Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )

3223 Pagini V  « < 2286 2287 2288 2289 2290 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mamici De Aprilie 2009
cristina_natalia
postare Mar 18 2010, 10:32 AM
Postare #22871


Silver Member
******

Grup: Silver Members
Postari: 1,069
Inscris la: 8-November 09
Din: cluj-napoca
Membru nr.: 120,889



Andreeak , nici nu mi-am pus problema daca se va strica la burtica. Dimineata i-am dat humana 3 cu gust de mere , iar seara milumil 9-12. Parca si-a mai revenit si bea cate 200 ml. Sigur prefera humana, dar laptele lor este cu arome. Ma bucur ca am gasit unul , pe care sa-l bea si sa fie ... lapte. Voi mai incerca novalac ptr tranzit intestinal. Cand imi fac curaj sa mai schimb:)


--------------------
a href=&quot;http://lilypie.com&quot; target=&quot;_blank&quot;&gt;&lt;img src=&quot;http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/R3JnJhw.jpg&quot; border=&quot;0&quot; class=&quot;linked-sig-image&quot; /&gt;&lt;img src=&quot;http://lb1f.lilypie.com/R3Jnp3.png&quot; border=&quot;0&quot; class=&quot;linked-sig-image&quot; /&gt;&lt;/a&gt;
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alinaspa
postare Mar 18 2010, 11:35 AM
Postare #22872


Silver Member
******

Grup: Silver Members
Postari: 1,166
Inscris la: 28-January 09
Din: VILLANUA/SPANIA
Membru nr.: 67,875



QUOTE(anastasia80 @ Mar 18 2010, 01:06 AM) *
Draga Ela vacanta placuta, sa va simtiti bine si sa va distrati cat se poate de mult. Va doresc sa aveti parte de mult soare si multa voie buna. tzuc.gif Asteptam ca la intoarcere sa ne pui poze cu scumpul Nikholas bronzat si cu scumpa Maja.
Noi mai devreme am avut musafiri, a venit o verisoara de-a mea cu fetita ei care are 9 luni. Fata mea nu mai putea de bucurie, ii plac foarte mult copii, e foarte sociabila.
Acum stau putin la pc ca m-a dat afara sotul din camera, a zis ca, cu mine acolo nu adoarme fata, sa ies si imi da bip dupa ce adoarme. V-am mai spus parca ca, cu el fata mea adoarme tare repede, pe cand sunt eu acolo....ma simte sigur ca eu sunt prea agitata,ori s-a invatat cu mine si de aceea...nu stiu.

Copii sunt ca niste bureti ...imediat simt starea mamei ... Berta si acum , cat e de mare ...imprumuta toate starile mele ...

QUOTE(bebepis @ Mar 18 2010, 12:00 PM) *
Buna dimineata! Profit si eu de faptul ca Ioana este mai lenesa in dimineata asta si inca doarme la ora asta! smile.gif
Eu am fost harnicuta; m-am trezit de la 8 fara ceva, am calcat o tura de haine pentru Ioana, am papat si am pus de ciorbita. Azi fac ciorba de vacuta; inainte sa o acresc am sa-i scot si Ioanei. Voi ce credeti? I-ar face rau daca i-as da si ei ciorba acrita? Ma gandesc sa incep sa-i mai reduc din restrictii; doar mai are cateva zile si face 1 an. Sunt bucuroasa pt ca am vazut ca vin zile fff frumoase si calduroase. Gata cu iarna! yes.gif
Am admirat pe toti copilasii nostri minunati!
Incerc sa-mi mai amintesc ce ati mai scris... Legat de lapte si eu stiu ca se face treptat trecerea de la unul la altul. Am mai discutat mai demult problema asta. Andreeak, nu are rost sa-ti faci probleme; i-ai facut trecerea bine. De la 8 luni eu ii dau Ioanei cand Humana 2 cand Humana 3; cateodata mai aveam lapte ramas sa fac trecerea treptata, cateodata nu, cum se nimerea. Nu a patit niciodata nimic. Stiu ca am mai discutat o data chestia asta si cred ca singura diferenta intre Humana 2 si 3 consta in arome. Si eu trebuie sa merg sa cumpar acum lapte si ma gandeam ca o sa iau Humana 2; ieri insa am realizat ca fata mea face 1 an saptamana viitoare doh.gif asa ca...merg sa ma uit sa vad daca este diferit pentru +1 an.
Vad ca saptamana viitoare avem mai multe fetite care sarbatoresc ziua de nastere: Ioana, Berta si parca si Maja... smile.gif Legat de aniversari...la noi se pare ca incepe sa fie din ce in ce in mai restransa; socrii au zis ca nu pot veni pt ca au treaba multa, nasii iarasi nu e sigur pt ca stau prost cu finantele...pana la urma cred ca vom fi cu parintii mei si cu sora-mea (care vine cu sotul si fetita). Asta e! Lasa ca de la anul ii voi face ziua cu copii; am cateva prietene cu copilasi f apropiati ca varsta de Ioana.


Eu acresc ciorba cu lamaie ...(oricum , n.am añlte variante aici ) si-i dau si ei ... numai asa o mananca ... daca n-o acresc nu mai ia a doua gura .
QUOTE(manu1981 @ Mar 18 2010, 12:13 PM) *
Neata, mamici. Noi am fost matinale azi ca la 8.30 am avut programare la stomatolog, asa ca si Arina s-a trezit odata cu mine, desi a ramas acasa cu tati. Azi noapte a marait pana a adormit apoi la 5 s-a trezit intr-un plans cu suspine. M-am gandit ca e de la dinti asa ca i-am dat putin nurofen si am incercat sa-i dau apa, dar bineinteles ca mi-a dat peste mana, asa ca i-am facut 100 ml lapte pe care l-a sorbit. Cum nu se potolea, mi-am calcat cuvantul si am luat-o in pat cu noi. Sper sa nu-i intre in obicei.

Apropo de dinti. Va spuneam ieri ca i-a plesnit gingia la cei doi dintisori de sus. Astazi, insa, nu stiu cum a ras ea si a deschis gurita (ca altfel nu ma lasa sa ma uit) si, ce credeti, fetei mele ii ies 4 dintisori, nu doi anima1.gif Asa ca noua nu ne-au mai iesit dinti de 3 luni, dar acum cred ca recuperam smile.gif


Uraaaa... scapati cu toti odata ...
QUOTE(cristina_natalia @ Mar 18 2010, 12:29 PM) *
Buna dimineata!

Noi ne-am trezit, ca de obicei. Adica a adormit inainte de 10, a dormit peste noapte foarte bine. La 5 era in picioare cu jucaria in mana si ne striga. A adormit-o sotul - in 5 minute, facea nani nani in patut. La 6,30, aceeasi miscare, cu schimbarea ca facea nani - nani cu noi in pat. La 7,15 lapticul si acum ne jucam pana la cerealele de la 11. Cand ma gandesc cat am chinuit-o cu fructele , imi vine sa ma bat singura. Asa, nu mai are probleme cu gazele si doarme linistita.
A ramas dupa raceala cu o tuse in timpul somnului - i se aduna secretii si se ineaca. II dau ceiut de tei, caci nu sunt de acord sa-i dau prea multe medicamente (desi le cumpar de fiecare data cand imi zice doctorita, parca e farmacie la noi). Vreau sa caut un medic homeopat , sa o tratez , daca mai sunt probleme , fara medicamente.

Eu , nepriceputa la bucatarie, fac doar 4-5 supe simple, pe baza de zarzavaturi si carnita. Inainte sa adaug condimente ii iau deoparte Nataliei. De cateva zile, ii pun in farfurie si smantana. La noi masa de la 4 e formata din supica, apoi pireu. La doua zile ii dau si orez cu legume si carnita. Plus marul de rontait. I-am dat si supe in care am pus bulion, insa ii place mai mult smantana.

Eu am muncit - in ceea ce ma priveste - mi-am schimbat crema de fata si acum lacrimez intr-o veselie; o alergie se pare. Am bebe 2 de 18 saptamani si 3 zile, de 260 g.

Vreme posomorata la Cluj, dar cred ca 10 minute nu-i vor strica Nataliei. II este dor de iesit afara.

O zi buna tuturor.
A... felicitari Arinei... devine muscacioasa:)

Sa cresti mare si sanatos bb2... imi aduc aminte cat mai calculam eu anul trecut ...


--------------------
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
iubita_tiana
postare Mar 18 2010, 11:43 AM
Postare #22873


Golden Member
*********

Grup: Golden Members
Postari: 9,096
Inscris la: 10-November 07
Membru nr.: 9,441



QUOTE(cristina_natalia @ Mar 16 2010, 04:52 PM) *
Manu, Costi, felicitari ptr somnorosi!

Manu, cred ca o sa-ti cer sfatul prin august; tu parca ai avut o metoda de a o invata pe Arina sa doarma singura in patut. Problema noastra a fost ca Natalia a avut colici asa ca a dormit mult pe burtica lui tati, apoi in carucior, plimbata. Cand o vedeam ca doarme, ne bucuram ca au mai lasat-o durerile. Si cred ca dintotdeauna a adormit la san. Pare asa de mult timp de cand s-a nascut! Acum adoarme , in 5-10 minute, de miscat caruciorul - pe loc - e un progres ptr noi:)

Noi nu folosim suzete ; acum sunt pe post de minge, le fugarim prin camera.

Succes Alina _spa, doi copilasi sunt minunati, trei cu atat mai mult. Saptamana aceasta a fost sotul la cineva care are 4 - toti dintr-o lovitura. Sunt incantatori.

Felicitari Anastasiei ptr schimbarea de program. Ne cresc copiii si , incet- incet, li se aseaza programul. Dragii de ei:)

IUbita -tiana, am ramas insarcinata pe la 6 luni si jumatate de la cezariana. Medicul meu a zis ca e ok 6 luni, inca de la controlul de 6 saptamani. Sarcina e mai mica decat ultimul ciclu - din cauza asta ,prin decembrie mi-a zis ca nu se dezvolta. Apoi, dupa doua saptamani, s-a vazut inimioara si totul e bine. Dublu test, triplu test au iesit bine. Maine merg la control si sper ca s-a dezvoltat bine puiul. Eram ingrijorata ca nu-l simteam - sunt in saptamana 19 - dar azi noapte m-am tot trezit si am constatat ca are activitate noaptea. Si medicul mi-a mai zis sa intrerup alaptatul (chestie pe care am facut-o in cele din urma, in urma cu 2 saptamani) si ca imi va face cezariana in saptamana 38, inceput de 39. Si prima cezariana mi-a facut-o la inceput de saptamana 39, ca sa nu inceapa travaliul.
Concluzia : eu sunt foarte bine , bebe era bine acum 2 saptamani si maine va anunt , din nou, ca bebe este bine:)

FELICITARI pt puterea de care dai dovada....vei avea 2 bebei mici, de varsta apropiata care vor creste impreuna cum nu se poate mai frumos....imi doresc si eu din tot sufletul un bebica mica...destul de repede...poate prin toamna sa raman gravi...daca totul va fi bine cu toate.....


--------------------



  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andreeak
postare Mar 18 2010, 11:49 AM
Postare #22874


Top Silver Member
*******

Grup: Top Silver Members
Postari: 2,337
Inscris la: 23-May 07
Din: Bucuresti
Membru nr.: 3,874




M-ati mai linistit cu schimbarea laptelui notworthy.gif ,pana acum a facut normal.
QUOTE(cristina_natalia @ Mar 18 2010, 10:29 AM) *
Vreme posomorata la Cluj, dar cred ca 10 minute nu-i vor strica Nataliei. II este dor de iesit afara.

O zi buna tuturor.
A... felicitari Arinei... devine muscacioasa:)

Eu am scos-o pe Maria mereu afara pt ca n-aveam ce face,doar de cateva ori cand ploua rau sau era ger rau nu am iesit.


--------------------



1. Dennis* 12 februarie 2009* Pui de Mikaela
2. Denis* 25 februarie 2009* pui de Loredana03
3. Ioana Miruna* 27 martie 2009* Pui de Bebepis
4. David Gabriel* 27 martie 2009* Pui de Doinitzagabriela
5. Matei* 1 aprilie 2009* Pui de Costi
6. Andrei Theodor* 3 aprilie * Pui Mami de Teo
7. Maria Anastasia* 7 aprilie 2009 * Pui de Anastasia 80
8. Gabriel* 7 aprilie 2009* Pui de Maria_Corina29
9. Renata Maria* 11 aprilie 2009* Pui de LilBB
10. Theodor Florin * 12 aprilie 2009 * Pui de Nilufera
11.Andrei Razvan*12 aprilie*pui de danutza75.
12. Antonia Maria * 13 aprilie 2009 * Pui de mihaela_2011
13.Andrei Robert
* 13 aprilie 2009 * Pui de Andree29
14. Maria* 14 aprilie 2009* Pui de AndreeaK
15. Arina Elena * 14 aprilie 2009 * Pui de Manu 1981
16. Daria*14 aprilie 2009 * Pui de alina_zugravu18
17. Alice* 15 aprilie 2009* Pui de Di @
18. Antonia Maria* 15 aprilie 2009 * Pui de Milioana
19. George Sebastian* 23 aprilie 2009* Pui de Marylena7
20. Nikolas* 23 aprilie 2009* Pui de Meaw_ela
21. Sara Maria* 26 aprilie 2009* Pui de Alinaspa
22. Christian Pavel* 28 aprilie 2009 * Pui de Mamigeo
23. Natalia Gabriela* 30 aprilie 2009 * Pui de cristina_natalia
24. Amalia Andreea * 2 Mai 2009 * Pui de Anamaria_c
25. Vlad Daniel* 6 mai 2009 * Pui de AngiC
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cristina_natalia
postare Mar 18 2010, 11:51 AM
Postare #22875


Silver Member
******

Grup: Silver Members
Postari: 1,069
Inscris la: 8-November 09
Din: cluj-napoca
Membru nr.: 120,889



QUOTE(iubita_tiana @ Mar 18 2010, 11:43 AM) *
FELICITARI pt puterea de care dai dovada....vei avea 2 bebei mici, de varsta apropiata care vor creste impreuna cum nu se poate mai frumos....imi doresc si eu din tot sufletul un bebica mica...destul de repede...poate prin toamna sa raman gravi...daca totul va fi bine cu toate.....

trandafir.gif trandafir.gif trandafir.gif Multumim! Ma ajuta sotul foarte mult. Bunicii sunt si ei abonati:). Natalia le epuizeaza pe bunici... acum merge dintr-o parte in alta.
Succes cu proiectarea ... lui bebe2. Ieri s-a uitat medicul si la cicatricea operatiei - bebe e fixat la distanta de cicatrice , iar peretele in zona respectiva este gros, asa ca ... totul e BINEEE!

Aceasta postare a fost editata de cristina_natalia: Mar 18 2010, 11:51 AM


--------------------
a href=&quot;http://lilypie.com&quot; target=&quot;_blank&quot;&gt;&lt;img src=&quot;http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/R3JnJhw.jpg&quot; border=&quot;0&quot; class=&quot;linked-sig-image&quot; /&gt;&lt;img src=&quot;http://lb1f.lilypie.com/R3Jnp3.png&quot; border=&quot;0&quot; class=&quot;linked-sig-image&quot; /&gt;&lt;/a&gt;
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alinaspa
postare Mar 18 2010, 12:17 PM
Postare #22876


Silver Member
******

Grup: Silver Members
Postari: 1,166
Inscris la: 28-January 09
Din: VILLANUA/SPANIA
Membru nr.: 67,875



A adormit gazulitza ...
Aseara mi-am luat inima in dinti si am plecat cu Berta la inot ... de la 8 la 9.45... Sara a stat cu tata...S-au jucat , a fost relativ ok ...m-a cautat un pic prin dormitoare , dar s-a linistit . In schimb , cand am ajuns ...cand m-a vazut a izbucnit intr-un plans de nu mai stiam cum s-o potolesc ...Sambata vine mama mea si o sa o mai las si cu ea cate o ora ... sa se mai obisnuiasca ... Oricum ...mie mi-a fost foarte greu , am stat ca pe ace , am sunat de vreo 4 ori , ca la o bucata nici nu mi-a mai raspuns sotzul la tel ...


--------------------
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
iubita_tiana
postare Mar 18 2010, 12:19 PM
Postare #22877


Golden Member
*********

Grup: Golden Members
Postari: 9,096
Inscris la: 10-November 07
Membru nr.: 9,441



QUOTE(cristina_natalia @ Mar 18 2010, 11:51 AM) *
trandafir.gif trandafir.gif trandafir.gif Multumim! Ma ajuta sotul foarte mult. Bunicii sunt si ei abonati:). Natalia le epuizeaza pe bunici... acum merge dintr-o parte in alta.
Succes cu proiectarea ... lui bebe2. Ieri s-a uitat medicul si la cicatricea operatiei - bebe e fixat la distanta de cicatrice , iar peretele in zona respectiva este gros, asa ca ... totul e BINEEE!

poate masura la eco cat de gros e peretele inn zona operatiei?sau cum masoara?


--------------------



  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
danutza75
postare Mar 18 2010, 12:24 PM
Postare #22878


Top Silver Member
*******

Grup: Top Silver Members
Postari: 2,111
Inscris la: 10-December 09
Din: Buzau
Membru nr.: 121,783



Noi ne-am intors de la plimbarica. Razvan era sa adoarma de pe drum si cu greu l-am tinut treaz, ca-i picau pleoapele de somnic. Afara este soare si cald ... o adevarata primavara ! bananab.gif


--------------------
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
manu1981
postare Mar 18 2010, 01:13 PM
Postare #22879


Golden Member
*********

Grup: Golden Members
Postari: 5,273
Inscris la: 3-March 09
Din: Arges
Membru nr.: 75,566



QUOTE(danutza75 @ Mar 18 2010, 02:24 PM) *
Noi ne-am intors de la plimbarica. Razvan era sa adoarma de pe drum si cu greu l-am tinut treaz, ca-i picau pleoapele de somnic. Afara este soare si cald ... o adevarata primavara ! bananab.gif

Ce bine. La noi e frig, chiar ger. Abia s-a dezghetat pamantul care a fost inghetat peste noapte, e innorat si e o vreme tare urata. sad.gif
Arina a papat si acum a adormit. Sper sa doarma macar vreo ora jumate.


--------------------



Cine vrea sa afle mai multe despre noi ne poate vizita pe blog http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?showforum=244

"Nimic nu poate modela mai bine sufletul unui bărbat, decât femeia de lângă el."
"Bărbatul și femeia nu sunt doi oameni, ci unul singur. Jumătatea întregului nu poate face copii."
"Sfințenia vine din dragoste. Toți cei ce cred și iubesc cu adevărat sunt sfinți."

Sfantul Ioan Gura de Aur


  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cristina_natalia
postare Mar 18 2010, 01:13 PM
Postare #22880


Silver Member
******

Grup: Silver Members
Postari: 1,069
Inscris la: 8-November 09
Din: cluj-napoca
Membru nr.: 120,889



QUOTE(iubita_tiana @ Mar 18 2010, 12:19 PM) *
poate masura la eco cat de gros e peretele inn zona operatiei?sau cum masoara?

La ecografie a masurat.

Natalia a dormit 1 ora si 40 minute. - timp in care a fost soare. Acum, e din nou, posomorat.

Aceasta postare a fost editata de cristina_natalia: Mar 18 2010, 01:13 PM


--------------------
a href=&quot;http://lilypie.com&quot; target=&quot;_blank&quot;&gt;&lt;img src=&quot;http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/R3JnJhw.jpg&quot; border=&quot;0&quot; class=&quot;linked-sig-image&quot; /&gt;&lt;img src=&quot;http://lb1f.lilypie.com/R3Jnp3.png&quot; border=&quot;0&quot; class=&quot;linked-sig-image&quot; /&gt;&lt;/a&gt;
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3223 Pagini V  « < 2286 2287 2288 2289 2290 > » 
Reply to this topicStart new topic

 

RSS Versiune Lo-Fi Acum este ora: 26th April 2024 - 12:07 PM