Diplomatia (si nu numai) este o arta pe care putine o detin si care greu se invata...pup partners.gif


--------------------


"Un prieten adevarat te iubeste chiar si atunci cand te cunoaste."
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ruxy
postare Apr 23 2008, 09:30 AM
Postare #60


Top Golden Member
**********

Grup: Top Golden Members
Postari: 37,319
Inscris la: 28-November 07
Membru nr.: 10,411



QUOTE(Claudia Elena @ Apr 23 2008, 10:18 AM) *
Eu te felicit Rux, esti un adevarat exemplu, sper sa pot face si eu la fel si sa traiesc cu sotul meu multi ani fericiti si in liniste. Diplomatia (si nu numai) este o arta pe care putine o detin si care greu se invata...pup partners.gif

partners.gif Iubita Claudia, noi toate detinem aceste secrete...sa ne-o amintim pe Eva, Elena din Troia, Cleopatra... rolleyes.gif din cele mai vechi timpuri de la inceputul omenirii femeia detine interior...CHEIA...trebuie doar sa avem vointa si dorinta de a o folosi...despre casnicie spun mereu ca este o lupta...pe un camp de batalie...ma poate oare condamna cineva ...ca fac totul ca sa o castig? rolleyes.gif tzuc.gif pup dulce o fata dulce tzuc.gif
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
postare
Postare #


Reclama









Reclama
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
Quote Post

28 Pagini V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic

 

RSS Versiune Lo-Fi Acum este ora: 24th April 2024 - 10:09 PM