Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )

Termeni & Reguli de inregistrare
Pentru a continua, trebuie sa fiti de acord cu:
Forum Termeni si conditii

- Cand creati un SUBIECT NOU (NEW THREAD) incercati sa alegeti un subiect SCURT si cat mai CLAR.
- NU sunt admise discutii sau link-uri continand limbaj obscen sau abuziv, materiale cu continut sexual sau pornografic, discutii politice sau religioase, link-uri catre site-uri angajate in activitati ilegale, rasism etc. In cazul aparitiei unui astfel de mesaj, acel mesaj va fi sters, iar autorul va fi exclus din cadrul comunitatii UtileCopii.ro.
- NU sunt admise jignirile membrilor forumului (sub NICI O FORMA)
- Forumul UtileCopii.ro este public. Pentru protectia ta, nu publica nici un fel de informatii personale (nume, numar de telefon etc.).
- Respecta ceilalti participanti la discutie, permite si accepta opiniile diferite si nu determina in nici un fel ca un alt membru sa simta ca nu poate sa isi spuna parerea in cadrul forumului.
- Mesajele cu continut comercial nu sunt permise in cadrul forumului UtileCopii.ro.
- Limba folosita in forumul UtileCopii.ro este romana. In mod exceptional se pot folosi citate intr-o limba straina, cu conditia sa fie urmate si de traducere.
- Ai grija cand postezi un mesaj sa se incadreze in categoria din care face parte. In cazul in care consideram ca acesta se incadreaza mai bine in alta categorie, ne rezervam dreptul de a-l muta. Mesajele cu continut specific altor sectiuni ale site-ului UtileCopii.ro vor fi mutate in sectiunile specifice.
- Nu posta acelasi mesaj de mai multe ori. Vom sterge mesajele care se repeta.
- NU posta informatii ce ar putea incalca legile copyright-ului.
- NU posta link-uri directe catre alte site-uri/resurse decat in cazul in care acest lucru este JUSTIFICAT si nu poate fi evitat.
- UtileCopii.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru opiniile sau mesajele membrilor sai. Opiniile exprimate in cadrul forumului nu coincid neaparat cu cele ale UtileCopii.ro.
- TOTI membrii forumului raspund personal pentru continutul mesajelor publicate.
- UtileCopii.ro isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj si/sau membru pentru orice motiv si fara a anunta in prealabil.
- Din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine Inform Media srl, insa dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, Inform Media srl nu poate fi trasa la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul "real time" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.

- De asemenea, intelegeti si sunteti acord cu faptul ca serviciile oferite de UtileCopii.ro pot include anumite comunicate de la Inform Media, precum anunturi legate de noi functionalitati, mesaje administrative, si newsletter, si ca acest tip de comunicare este considerat ca facand parte din statutul de membru si puteti opta pentru neprimirea lor, prin accesarea link-ului de dezabonare de la sfarsitul newsletter-ului.

Acest regulament intra in vigoare de astazi 22 iulie 2006 si POATE fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun. E bine sa verificati aceasta pagina din cand in cand...

Acum, dati click pe casuta de mai jos (I have read, understood and agree to these rules and conditions, in cazul in care sunteti de acord cu termenii si conditiile) dupa care apasati butonul "Register" pentru a continua inregistrarea
RSS Versiune Lo-Fi Acum este ora: 19th April 2024 - 08:30 PM