Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )

638 Pagini V  « < 153 154 155 156 157 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mamici De Noiembrie 2011
ot1305
postare Aug 22 2011, 02:52 PM
Postare #1541


Top Silver Member
*******

Grup: Top Silver Members
Postari: 3,673
Inscris la: 3-December 08
Din: bacau
Membru nr.: 53,205



QUOTE(Corilex @ Aug 22 2011, 08:56 AM) *
Neatza! Nu am avut timp sa mai scriu zilele astea.Ieri am fost in vizita la nasi ,si aseara la socrii - ca sa punem la punct ultimele detalii pt nunta.

Tocmai cand vroiam sa imi cumpar si eu pantofi ,a inceput piciorul stang sa mi se umfle - si acum sunt in dilema pt ca nu stiu ce sa fac.

Nasa mi-a recomandat medicul cu care o sa nasc, si mi-a spus ca pe ea a programat-o pt cezariana cu 2 sapt inainte de DPN,deci...o sa ma astept si eu la acelasi lucru .Mi-a povestit ieri absolut tot despre cum a decurs operatia ei si cum a fost statul in spital.Uf...sper sa treaca repede ca sa nu innebunesc acolo.
Mai e cineva de aici care face cezariana?Sunt curioasa cati bani aveti de gand sa dati la medic(ma refer la cele care nasc la stat ,ca la privat e alta poveste).

In casa inca e santier , dar astazi ma odihnesc ,pt ca nu mi-a fost foarte bine cat am facut treaba.
Azi e luni ,si cand ma gandesc ca sapt viitoare am nunta....deja ma urc pe pereti.

O saptamana frumoasa va doresc!

stai linistita cu cezariana ca nu-i mare bai de capu' ei! eu cred ca am sa dau la dr 250-300 euro....mai vad pana at...infct de cine il asista la nastere....la anestezist 100 lei, la moasa 50 lei, la neonatolog 100 lei (dc e dr care mi-o doresc eu), la asistente cate 5-10 lei pe tura ca sa fiu sigura ca au grija de bb....oricum in spital la noi e groaza....copii plang care mai de care iar asistentele se duc numai la 2 ore la ei s-i schimbe si s-i verifice ca in rest sunt ocupate cu hartogarai si nu prea le sta cheful la urletele copiilor....eu am sa le cer sa mi-l aduca pe bb in camera cu mine de a 2-a zi dupa de ce mauta in rezerva ca mai degraba am eu grija de el decat asistentele....

eu cezariana am facut cand bb avea 39 de asapt implinite.....aici e in fct de cum se prezinta bb, dc nu sunt prbl (diabet gestational, eclamsie, etc.), de gradul placentei....sunt mai multi factori care se iau in considerare si pana la urma depinde f mult de bb si cand vrea el sa iasa.....biggrin.gif



Draga....si eu tot asa....am o burta mareee....cat toate zilele liwlol.gif.....joi vreau sa-mi fac programare la dr la gin sa-l vad pe bb ca e trecut o luna de cand nu l-am mai vazut.....azi ma duc sa ma programez la analizele din trim III si tot asa....

Aceasta postare a fost editata de ot1305: Aug 22 2011, 02:53 PM


--------------------







  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ioanax07
postare Aug 22 2011, 03:31 PM
Postare #1542


Top Member
****

Grup: Top Members
Postari: 616
Inscris la: 3-July 11
Din: London
Membru nr.: 228,516



Buna butici
Ce bine de voi ca aveți experiența, pe mine mă ia cu bulbucare de ochi când citesc ce mă așteaptă si pe mine din Noiembrie .....nu v-am zis si vouă ?? Eu mi-am comandat bebita cu telecomanda, deci mă bazez pe butonul Mute când nu mai pot sa fac fata liwlol.gif
Eu sper sa mă abtin si sa nu o obisnuiesc sa doarma la noi in camera , am prietene care au copii de 2,3 ani si nu ii pot dezvata de obiceiul de a dormi cu ei in pat pt ca i-au obișnuit de mici sa doarma cu ei in pat. Sper sa nu fie cazul si la noi nervi.gif


--------------------
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ruby
postare Aug 22 2011, 04:03 PM
Postare #1543


Golden Member
*********

Grup: Golden Members
Postari: 6,152
Inscris la: 20-January 09
Din: somewhere ...
Membru nr.: 65,917



salutare ,

azi am fost cu copii la inot .abia astept sa beau o cafea sa ma revitalizez ,ca m-au stors de energie ! dar a fost frumos .mi.a prins bine si mie sa mai fac cateva ture de bazin cat a stat Aiman in piscina de copii cu Ruby .saptamana asta poate ajungem si pe la Zoo .
Draga sant de accord cu tine in faptul ca l-ai ,,menajat ,,pe sot .cred ca e cel mai bine asa .noi la inceput tot asa am dormit cu totii in dormitor si vreau sa zic ca a doua zi eram cheauni.Am avut norocul prin prisma ,,job-ului,, lui Andre ca nu era musai sa fie prezent zilnic pe santier sa dirijeze situatia ,ca de ar mai fi fost si asta alaturi de noptile nedormite in mod cert starea noastra nu ar fi fost una chiar fresh.Ulterior ,ne-a separat cu dormitul si a fost ideea cea mai inteleapta caci cand aveam eu nopti de cosmar cu Ruby ,puteam sa ma odihnesc dimineata fara probleme ,caci o lua sotul imprimire pana la urmatoarea alaptare.asa eram ambii cat de cat odihniti .
de asta ne-am si inteles de pe acum cine cu cine doarme! daca o sa fie cazul sa ii dau biberon ,o sa facem noptile cu randul cine doarme cu Lilly.prefer sa alaptez ,dar nah sa vedem daca are si Lilly chef de tzatzica precum Ruby .

otilia ,ori confund eu lucrurile ,parca tu povesteai candva de nasterea la privat ,nu?Ai ales sa alegi in spital?

Perla ,asa-i cu gravidantza ,mai ai si stari de nici tu nu te intelegi .si eu trec prin diverse stari de gen ,cand ma deranjeaza si un fleac ,ori am stari de f buna dispozitie cu chef de ras si viata .

Draga ,tu cat mai stai la pensiunea mama?Cred ca tare rasfatata esti acolo.

Ioana ,cam rarutz pe la cafele ! Erai mai vorbareata ! Ori ai treburi?

Abia astept si eu 8 sept ,sa merg la eco !!! chiar sant curioasa cum mai arata printesa !

Ma duc sa bag la spalat prosoapele de la bazin si vad de ce ma mai apuc eu pe aici .O zi frumoasa in continuare !
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ioanax07
postare Aug 22 2011, 05:13 PM
Postare #1544


Top Member
****

Grup: Top Members
Postari: 616
Inscris la: 3-July 11
Din: London
Membru nr.: 228,516




Pai dacă nu dați si voi un fresh ceva smile.gif hai ca am semnat condica, deci m-am scos biggrin.gif
Calculatorul meu e tot mort si nici nu am apucat sa-l duc la reparat sau sa iau altul deci tot p telefon sunt : nervi: am avut si treburi cu schimbările prin casa, a fost si soacra la mine deci busy nu gluma biggrin.gif
Am fost si noi ieri la Zoo a fost super tare, un Zoo gen Safari prin care te plimbi cu mașina printre lei, lupi, Ursi ,maimute si alte animale. Super tare a fost, se urcau maimutele la tine pe oglinda sau capota ...foarte fain.Nu pot sa pun poze deocamdată pana nu rezolv nemernicul de laptop nervi.gif


--------------------
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
misa29
postare Aug 22 2011, 08:51 PM
Postare #1545


Member
***

Grup: Members Plus
Postari: 171
Inscris la: 7-June 11
Membru nr.: 228,151



Seara bunaaaa!!!
Lipsesc cateva zile si gasesc debandada... biscuiti, freshuri... anarhie!
Ce fac fetele? Eu in continuare cu aceleasi simptome, extremitati umflate si o constipatie optionala, am dat acum cu prune uscate sa vad ce se intampla.

Iasmio, sa vedem pozele cu sexy maaamaaaa!!! Tare sunt curioasa ce rochie ai gasit, ti-am zis ca am dilema pentru 17 septembrie.

Ruby, eu n-am mai fost la bazin de la inceputul lunii si resimt asta in fiecare celula, abia astept sa reiau de la inceputul lui septembrie, am sa ma duc de trei ori pe saptamana, sa-l bat pe Michael Phelps la fund la urmatoarea olimpiada. Nu stiu cum de ai putere sa zugravesti, eu abia ma urnesc sa calc haine pentru a doua zi, suntem de rasul lumii. Da-mi te rog, in pm (care la mine, din motive misterioase, nu merge, adica nu pot sa-ti trimit) userul tau de facebook.

Ioana, ce schimbi prin casa? Ce aveti, nene, cu atatea schimbari in casa? Desi cred ca va trebui sa invartim si noi mobila in loc atunci cand o sa apara mobilierul bebelinei.

Draga, eu zic ca ajunge atata rasfat la mama, treci acasa, ca te obisnuiesti cu rasfatul si o sa te loveasca realitatea peste nas la intoarcere:))) Sa ne pui poze.

Otilia, mai zi o data, ca am pierdut, cocktailul tau pentru constipatie, sa vad ce pot face pentru mine. Multam fain!

Gata, ma duc sa nanalesc, sunt singura azi, n-are cine ma scarmana, consoarta e de garda. V-am pupatara!


--------------------


  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Draga
postare Aug 22 2011, 09:23 PM
Postare #1546


Top Silver Member
*******

Grup: Top Silver Members
Postari: 2,660
Inscris la: 27-January 10
Din: Bucuresti
Membru nr.: 127,257



Buna seara

fetelor eu mai stau la pensiunea mama all inclusive gratis inca o saptamana, motivul principal e vacanta grdinitei, nu cred ca fac fata la bloc o saptamana cu jr in conditiile in care in parc nu mai pot sa ies ca nasc pe acolo. Mie chiar mi-e foarte greu, neasteptat de greu plus frica pentru ca am placenta foarte joasa.

Ioana, daca vrei sa stea bebelina singura in camera ei va sta, eu asa mi-am propus la Calin , nu sunt de acord cu dormitul in pat cu parintii.Ce-i drept eu dorm f f prost de cand ma stiu si daca mai stau sa am grija si de bebe si sa tresar la fiecare miscare a lui clachez. Asa ca bafta! Ce n-as da sa mai am o camera sad.gif

Otilia ce orientata esti pentru ce ai de facut in spital! eu cred ca am dat mai putin si la mai putine persoane( nici nu a fost cazul) cu exceptia medicului care a primit mai mult pentru ca asa am vrut eu, era medicul meu de 10 ani si nu primise niciodata nimic, si la nastere a insistat sotul mult.
Imi dau seama ca situatia poate fi diferita acum si imi iau in calcul varianta extisa de atentii, cum faci si tu.

Missa eu pentru retentie de apa beau ceai de macese, ma ajuta, poti sa incerci!

Iasmio, hai cu rochia!


--------------------


  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ot1305
postare Aug 23 2011, 06:46 AM
Postare #1547


Top Silver Member
*******

Grup: Top Silver Members
Postari: 3,673
Inscris la: 3-December 08
Din: bacau
Membru nr.: 53,205



QUOTE(Ioanax07 @ Aug 22 2011, 04:31 PM) *
Buna butici
Ce bine de voi ca aveți experiența, pe mine mă ia cu bulbucare de ochi când citesc ce mă așteaptă si pe mine din Noiembrie .....nu v-am zis si vouă ?? Eu mi-am comandat bebita cu telecomanda, deci mă bazez pe butonul Mute când nu mai pot sa fac fata liwlol.gif
Eu sper sa mă abtin si sa nu o obisnuiesc sa doarma la noi in camera , am prietene care au copii de 2,3 ani si nu ii pot dezvata de obiceiul de a dormi cu ei in pat pt ca i-au obișnuit de mici sa doarma cu ei in pat. Sper sa nu fie cazul si la noi nervi.gif

aici depinde....eu am inceput sa-l invat pe tudor sa doarma singur noaptea de la 2 ani ca pana at tot mi s-a parut ca-i prea mic liwlol.gif.....abia astept sa viseze urat sa merg sa dorm cu el liwlol.gif tare mi-e drag cand ma strage noaptea in brate si ma pupa smile.gif.....

Ruby, la privat am vrut sa nasc, insa dr mea naste luna viitoare si va fi in concediu pana la 1 noiembrie, deci nu ma pot baza ca voi naste cu ea...nici nu stia sigur dc va veni din concediu at sau il va prelungi....apai dc ma apuca nasterea mai devreme si ea e acasa ce fac? la cine apelez? si dc nasc cu alt dr la aceeasi clinica ma costa aproape dublu, ca pe langa faptul ca trebuie sa platesc pretul integral (6000 lei), mai trebuie sa-l platesc si pe dr separat (250 euro), si ma ajunge mult prea mult pt 3 zile de spitalizare, asa ca am ales de data asta sa merg in spital....m-am dus la un alt dr (al mamei) ca e f bun si el, si m-am inscris la el de 2 luni.....am discutat de nastere.....mai trebuie sa-l intreb cine il va asista, insa mai astept pana la inceputul lui octombrie ca nu-i graba.....


Misa, pt constipatrie e f bune de baut dimineatza pe stomacul gol un amestec dintr-o lingura de ulei de masline si una de miere de albine apoi bei o cana cu apa, si la pranza e bun compotul de prune......



--------------------







  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
iasmio
postare Aug 23 2011, 07:38 AM
Postare #1548


Top Member
****

Grup: Top Members
Postari: 887
Inscris la: 4-February 11
Din: turda
Membru nr.: 204,105



neatza

mah da cine-o zis ca-s sexy in rochie ca is chiar ca un butuc
da imediat descarc si va pun
azi la 18 am programare la cluj la dr mea care e azi in prima zi de munca dupa ce a nascut si mi-a spus asistenta ca e posibil sa am de asteptat (desi am facut programarea acu o luna jumate) apai ma inarmez cu rabdare...

va puuup


--------------------


Mamici de toamna / iarna 2011
1. crysa -fetita - Lorelai Elena - 23.09.11 ,2080 gr ,44 cm, cezariana
2. ot1305 -baietel -Ianis Mihai- 10.10.11 ,3100 gr ,cezariana
3. rdak - baietel - Daniel - 13.10.11, 2590 gr, 49 cm, apgar 8/9, nastere naturala
4. emilia 22 -fetita - Bianca Andreea-15.10.11, 3100 gr, 52 cm, apgar 10, cezariana
5. perla -baietel -Alexandru -24.10.11, 3100 gr, 49 cm, apgar 10, nastere naturala
6. fluffylove -baietel -Razvan-30.10.2011 , 3500 gr, 53 cm, cezariana
7. misa29 -fetita -Ana Elisabeta - 01.11.11, ora 23:00, 2700 gr, 49 cm, apgar 9, nastere naturala
8. ramona_bretfy– fetita Maya Luana - 03.11.11, 3450 gr, 51 cm, cezariana
9. blondy83 - baietel - Patrick Gabriel - 07.11.11, ora 11:30, 2700 gr, 47 cm, apgar 9, cezariana
10.corilex - fetita-Amelia Antonia - 08.11.11 , ora 9:05, 3400 gr, 56 cm, apgar 10, cezariana
11.geony - fetita - Vanessa Bianca - 10.11.11, ora 10:10, 3500 gr, 49 cm, apgar 10, nastere naturala
12.gynns - baietel - Eduard Andrei - 11.11.11 , ora 8:35, 4080 gr, 56 cm, apgar 10, cezariana
13.ruby- fetita -Amy - 14.11.11, ora 21:02, 4100 gr, 55 cm, apgar 10, nastere naturala
14.alevicky - fetita - Ana Victoria - 15.11.11, 2700 gr, apgar 10, nastere naturala
15.geaninachelaru- baietel - Antonio-Valentin - 18.11.11 ,ora 12:30, 2750 gr, 47 cm, cezariana
16.sanymada - fetita - Andrada-Maria - 18.11.11, ora 15:15, 3380 gr, 51 cm, apgar 9, cezariana
17.crissa6 - fetita - Andreea Iarina - 20.11.11 - 3200 gr, 51 cm, cezariana
18.ciocotoff - baietel - Razvan-Andrei - 22.11.11, ora 12:55, 3300 gr, 52 cm, apgar 8, nastere naturala
19.ioanax07- fetita -Yana - 22.11.11, ora 23:43, 3000 gr, 53 cm, apgar 9/10, nastere naturala
20.iasmio - baietel -David Iulian - 23.11.11, ora 00:35, 4000 gr, 57 cm, apgar 10, nastere naturala
21.pufulica15 - baietel - Sasha Razvan - 23.11.11, ora 13 :00, 3510 gr, 49 cm, apgar 9, cezariana
22.mlaura - baietel - Rares Alexandru - 24.11.11, ora 01:20, 3100 gr, 49 cm, apgar 9, cezariana
23.draga-fetita -Adela - 26.11.11- ora 12:2o, 3720 gr, 53 cm, apgar 10, cezariana
24.karina -baietel - Levi Andrei - 16.12.11 - ora 22:50, 2800 gr, 50 cm, nastere naturala
25.silvya - fetita - Miruna Violeta - 17.12.11 - ora 10:40, 2700 gr, 48 cm, apgar 8, cezariana
26.alunixa - baietel - Eduard Antonio- - 19.12.11 ,ora 10:50, 3700 gr, 50 cm, apgar 10 cezariana
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
iasmio
postare Aug 23 2011, 07:48 AM
Postare #1549


Top Member
****

Grup: Top Members
Postari: 887
Inscris la: 4-February 11
Din: turda
Membru nr.: 204,105








--------------------


Mamici de toamna / iarna 2011
1. crysa -fetita - Lorelai Elena - 23.09.11 ,2080 gr ,44 cm, cezariana
2. ot1305 -baietel -Ianis Mihai- 10.10.11 ,3100 gr ,cezariana
3. rdak - baietel - Daniel - 13.10.11, 2590 gr, 49 cm, apgar 8/9, nastere naturala
4. emilia 22 -fetita - Bianca Andreea-15.10.11, 3100 gr, 52 cm, apgar 10, cezariana
5. perla -baietel -Alexandru -24.10.11, 3100 gr, 49 cm, apgar 10, nastere naturala
6. fluffylove -baietel -Razvan-30.10.2011 , 3500 gr, 53 cm, cezariana
7. misa29 -fetita -Ana Elisabeta - 01.11.11, ora 23:00, 2700 gr, 49 cm, apgar 9, nastere naturala
8. ramona_bretfy– fetita Maya Luana - 03.11.11, 3450 gr, 51 cm, cezariana
9. blondy83 - baietel - Patrick Gabriel - 07.11.11, ora 11:30, 2700 gr, 47 cm, apgar 9, cezariana
10.corilex - fetita-Amelia Antonia - 08.11.11 , ora 9:05, 3400 gr, 56 cm, apgar 10, cezariana
11.geony - fetita - Vanessa Bianca - 10.11.11, ora 10:10, 3500 gr, 49 cm, apgar 10, nastere naturala
12.gynns - baietel - Eduard Andrei - 11.11.11 , ora 8:35, 4080 gr, 56 cm, apgar 10, cezariana
13.ruby- fetita -Amy - 14.11.11, ora 21:02, 4100 gr, 55 cm, apgar 10, nastere naturala
14.alevicky - fetita - Ana Victoria - 15.11.11, 2700 gr, apgar 10, nastere naturala
15.geaninachelaru- baietel - Antonio-Valentin - 18.11.11 ,ora 12:30, 2750 gr, 47 cm, cezariana
16.sanymada - fetita - Andrada-Maria - 18.11.11, ora 15:15, 3380 gr, 51 cm, apgar 9, cezariana
17.crissa6 - fetita - Andreea Iarina - 20.11.11 - 3200 gr, 51 cm, cezariana
18.ciocotoff - baietel - Razvan-Andrei - 22.11.11, ora 12:55, 3300 gr, 52 cm, apgar 8, nastere naturala
19.ioanax07- fetita -Yana - 22.11.11, ora 23:43, 3000 gr, 53 cm, apgar 9/10, nastere naturala
20.iasmio - baietel -David Iulian - 23.11.11, ora 00:35, 4000 gr, 57 cm, apgar 10, nastere naturala
21.pufulica15 - baietel - Sasha Razvan - 23.11.11, ora 13 :00, 3510 gr, 49 cm, apgar 9, cezariana
22.mlaura - baietel - Rares Alexandru - 24.11.11, ora 01:20, 3100 gr, 49 cm, apgar 9, cezariana
23.draga-fetita -Adela - 26.11.11- ora 12:2o, 3720 gr, 53 cm, apgar 10, cezariana
24.karina -baietel - Levi Andrei - 16.12.11 - ora 22:50, 2800 gr, 50 cm, nastere naturala
25.silvya - fetita - Miruna Violeta - 17.12.11 - ora 10:40, 2700 gr, 48 cm, apgar 8, cezariana
26.alunixa - baietel - Eduard Antonio- - 19.12.11 ,ora 10:50, 3700 gr, 50 cm, apgar 10 cezariana
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ruby
postare Aug 23 2011, 08:02 AM
Postare #1550


Golden Member
*********

Grup: Golden Members
Postari: 6,152
Inscris la: 20-January 09
Din: somewhere ...
Membru nr.: 65,917



neatza burtici si bebici inca in burtici!

am dormit ca un ingeras ! inotul asta face minuni!imi savurez cafeaua cu voi si vad apoi cum imi structurez ziua .deocamdata nu prea imi e clar ce o sa fac azi .da nici nu-i graba ...
ah cu dormitul copiilor in camera lor zic si eu ca depinde mult si de copil.experienta mea de mama a doi copii diferiti ma face sa cred asta .cu Ruby am folosit carti cu diverse metode si ritualuri,in speranta ca va reusi sa adoarma singura si nu se va mai trezi noptile asa des ,dar uite ca pana nu si-a facut ea damblaua ,pana la cei cca 2,5 ani nu a dormit dupa cum mi-as fi dorit eu .cu Aiman cum va ziceam ,copilul model ,unde-l puneai acolo dormea .
In pat cu parintii nu sant nici eu de accord .Doamne fereste de un somn profund ...s-au intamplat cazuri .departe de toata lumea!

Ioana ,asteptam pozicile cand rezolvi problema cu laptopul.sper cat mai repede!e de treaba socrela?Inti tkalem arabi?(sper sa intelegi ceva ...)

misa ,cred ca butonul pt mesaje e doar de forma acolo .nici la mine nu a functionat vreodata .mereu da eroare.
mai e un pic pana in septembrie cand reiei inotul .iti iei tu revansa atunci si pt zilele pierdute !sper sa reusesti cumva sa iti gasesti si o rochita pt nunta.nu aveti prin bucuresti nici un magazin specializat pt gravide?

Fetelor ,voua tot asa cald va e ?Nu zic de la temperaturile de afara ,ci in general .Eu una nu mai dorm invelita cu nimic ,iar dimineata daca nu deschis rapid geamurile peste tot parca nu mai am aer si ma trec toate apele.

Draga ,asa da vacanta cu all inclusiv ! ce m-as duce si eu la mama ,dar distanta asta ma omoara .zborul ca zborul ,dar ruta bucuresti galati ma da jos.dureaza mai mult decat zborul in sine .pacat ca nu ma pot teleporta .

Otilia ,rau asa cu doctorita ta .poate daca esti ,,pregatita ,, nu o fi asa rau nici la spital.daca nu o fi asa aglomerat atunci poate nimeresti vreo rezerva mai acatarii.cum mai e acum cu nasterea?Ai libertatea de miscare si sa iti alegi pozitia de nastere singura ,sau tot pe masa groazei ajunge mama?

Corilex ,cum mai stai cu pregatirile?Te simti mai bine?

Iasmio ,ai descarcat pozicile?

Perla ,cum te mai simti ? ai inceput ceva pregatiri pt camera lui bebe?

VA DORESC O ZI CAT MAI FRUMOASA !
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post

638 Pagini V  « < 153 154 155 156 157 > » 
Reply to this topicStart new topic

 

RSS Versiune Lo-Fi Acum este ora: 27th April 2024 - 11:29 AM