Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Silvia Chifiriuc, Insarcinata Cu Petre Roman?
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Diverse > Monden
toia

Iubita politicianului Petre Roman, Silvia Chifiriuc a fost vazuta zilele trecute, vizitand magazinele de haine pentru nou nascuti. Ea si-a facut aparitia in Piata Dorobanti, acolo unde se interesa de cele necesare unui copil de la celebri pampersi pana la carucior.

Daca ne gandim ca iubita fostului premier isi doreste sa devina mama, fiind vazuta in urma cu cateva luni de zile la un cabinet ginecologic ne gandim atunci ca deja fericitul eveniment s-a produs.
Acesta ar fi poate cel mai frumos dar de Pasti pe care puteau sa-l primeasca cei doi.

Se pare ca ei incearca sa pastreze discretia cu atat mai mult cu cat, cantateata a pierdut pana nu de mult o sarcina. Pentru ca a fost sfatuita de medici sa aiba grija de ea si sa urmeze si anumite tratamente, ea vrea cel putin pentru moment sa pastreze discretia, cu atat mai mult cu cat nu are inca certitudinea ca va deveni mamica.

Sursa: Atac


ruxy
o a doua viata rolleyes.gif ...o a doua fericire??? rolleyes.gif trandafir.gif ...si viata e frumoasa si plina de surprize....surprize.... rolleyes.gif
danna68
sincer ma bucur pentru ea, sunt atatea femei care fac copii fara sa-si doreasca, ea macar isi doreste... un bebe sanatos ii doresc barza.gif
andaro
Silvia si Petre, in luna de miere! Uite ce burtica are doamna Roman!


Silvia si Petre, in luna de miere! Uite ce burtica are doamna Roman!

Silvia si Petre Roman si-au petrecut luna de miere in Muntenegru. Nu au fost acolo in doi, ci... in trei, pentru ca fosta doamna Chifiriuc va aduce pe lume un bebelus.

Cantareata Silvia Chifiriuc si-a vazut visul cu ochii. Fostul premier Petre Roman a luat-o de nevasta in urma cu aproape doua luni. Mai mult, proaspata doamna Roman se pregateste sa aduca pe lume primul copil al cuplului.

Petre Roman a renuntat la burlacie la doar doi ani dupa divortul de Mioara, alaturi de care a stat trei decenii si cu care are o fiica, pe Oana.
lia maria71
sunt unii care isi gasesc fericirea abia mai tarziu!!sa le fie de bine!!
natsandrea
QUOTE(lia maria71 @ Aug 2 2009, 02:42 PM) *
sunt unii care isi gasesc fericirea abia mai tarziu!!sa le fie de bine!!

subscriu oFloare1.gif
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.