Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )

3223 Pagini V  « < 1964 1965 1966 1967 1968 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mamici De Aprilie 2009
costi
postare Feb 8 2010, 01:09 PM
Postare #19651


Silver Member
******

Grup: Silver Members
Postari: 1,583
Inscris la: 14-November 08
Din: Brasov
Membru nr.: 48,715



noi nu prea credem in zodii: conform zodiacului eu si sotul meu nu ar trebui sa ne potrivim, deloc. el e varsator (pe 13 feb e ziua lui smile.gif ), iar eu sunt leu. ne completam insa foarte bine.


--------------------


  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
manu1981
postare Feb 8 2010, 01:10 PM
Postare #19652


Golden Member
*********

Grup: Golden Members
Postari: 5,273
Inscris la: 3-March 09
Din: Arges
Membru nr.: 75,566



QUOTE(andree29 @ Feb 8 2010, 02:59 PM) *
Ceapa inpreuna cu carnea trebuie calita pana cand ceapa devine sticlosa iar carnea isi schimba culoare ,se adauga putina boia sa se prajeasca dar foarte putin si se pune apa cat sa acopere carnea ,cand carnea e aproape fiarta se pun cartofi si se lasa sa fiarba la foc incet la sf se adauga vegeta si piper dupa gust.
Acuma cum e sezonul afumaturilor se poate pune costita afumata si e super bun se poate servi cu muraturi ,de exemplu cu gogonele sau castraveti murati.

Inseamna ca reteta asta nu e supa gulas? unsure.gif

Ingrediente
500 carne de porc (pulpa)
2 cepe
2 linguri ulei
6 linguri passata de rosii
1,5 l supa
2 ardei grasi rosii
4 cartofi maricei
1 frunza de dafin
3 catei usturoi
1/2 lingurita maghiran
2 lingurite boia dulce
sare, piper

Mod de preparare:
Spalam carnea o uscam si o taiem in cubulete mici. Ceapa o taiem marunt, la fel si ardeii grasi. Cartofii taiati cubulete. Prajim mai intai carnea in ulei. Adaugam ceapa, acoperim si o lasam sa se inabuse. Adaugam passata de rosii si supa. Acoperim oala si lasam sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute. Dupa ce a trecut timpul, adaugam ardeii grasi, foia de dafin si cartofii cubulete. Lasam sa fiarba pentru inca 30 de minute la foc mic.Cand mai are 5 minute de fiert, adaugam usturoiul taiat marunt, boiaua, maghiranul si sare si piper dupa gust.


--------------------



Cine vrea sa afle mai multe despre noi ne poate vizita pe blog http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?showforum=244

"Nimic nu poate modela mai bine sufletul unui bărbat, decât femeia de lângă el."
"Bărbatul și femeia nu sunt doi oameni, ci unul singur. Jumătatea întregului nu poate face copii."
"Sfințenia vine din dragoste. Toți cei ce cred și iubesc cu adevărat sunt sfinți."

Sfantul Ioan Gura de Aur


  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
manu1981
postare Feb 8 2010, 01:12 PM
Postare #19653


Golden Member
*********

Grup: Golden Members
Postari: 5,273
Inscris la: 3-March 09
Din: Arges
Membru nr.: 75,566



QUOTE(costi @ Feb 8 2010, 03:09 PM) *
noi nu prea credem in zodii: conform zodiacului eu si sotul meu nu ar trebui sa ne potrivim, deloc. el e varsator (pe 13 feb e ziua lui smile.gif ), iar eu sunt leu. ne completam insa foarte bine.

Nici eu nu cred in zodii. Nu citesc horoscopul. In timpul sarcinii toata lumea ma intreba ce zodie va fi Arina, iar eu habar nu aveam, nici nu-mi pusesem intrebarea asta smile.gif


--------------------



Cine vrea sa afle mai multe despre noi ne poate vizita pe blog http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?showforum=244

"Nimic nu poate modela mai bine sufletul unui bărbat, decât femeia de lângă el."
"Bărbatul și femeia nu sunt doi oameni, ci unul singur. Jumătatea întregului nu poate face copii."
"Sfințenia vine din dragoste. Toți cei ce cred și iubesc cu adevărat sunt sfinți."

Sfantul Ioan Gura de Aur


  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andree29
postare Feb 8 2010, 01:15 PM
Postare #19654


Top Silver Member
*******

Grup: Top Silver Members
Postari: 2,031
Inscris la: 30-September 08
Din: cluj
Membru nr.: 39,800




QUOTE(manu1981 @ Feb 8 2010, 03:10 PM) *
Inseamna ca reteta asta nu e supa gulas? unsure.gif

Ingrediente
500 carne de porc (pulpa)
2 cepe
2 linguri ulei
6 linguri passata de rosii
1,5 l supa
2 ardei grasi rosii
4 cartofi maricei
1 frunza de dafin
3 catei usturoi
1/2 lingurita maghiran
2 lingurite boia dulce
sare, piper

Mod de preparare:
Spalam carnea o uscam si o taiem in cubulete mici. Ceapa o taiem marunt, la fel si ardeii grasi. Cartofii taiati cubulete. Prajim mai intai carnea in ulei. Adaugam ceapa, acoperim si o lasam sa se inabuse. Adaugam passata de rosii si supa. Acoperim oala si lasam sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute. Dupa ce a trecut timpul, adaugam ardeii grasi, foia de dafin si cartofii cubulete. Lasam sa fiarba pentru inca 30 de minute la foc mic.Cand mai are 5 minute de fiert, adaugam usturoiul taiat marunt, boiaua, maghiranul si sare si piper dupa gust.



Nu Manu nu e supa vine asa ca o tocanita cum fierbe asa incet sosul se ingroase putintel de la cartof si de la ceapa,nu se pune apa numai cat sa acopere cartofi .

Aceasta postare a fost editata de andree29: Feb 8 2010, 01:21 PM


--------------------
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andree29
postare Feb 8 2010, 01:20 PM
Postare #19655


Top Silver Member
*******

Grup: Top Silver Members
Postari: 2,031
Inscris la: 30-September 08
Din: cluj
Membru nr.: 39,800



QUOTE(manu1981 @ Feb 8 2010, 03:12 PM) *
Nici eu nu cred in zodii. Nu citesc horoscopul. In timpul sarcinii toata lumea ma intreba ce zodie va fi Arina, iar eu habar nu aveam, nici nu-mi pusesem intrebarea asta smile.gif


In zodi cred dar nu cred in horoscop,pe mine ma caracterizeaza zodia si chiar si pe sotul dar avem noroc ca avem in casa o balanta care ne echilibreaza Andreea liwlol.gif


--------------------
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bebepis
postare Feb 8 2010, 01:30 PM
Postare #19656


Silver Member
******

Grup: Silver Members
Postari: 1,268
Inscris la: 26-November 08
Membru nr.: 51,511



QUOTE(andree29 @ Feb 8 2010, 02:59 PM) *
Ceapa inpreuna cu carnea trebuie calita pana cand ceapa devine sticlosa iar carnea isi schimba culoare ,se adauga putina boia sa se prajeasca dar foarte putin si se pune apa cat sa acopere carnea ,cand carnea e aproape fiarta se pun cartofi si se lasa sa fiarba la foc incet la sf se adauga vegeta si piper dupa gust.
Acuma cum e sezonul afumaturilor se poate pune costita afumata si e super bun se poate servi cu muraturi ,de exemplu cu gogonele sau castraveti murati.

Boia dulce sau iute (in mod normal iute)...dupa gusturi! La unguri clar se face iute; se pune paprika, din belsug! La restaurante in Bucuresti nu prea le fac iuti pt ca pe aici nu prea se mananca iute.


--------------------

  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MAMI DE TEO
postare Feb 8 2010, 01:31 PM
Postare #19657


Top Silver Member
*******

Grup: Top Silver Members
Postari: 2,959
Inscris la: 9-July 09
Din: BUZAU
Membru nr.: 98,788



QUOTE(andree29 @ Feb 8 2010, 12:54 PM) *
Anul trecut de 1 dec a fost sotul la Bucuresti si imi povestea ca au fost la un restaurant impreuna cu colegi sa manace si bineteles ca in prima seara au mancat si sau simtit ok asa ca au mers si a doua seara si a venit barmanul si le-a spus ca daca mari vor sa fie serviti trebuie sa fie de acord sa dea 10 % din cosumatie de nu ,nu au de cat sa plece sa manace in alta parte ,va dati seama care a fost reactia lor ,la noi nu se intampla asa ceva ,de atunci are asa o orare fata de bucuresteni ,la noi e oras mai mic dar peste tot pe unde mergi esti bine primit.
Soacra ne-a anuntat aseara ca de ziua ei in 19 feb suntem invitati la restaurat la un gratarel .

ASA SUNT ARDELENII MAI CORECTI....


--------------------
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andree29
postare Feb 8 2010, 01:37 PM
Postare #19658


Top Silver Member
*******

Grup: Top Silver Members
Postari: 2,031
Inscris la: 30-September 08
Din: cluj
Membru nr.: 39,800



QUOTE(bebepis @ Feb 8 2010, 03:30 PM) *
Boia dulce sau iute (in mod normal iute)...dupa gusturi! La unguri clar se face iute; se pune paprika, din belsug! La restaurante in Bucuresti nu prea le fac iuti pt ca pe aici nu prea se mananca iute.



DUPA PREFERINTA,NUMAI CA EU CUM FAC SI PT ADREEA NU PREA FAC CODIMENTAT TARE CARE VREA SA MANACE POATE SA ISI PUNA PASTA DE ARDEI IUTE.

Aceasta postare a fost editata de andree29: Feb 8 2010, 01:37 PM


--------------------
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MAMI DE TEO
postare Feb 8 2010, 01:38 PM
Postare #19659


Top Silver Member
*******

Grup: Top Silver Members
Postari: 2,959
Inscris la: 9-July 09
Din: BUZAU
Membru nr.: 98,788



QUOTE(costi @ Feb 8 2010, 01:09 PM) *
noi nu prea credem in zodii: conform zodiacului eu si sotul meu nu ar trebui sa ne potrivim, deloc. el e varsator (pe 13 feb e ziua lui smile.gif ), iar eu sunt leu. ne completam insa foarte bine.

SI SOTUL MEU E VARSATOR SI EU BERBEC,SI EL CALCA,FACE CURAT STA CU TEO IL SCHIMBA,IL CULCA ORICE NUMAI CA EU NU MA INDUR SA- L LAS CIND SUNT ACASA....EU GATESC..PRAJITURI FACE MAMA,EU NU LE AM NICI EL NU SE OMOARA....


--------------------
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MAMI DE TEO
postare Feb 8 2010, 01:39 PM
Postare #19660


Top Silver Member
*******

Grup: Top Silver Members
Postari: 2,959
Inscris la: 9-July 09
Din: BUZAU
Membru nr.: 98,788



GATA TEO A ADORMIT INTRU SI EU LA SOMNIC...


--------------------
  Daca iti place acest topic recomanda pe facebook :
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3223 Pagini V  « < 1964 1965 1966 1967 1968 > » 
Reply to this topicStart new topic

 

RSS Versiune Lo-Fi Acum este ora: 24th April 2024 - 06:55 AM