QUOTE(raisa @ Nov 15 2009, 11:23 PM)
uite de aici am luat reteta numai ca am pus cantitati mai multe la masline,salam,sunca si ardel si a iesit mai plina dar noua ne place asa
Avem nevoie de:
4 oua
3 linguri ulei de masline
100 g faina
1 lingurita praf de copt
putina sare
250 g bacon ( eu am pus 150 g sunca si 100 g salam )
100 g masline negre
1/2 ardei rosu ( eu am pus 1/2 ardei rosu, 1/2 ardei verde)
60 g cascaval ras
Sunca, salamul, ardeii si maslinele le-am taiat bucatele.
Se mixeaza bine ouale pana devin o compozitie spumoasa. Se toarna usor uleiul mixand in continuare. Se adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt. Se adauga apoi restul ingrendientelor amestecand usor.
Se toarna totul intr-o tava de chec ( a mea a fost cam mare si de aceea nu a iesit asa inalt) si se coace aproximativ 45 de minute.
Se scoate pe un gratar, se lasa sa se raceasca dupa care se poate taia.
eu nu am mai avut rabdare si l-am taiat cald