Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Huidu E Suparat Pe Bendeac
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Diverse > Monden
lia maria71
Deși cei doi se dădeau buni prieteni, în ultimul articol postat pe bogul personal, Șerban Huidu îl mustrează pe Mihai Bendeac pentru fuga sa la Antena 1.

Oameni buni, aflu cu surprindere ca am niste colegi mai tineri care, exaltati de inaltimea pozitiei la care au ajuns, au dat curs tentatiei si-au plecat la prima oferta.

E cazul colegului Bendeac, marfa de baiat si talentat actor, care n-a inteles ca forta unei echipe sta in echipa, nu in talentul unui singur om. Mishu a plecat la œaudienta mai mareœ, si alte perspective, dar a uitat sa isi intrebe si colegii daca vor asta. Daca ai sti draga Misule, cate oferte si para oferte au primit carcotasii in cei 10 ani de televiziune, ai ramane uimit. Pe de alta parte, am spus carcotasii nu Serban Huidu, pentru ca, desi de dinafara se vede altfel, in Cronica e mai democratie decat crezi.

Pe de alta parte, semnarea unor acte pe incredere, este iarasi o greseala vedetelor de televiziune. De ce? Pai œlasa ca e de bineœ, œstiu ei despre ce e vorbaœ nu exista in lumea asta dura etc. Nu, contractele sunt facute sa fie respectete. Ele trebuie semnate dupa negocieri draconice si, de preferat, cu un avocat langa. Altfel se intampla chestiuni de genul: ai sa dai 500.000 de euro la Prima. Sau Buzdugan are de dat alte sute de mii de euro la radio 21. De ce? Pai cam cata publicitate a bagat postul in popoul vedetelor? Cam cate resurse s-au mobilizat pentru a ajunge niste neica nimeni vedete? Si aici ma includ si pe mine, stati linistiti.

Legat de contract, Huidu cam are dreptate. De ce spun asta? Pentru că plecarea lui Bendeac de la Prima înseamnă o nerespectare a unor clauze motiv pentru care trebuie să plătească daune de 500.000 de euro (!!!) postului Prima TV. Desigur, că nici Mișu nu este idiot, reușind să pună această sumă în cârca Antenei 1, care va plăti în locul său.

Deci băiatul are spatele asigurat!

Sau nu?… Tocmai el declara sus și tare că-și va semna contractul în direct la Antena 1. Deci, momentan se află în ofsaid în lipsa contractului semnat… Presupun totuși că există un contract de intenție căci nu-l văd în stare pe Bendeac să accepte propuneri doar pe bază de ochi frumoși și vorbe dulci…

lia maria71
Deși prima impresie a fost că Mihai Bendeac a dezertat de la Prima, acolo unde a devenit celebru, însă lucrurile nu stau deloc așa.

Ex-Mondenul declară într-un comunicat de presă că plecarea sa survine într-un moment în care a fost supus unor limitări. Iar Bendeac nu este tocmai genul de băiat docil căruia să-i bagi pe gât orice…:

“Din clipa in care cineva si-a spus “Nu, dom’le! Noi trebuie sa avem control asupra emisiunii!”, nu a mai fost in regula. Dupa doi ani si jumatate, cand mi-am pierdut sanatatea mintala inventand situatii precum “Banel si nea Gigi pe mess”, “Solcanu la fitness”, “Nikita la matrimoniale” “Pitzipoanca si cocalarul”, secvente care au facut sute de mii, milioane de vizualizari pe net, dupa ce am lansat expresii devenite celebre precum acest “La naiba!”, cineva si-a zis “Bendeac trebuie tinut in frau!” Mare greseala. Pentru ca Bendeac accepta orice, numai sa nu-l lasi sa se desfasoare nu! Am explicat ca lumea ma trage la raspundere, ca eu discut cu fanii, ca eu ma intalnesc pe strada cu telespectatorii etc etc. Au considerat ca sunt fitze.”

Un lucru este sigur, Mihai Bendeac este un tip fără stare, activ din punct de vedere profesional, mereu cu gândul la cum să facă ceva nou.

Și totuși cui i-o fi stat în gât?

În urmă cu câteva luni spunea că toate sunt bune și frumoase la Prima, că nu vrea să plece. Ce s-o fi întâmplat între timp de a decis să spună “Pa”?

Pe de altă parte, acesta ține să infirme orice interpretare cum că la baza plecării sale s-ar afla un conflict cu foștii colegi de la Mondenii:

“N-as vrea sa se inteleaga acum faptul ca a existat un conflict intre mine si Mirela, Deea sau Angel! Eu sper si acum ca se vor decide sa ne reunim si in acest nou proiect. Daca nu acum, macar din iarna. Oamenii astia sunt cei mai buni tineri actori de comedie din Romania si sunt prietenii mei! Punct!”

O fi Bendeac mișto, dar cred că ei patru erau mult tari împreună!

Eu chiar sper că viitorul trupei nu se termină aici!
roxanne
Huidu e suparat pe Bendeac....si pun pariu ca Bendeac a pus doliu la matura pe motivul asta.... rolleyes.gif
natsandrea
QUOTE(roxanne @ Aug 25 2009, 03:51 PM) *
Huidu e suparat pe Bendeac....si pun pariu ca Bendeac a pus doliu la matura pe motivul asta.... rolleyes.gif

liwlol.gif liwlol.gif
giulia_0319
eu acum aflu ca pleaca de la prima si imi pare sincer rau...urmaream mondenii, mi se par bestiali...e chiar comedie ceea ce fac ei spre deosebire de alte trupe care au bancuri de mult apuse... oFloare1.gif
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.