Un climat de siguranta, o atentie deosebita, multa dragoste si foarte mult efort sunt o parte din ingredientele necesare succesului in educatia copilului nostru, indiferent daca acesta se afla in normalitate , prezinta deficit de atentie, dezabilitate fizica sau mintala sau devianta comportamentala. In cazul in care ne aflam intr-unul din ultimele situatii sau copilu pezinta Tulburari de spectru autist(TSA), Sindrom down, mai este nevoie ca parintele sa aiba acces la informatiile si obiectivismul unui profesionist, doar prin cumularea eforturilor, rezultatele vor începe sa apara. De multe ori dificultatile sunt si de natura financiara, urmarea unui program sustinut de stimulare cognitiva sau de stimulare a limbajului este adesea costisitoare. Vom incerca ca si din acest punct de vedere sa va fim alaturi.
Copilul dumneavoastra este unic, iar nevoile lui nu pot fi incadrate intr-un standard, intr-un tipar rigid. Echipa noastra încearca sa va puna la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie si de asemenea vom posta pe site tot ce apare nou în domeniul educatiei sau al terapiei. Pentru aceia dintre dumneavoastra care sunt interesati de o pregatire mai aprofundata, va vom pune la dispozitie cursuri de pregatire si instruire adecvate nevoilor dumneavoastra.

La intrebarile dv. va vom raspunde aici sau pentru informatii suplimentare si tarife va rugam sa vizitati site-ul www.terapiecopii.ro