Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Lisa Marie Presley A Nascut Gemeni
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Diverse > Monden
toia

Duminica, 12 Octombrie 2008

Fiica lui Elvis Presley si sotul sau, Michael Lockwood, au devenit saptamana aceasta parintii a doua fetite gemene.
Numele copiilor nu a fost facut public inca. Cele doua fete s-au nascut prin cezariana, avand la nastere 2,7 kilograme, respectiv 2,3 kilograme, informeaza Mediafax, citand Reuters.

Acestia sunt primii copii ai Lisei Marie, in varsta de 40 de ani, cu sotul sau, chitaristul si producatorul muzical Michael Lockwood, in varsta de 47 de ani. Cei doi s-au casatorit in Japonia, in ianuarie 2006.

Presley mai are doi copii, Riley, 18 ani, si Benjamin, 15 ani, cu fostul sau sot, Danny Keough. Din mariajul cu pop-starul Michael Jackson, care a durat 20 de luni, nu a rezultat nicun copil. Apoi, Lisa Marie s-a maritat cu actorul Nicolas Cage, de care a divortat dupa trei luni. Atunci a circulat un zvon conform caruia cauza separatiei ar fi constituit-o fanatismul lui Cage fata de tatal ei.

Copiii gemeni nu sunt o noutate in familia Lisei Marie: tatal sau, celebrul Elvis Presley, decedat in 1977, a provenit dintr-o sarcina gemelara, dar fratele lui, Jesse Garon, a murit la nastere. De asemenea, Lisa Marie mai are doi unchi gemeni din partea mamei sale.

Evz.

lia maria71
sa-i traiasca si sa fie fericiti si sanatosi!!!!!!!!!!!!
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.