Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )

3223 Pagini V  « < 2209 2210 2211 2212 2213 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mamici De Aprilie 2009
maria_corina29
postare Mar 7 2010, 08:59 PM
Postare #22101


Golden Member
*********

Grup: Golden Members
Postari: 4,658
Inscris la: 18-September 08
Din: pitesti
Membru nr.: 38,133



QUOTE(manu1981 @ Mar 7 2010, 10:43 PM) *
Nu exista nicio regula in privinta zilei, fiecare face cand vrea si cand poate. In afara se fac si nunti in timpul saptamanii, asa ca ...


la noi a picat teoria mea cu vinerea....a fost majoritatea contra minoritatii...s-a votat contra....a ramas sambata....1 mai.
ce face arina? cum se comporta la drum lung? a fost in regula?


--------------------


  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
manu1981
postare Mar 7 2010, 09:04 PM
Postare #22102


Golden Member
*********

Grup: Golden Members
Postari: 5,273
Inscris la: 3-March 09
Din: Arges
Membru nr.: 75,566



QUOTE(maria_corina29 @ Mar 7 2010, 10:50 PM) *
bine ai revenit, asteptam poze si impresii ca ati avut trasee, nu gluma...
manu, au si la noi in auchan tot felul de masinute din astea la preturi acceptabile.
ai mai facut pana acum tortul ? poate ne pui reteta.
eu am facut acum rost de o reteta de tiramisu incercat de multe persoane si care a iesit de fiecare data excelent, nu l-am incercat inca dar dupa cantitati faci un tort pt un botez(mai mic, asa...) asa ca il voi face la mot.

loredana sunt maximi zambaretii tai iar andrei asa frumos imbracat e un barbatel in toata regula. tzuc.gif
anca, e superba anastasia, o pupa gabit cu mare mare drag tzuc.gif

Am mai facut tortul si a iesit foarte bun. Blatul l-am facut dupa reteta obisnuita doar ca i-am pus si cacao. Crema se foace foarte usor. Cantitatea se face in functie de cat de multa crema vrei. La 200 ml de frisca lichida se pun 100 gr de ciocolata amaruie. Se rupe ciocolata bucatele in frisca, se pune pe foc si se masetca cu ligura de lemn pana se topeste ciocolata in frisca uniform, fara sa ramana bucatele de cicolata netopite. Se da apoi la rece,la frigider pana a doua zi. Se bate normal cu mixerul pana se face o crema spuma, fina, si foarte gustoasa. Se umplu blaturile.
Tortul se poate orna fie cu frisca fie cu crema cu care se umplu blaturile.


--------------------



Cine vrea sa afle mai multe despre noi ne poate vizita pe blog http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?showforum=244

"Nimic nu poate modela mai bine sufletul unui bărbat, decât femeia de lângă el."
"Bărbatul și femeia nu sunt doi oameni, ci unul singur. Jumătatea întregului nu poate face copii."
"Sfințenia vine din dragoste. Toți cei ce cred și iubesc cu adevărat sunt sfinți."

Sfantul Ioan Gura de Aur


  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
danutza75
postare Mar 7 2010, 09:06 PM
Postare #22103


Top Silver Member
*******

Grup: Top Silver Members
Postari: 2,111
Inscris la: 10-December 09
Din: Buzau
Membru nr.: 121,783



QUOTE(manu1981 @ Mar 7 2010, 08:49 PM) *
Aici sunt. Deja am scris 2 pagini smile.gif


Bine ai revenit ! Ne-a fost dor de voi ! Arinuta ce face ? Cum s-asimtit la plimbarica ?


--------------------
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
danutza75
postare Mar 7 2010, 09:08 PM
Postare #22104


Top Silver Member
*******

Grup: Top Silver Members
Postari: 2,111
Inscris la: 10-December 09
Din: Buzau
Membru nr.: 121,783




QUOTE(manu1981 @ Mar 7 2010, 09:04 PM) *
Am mai facut tortul si a iesit foarte bun. Blatul l-am facut dupa reteta obisnuita doar ca i-am pus si cacao. Crema se foace foarte usor. Cantitatea se face in functie de cat de multa crema vrei. La 200 ml de frisca lichida se pun 100 gr de ciocolata amaruie. Se rupe ciocolata bucatele in frisca, se pune pe foc si se masetca cu ligura de lemn pana se topeste ciocolata in frisca uniform, fara sa ramana bucatele de cicolata netopite. Se da apoi la rece,la frigider pana a doua zi. Se bate normal cu mixerul pana se face o crema spuma, fina, si foarte gustoasa. Se umplu blaturile.
Tortul se poate orna fie cu frisca fie cu crema cu care se umplu blaturile.


E delicioasa crema asta ! Am facut-o si eu ! yami.gif


--------------------
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
danutza75
postare Mar 7 2010, 09:10 PM
Postare #22105


Top Silver Member
*******

Grup: Top Silver Members
Postari: 2,111
Inscris la: 10-December 09
Din: Buzau
Membru nr.: 121,783



nanner.gif super.gif bananab.gif
A iesit dintisorul nr.3 !


--------------------
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
maria_corina29
postare Mar 7 2010, 09:10 PM
Postare #22106


Golden Member
*********

Grup: Golden Members
Postari: 4,658
Inscris la: 18-September 08
Din: pitesti
Membru nr.: 38,133






Aceasta postare a fost editata de maria_corina29: Mar 7 2010, 09:16 PM


--------------------


  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
maria_corina29
postare Mar 7 2010, 09:12 PM
Postare #22107


Golden Member
*********

Grup: Golden Members
Postari: 4,658
Inscris la: 18-September 08
Din: pitesti
Membru nr.: 38,133



QUOTE(manu1981 @ Mar 7 2010, 11:04 PM) *
Am mai facut tortul si a iesit foarte bun. Blatul l-am facut dupa reteta obisnuita doar ca i-am pus si cacao. Crema se foace foarte usor. Cantitatea se face in functie de cat de multa crema vrei. La 200 ml de frisca lichida se pun 100 gr de ciocolata amaruie. Se rupe ciocolata bucatele in frisca, se pune pe foc si se masetca cu ligura de lemn pana se topeste ciocolata in frisca uniform, fara sa ramana bucatele de cicolata netopite. Se da apoi la rece,la frigider pana a doua zi. Se bate normal cu mixerul pana se face o crema spuma, fina, si foarte gustoasa. Se umplu blaturile.
Tortul se poate orna fie cu frisca fie cu crema cu care se umplu blaturile.

merci...imi imaginez cam cum ar tre sa fie yami.gif .....pot pune crema de ciocolata gen finetti?

QUOTE(danutza75 @ Mar 7 2010, 11:10 PM) *
nanner.gif super.gif bananab.gif
A iesit dintisorul nr.3 !

felicitari....!!!!!!!!!!!


am pus poze de ieri de la nasi, ei sunt nasii nostri si ai lui gabit si de pe 2 martie din oras, am facut un colaj

Aceasta postare a fost editata de maria_corina29: Mar 7 2010, 09:18 PM


--------------------


  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andree29
postare Mar 7 2010, 09:28 PM
Postare #22108


Top Silver Member
*******

Grup: Top Silver Members
Postari: 2,031
Inscris la: 30-September 08
Din: cluj
Membru nr.: 39,800




Foarte reusite pozele


--------------------
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
maria_corina29
postare Mar 7 2010, 09:29 PM
Postare #22109


Golden Member
*********

Grup: Golden Members
Postari: 4,658
Inscris la: 18-September 08
Din: pitesti
Membru nr.: 38,133



manu, am gasit un blog cu prajituri, si nu numai, din afara traduse de cineva, suna delicios, cam sofisticatte si costisitoare dar...se merita
e vb de siteul geta caietul cu retete blog spot.com. sa arunci si tu o privire pe acoolo.


--------------------


  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andree29
postare Mar 7 2010, 09:29 PM
Postare #22110


Top Silver Member
*******

Grup: Top Silver Members
Postari: 2,031
Inscris la: 30-September 08
Din: cluj
Membru nr.: 39,800



QUOTE(danutza75 @ Mar 7 2010, 11:10 PM) *
nanner.gif super.gif bananab.gif
A iesit dintisorul nr.3 !



Bravo eusa_clap.gif


--------------------
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3223 Pagini V  « < 2209 2210 2211 2212 2213 > » 
Reply to this topicStart new topic

 

RSS Versiune Lo-Fi Acum este ora: 23rd April 2024 - 06:29 PM