Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Inscrierea La Scoala In Clasa I
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Bebelusi si copii > Copii intre 3 si 7 ani
MIOSA
Buna ,

Azi mi-am inscris baiatul la scoala! Este o zi mare pt noi! Am reusit sa-l inscriu la scoala pe care am dorit-o dar sincer nu prea stiu mare lucru despre invatatoare! Si mai ales cum ati inceput sa-i pregatiti pe copii pentru marele eveniment? Mi-ar place sa gasesc o gasca de mamici cu care sa ma statuiesc si cu care dupa inceperea scolii sa facem un topic gen clasa -I_-a , in care sa discutam despre performantele si gafele copiilor nostri!
cine mai vine? cine se mai inscrie?
toia
Inscrierea copiilor in clasa intai pentru anul scolar 2011 - 2012 va putea fi realizata in perioada 3 martie - 6 mai, potrivit Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).

Conducerile unitatilor de invatamant ii vor informa pe parinti asupra necesitatii inscrierii copiilor in clasa intai pe cat posibil pana la data de 6 mai 2011, precizeaza ISMB.

Totodata, conducerea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti le-a solicitat reprezentantilor scolilor ca, pana la data de 3 martie, la intrarea in fiecare unitate de invatamant, sa se afle un panou destinat inscrierilor pentru clasa intai, care sa cuprinda data la care incepe inscrierea, numarul de clase care vor functiona in anul 2011 - 2012, documentele necesare inscrierii. De asemenea, la panou va fi prezentata zilnic situatia privind cererile de inscriere depuse de parinti.

Potrivit ISMB, inscrierea va fi realizata in functie de situatia arondarii strazilor din fiecare circumscriptie scolara, conform regulamentului de organizare si functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar.

Pot fi inscrisi in limita locurilor disponibile si elevii care au domiciliul in afara circumscriptiei scolare, cu aprobarea Consiliului de Administratie al Scolilor.

Directorii unitatilor de invatamant vor transmite pana la data de 3 martie inspectoratelor scolare ale sectoarelor graficul inscrierilor la clasele I pentru anul scolar 2011 - 2012, iar inspectoratele scolare ale sectoarelor 1 - 6 vor centraliza si transmite situatia la ISMB pana la data de 7 martie 2011.

Proiectul Planului de scolarizare in anul viitor pentru clasa intai in municipiul Bucuresti cuprinde 13.844 de locuri.
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.