Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Cu Ce Sa Ocupam Timpul Celor Mici?
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Bebelusi si copii > Copii intre 3 si 7 ani
USA
Buna mamci......asa cum stiti noi o avem pe Babys de 3 ani si 8 luni.......
Am si yo o intrebare ce ma roade mai tare decat "ce mai gatesc azi!', sincer....si anume....in afara de desenat/colora, pictat, citit, cantat, dansat.......ce activitati as putea sa mai aduc in timpul puiului meu?..... oFloare1.gif
marimaria
QUOTE(USA @ May 21 2010, 10:54 PM) *
Buna mamci......asa cum stiti noi o avem pe Babys de 3 ani si 8 luni.......
Am si yo o intrebare ce ma roade mai tare decat "ce mai gatesc azi!', sincer....si anume....in afara de desenat/colora, pictat, citit, cantat, dansat.......ce activitati as putea sa mai aduc in timpul puiului meu?..... oFloare1.gif

Pai cam astea ar fi activitatile la un copil de varsta asta....
In ce priveste desenul e destul de variat si poti practica multe metode mai ales ca acum e cald si se poate murdari si spala usor......pictat cu manutele (isi innmoaie mainile sau numai degetele in culori si stampileaza foile) sau pictat cu un burete (de mici dimensiuni evident).
Mai asteapta pana la 4 ani si o poti inscrie la un curs de dans, inot pt copii...eu am pierdut ocazia asta la varsta aia, dar recuperam acum si e tare bucuroasa.

PS: baga si bicicleta in program si succesu-i garantat
Mih@ela
Noi de vreo luna jucam domino la greu(cu animalute) e super!In afara de ce ai zis ,la noi mai exista si o artilerie de instrumente de cantat(mini-orga,flaut,chitara,toba) mami tot il stimuleaza pe baiat,poate poate o mosteneste notworthy.gif Si cand incepe sa cante formatia SEBI-MIHA,iti vine sa fugi bananab.gif
USA
Multam dragele mele....... floare2.gif
Deja suntem in negocieri ptr balet din septembrie ptr ea....sa vedem ce iese, mergem maine la vizionari...
Bicicletaa...daa ar trebuii folosita mai mult......e bine de retinut.....
La fel si cu dominooo....yo una nu am jucat niciodata..dar invat......
De cantat....are "talent" pe mini-orga ori pe cea mare, ne face capul matura ca ii plac acele setari de tobe ori mai stiu eu, care canta ritmul non stop.....doar ..si canta si danseazaaaaa...

De ce va intrebam....ptr ca Babys nu prea are rabdare sa stea prea mult pe ceva anume...pictat sa zicem...incepe..mozoleste culoarea in apa ori invers ori amandoua pe masa.....isi pune manutele in aplicare apoi...si gata....se plictiseste....degeaba tot incercam sa aduc hartiile desenate/conturate deja..iar ea(cu mine langa)..sa incerc sa umple cu culori....ajungem la acelasi final.....

E un copil tare activ.....si in plus simt cum in ultimul timp o pierd tot mai adesea si mai mult in fata DVD-ului(aici are tac'so parte de vina..cat sta cu el pana ajung yo seara cam asta o lasa sa faca.....si el sforaie in canapea..ca doar se trezeste la 4 dim la munca).....ori la PC-ul ei cu jocuri....... wacko.gif ...si nu imi place....plus afara cand iesim in yard/curte.....face numai boacane..din lipsa de idei...are o groaza de jucarii....de curte....si tot degeaba...daca nu stau yo in fund langa ea la joaca nu are stare..e numai printre picioarele mele.....
USA
Acum o sa astern aici ce mai gasesc de prin alte surse...poate sa ajute si pe alte mamici

Cutia cu amintiri
Fie ca este vorba de o mica plimbare pe strazile orasului, pe malul marii sau o iesire la iarba verde, poti profita de oricare din aceste activitati pentru a aduna mici suveniruri din locurile in care ati fost. Poti lua cu tine si aparatul de fotografiat pentru a fi pregatit sa imortalizezi momentul in care copilul tau va culege o pietrica, o frunza sau o ghinda care i se va parea lui deosebita.

O data ajunsi acasa, ajuta-ti copilul sa decoreze si sa personalizeze o cutie, care apoi sa devina “Cutia cu amintiri” si care sa contina atat obiectele stranse de copilul tau cat si cele strase de tine. In cazul in care copilul tau aduna destul de multe obiecte si nu vrea sa renunte la nici unul, este indicat sa faci cate o cutiuta pentru fiecare iesire in parte. In zilele in care nu puteti iesi la plimbare, treci cu copilul tau prin “Cutia cu amintiri” si retraieste alaturi de micutul tau bucuria zilelor in care impreuna ati descoperit diferitele obiecte din cutie.
USA
Balonase de sapun
Jocul cu balonasele de sapun este amuzat indiferent de varsta. Poti face chiar tu solutia pentru balonasele de sapun amestecand o parte detergent de vase cu zece parti apa si un pic de glicerina pentru a face baloanele rezistente.

Copilul tau poate folosi orice obiect deschis la capete pentru a face balonase, de la inelele de la cutiile de suc, pana la umerasul din dulap. Incercati sa face balonase din ce in ce mai mari, va fi foarte distractiv atat pentru micutul tau cat si pentru tine.
USA
Jocul cu norisorii
Daca este cald afara, inatmati-va cu o paturica si iesiti in parc. Gasiti un loc frumos, asezati paturica si intindeti-va pe spate. Relaxati, priviti norii si descoepriti diferite forme sau figuri dintre cele mai interesante si mai amuzante.

Indeamna-ti copilul sa iti povesteasca in cat mai multe detalii ce vede si apoi faceti comparatii: in timp ce copilul tau poate vedea norisorul sub forma unui catelus, tu poti vedea un elefant. Nu te sftii sa te prefaci nestiutor, o replica precum “ala este un efefantel cu fundita?” va strani cu siguranta rasul si va contribui la atmosfera de relaxare.
USA
Poveste cu cantec
Copiilor le place la nebunie sa te asculte cum inventezi povesti, iar colectia ta de muzica poate fi o sursa foarte buna de inspiratie, astfel ii poti deschide copilului tau si apetitul pentru muzica. Porneste de la o melodie fara versuri, pe care copilul tau sa o recunoasca. Alege apoi sirul unie povesti.

Daca nu ai totusi inspiratie poti alege una din povestile clasice. Nu trebuie sa spui povestea in varianta originala, poti de exemplu sa inlocuiesti personajul principal, inlocuitorul fiind chiar copilul tau si chiar sa adaugi personaje noi.

Intreaba-l pe copilul tau cine sau ce ar mai vrea sa faca parte din poveste. Ai sa fi uimit/a cat de mult te va ajuta muzica in desfasurarea actiunii poestii: bataia tobelor poate fi asociata cu fuga prin padure, flautul cu cantecul unei pasari care intruma animalele spre un anumit loc iar sunetul unei viori poate “povesti” ca soarele se pregateste sa apuna.
mir0108
frumos ai scris/gasit articolul! trandafir.gif

eu sunt prea obosita sa pot da sfaturi/sugestii !stii cum e?se ocupa fetele mele de timpul meu biggrin.gif ..si il fac franjuri!asa ca la ora asta sunt numai buna de un somn!
dar o sa citesc topicul si o sa revin ! tzuc.gif
USA
Arta culinara
Daca observi ca micutul tau s-a plictisit sa desenze sau sa construiasca din bucati diferite obiecte, incearca sa iti exersezi creativitatea . Taie morcovi, rosii, telina sau orice alta leguma sau fruct si creaza diferite desene alaturi de copilul tau pe un platou mare.

Puteti de exemplu sa faceti un om de zapada, un trenulet sau pur si simplu ceva abstract. Puteti folosi masline pentru ochi, felii de cartofi pentru roti, bucati de branza pentru ferestre, posibilitatile sunt nelimitate.
USA
QUOTE(mir0108 @ May 21 2010, 11:11 PM) *
frumos ai scris/gasit articolul! trandafir.gif

eu sunt prea obosita sa pot da sfaturi/sugestii !stii cum e?se ocupa fetele mele de timpul meu biggrin.gif ..si il fac franjuri!asa ca la ora asta sunt numai buna de un somn!
dar o sa citesc topicul si o sa revin ! tzuc.gif

Chiar te rog.......cat despre franjuri..asta incerc yo sa elimin..ca nu se mai poate....e preum licuriciul ala care a mancat mercur......numai dupa boacane, mai ales de la o vreme... floare2.gif somn usor la draga mea!
dyana
QUOTE(USA @ May 21 2010, 11:10 PM) *
Balonase de sapun
Jocul cu balonasele de sapun este amuzat indiferent de varsta. Poti face chiar tu solutia pentru balonasele de sapun amestecand o parte detergent de vase cu zece parti apa si un pic de glicerina pentru a face baloanele rezistente.

Cat am cautat "reteta" asta! Cand eram mica, imi iesea amestecand putina apa cu sampon din ala verde, de urzica; acum, cu Pantene nu imi mai iesea... wacko.gif
USA
Ma bucur Dya, ca am ajutat....

Fetelor...peste wekeend am inscris fata la balet....va incepe din toamna.....
In urma unor discutii cu tipa de la Daily-care.......tot incercand sa gasesc ceva, o cale, un domeniu, pe care sa incep sa o dirijez pe mandra mea...a aparut subiectul balet....fata tipei de la Daily-care merge de ani de zile la balet....
Am mers si noi sambata la prima ora...acolo unde am primit recomandarea tipei de la Daily-care.....sa vedem cum sta treaba.....va spun ca este o casa normala pe dinafara.......este vorba de o fost dansatoare de balet de profesie cu destul de vaste relatii in aceasta lume plina de arta.....care acum se ocupa de copii....de toate varstele in a le impartasii secretele acestei lumii...
Imediat cum am ajuns...putin tipmida yo....ptr ca nu vedeam ceea ce speram sa vad(o cladire impunatoare, cu multe anunturi...)..intru in casa cu Babys langa mine......va spun ca din clipa in care am deschis o usa batrana....si am intrat intr-o incapere super luminata de soare..mii de poze, cu copii de toate varstele.....imbracatii care mai de care in costumase de scena....m-au lasat sa visez deja.....Babys tacuta analiza cu mine si ea cateva poze care erau mai jos..la nivelul ei...e linsite....iar la un moment dat, o voce calda.....parca atat de calda.....ca am simtit ca bunica din poveste a inceput sa depene poveste..ne intoarcem si zarim chiar acea bunicuta...o dulce batranica...care inca se tine destul de bine..si cu o privire super calda...ne invita sa indraznim mai mult in a cunoaste lumea ei....si intram....o sala enormaaaa...impecabil de curata.....cu multime de costumase pe umerase si cipicei de balerina....ne intampina imediat.....ne asezam la vorba..si usor usor incep sa cunosc acea batranica..si sa realizez cat de multe aminti si povestioare tine ascuns in inima ei.....si cata mandrie poate avea ptr copii ei care ii trec pragul si care se ridica usor precum florile dintr-o gradina in lumea Baletului.....
Am povestit..ne-am spus fiecare cate ceva de prin viata si still...Babys super incantat deja zburda tot salonul acela de dans..."studio" precum spunea "bunicuta"....care ii va fii viitoarea profesoara de balet la fata....
Amandoua am plecat de acolo..atat de pline de frumos si de sentimente placute......este incredibil cat de mult bine poate aduce unele suflete zamislite sa aduca frumosul si sensibilul in lumea asta!

Sper ca nu v-am plictisit..am simtit nevoia sa va impartasesc si voua aceasta experienta de viata...pe care sigur nu o voi uita.....si sunt mandra ca Babys va incepe din toamna cursurile de balet cu "bunicuta".
maria26
QUOTE(USA @ May 24 2010, 05:22 PM) *
Ma bucur Dya, ca am ajutat....

Fetelor...peste wekeend am inscris fata la balet....va incepe din toamna.....
In urma unor discutii cu tipa de la Daily-care.......tot incercand sa gasesc ceva, o cale, un domeniu, pe care sa incep sa o dirijez pe mandra mea...a aparut subiectul balet....fata tipei de la Daily-care merge de ani de zile la balet....
Am mers si noi sambata la prima ora...acolo unde am primit recomandarea tipei de la Daily-care.....sa vedem cum sta treaba.....va spun ca este o casa normala pe dinafara.......este vorba de o fost dansatoare de balet de profesie cu destul de vaste relatii in aceasta lume plina de arta.....care acum se ocupa de copii....de toate varstele in a le impartasii secretele acestei lumii...
Imediat cum am ajuns...putin tipmida yo....ptr ca nu vedeam ceea ce speram sa vad(o cladire impunatoare, cu multe anunturi...)..intru in casa cu Babys langa mine......va spun ca din clipa in care am deschis o usa batrana....si am intrat intr-o incapere super luminata de soare..mii de poze, cu copii de toate varstele.....imbracatii care mai de care in costumase de scena....m-au lasat sa visez deja.....Babys tacuta analiza cu mine si ea cateva poze care erau mai jos..la nivelul ei...e linsite....iar la un moment dat, o voce calda.....parca atat de calda.....ca am simtit ca bunica din poveste a inceput sa depene poveste..ne intoarcem si zarim chiar acea bunicuta...o dulce batranica...care inca se tine destul de bine..si cu o privire super calda...ne invita sa indraznim mai mult in a cunoaste lumea ei....si intram....o sala enormaaaa...impecabil de curata.....cu multime de costumase pe umerase si cipicei de balerina....ne intampina imediat.....ne asezam la vorba..si usor usor incep sa cunosc acea batranica..si sa realizez cat de multe aminti si povestioare tine ascuns in inima ei.....si cata mandrie poate avea ptr copii ei care ii trec pragul si care se ridica usor precum florile dintr-o gradina in lumea Baletului.....
Am povestit..ne-am spus fiecare cate ceva de prin viata si still...Babys super incantat deja zburda tot salonul acela de dans..."studio" precum spunea "bunicuta"....care ii va fii viitoarea profesoara de balet la fata....
Amandoua am plecat de acolo..atat de pline de frumos si de sentimente placute......este incredibil cat de mult bine poate aduce unele suflete zamislite sa aduca frumosul si sensibilul in lumea asta!

Sper ca nu v-am plictisit..am simtit nevoia sa va impartasesc si voua aceasta experienta de viata...pe care sigur nu o voi uita.....si sunt mandra ca Babys va incepe din toamna cursurile de balet cu "bunicuta".


te felicit sor'mea.. eu daca aveam fetita tot baletul l-as fi ales pentru ea.... dar acum cred ca singura optiune ramane inotul smile.gif ... ma bucur ca ati gasit un loc cald unde fetita ta sa se simta bine..
nu aveai cum sa plictisesti.. ai stilul tau de 1_3ani.gif
dyana
Si eu ma gandesc sa optez la toamna tot pentru balet. Acum mai ramane sa ii placa si ei. smile.gif
USA
QUOTE(maria26 @ May 24 2010, 05:33 PM) *
te felicit sor'mea.. eu daca aveam fetita tot baletul l-as fi ales pentru ea.... dar acum cred ca singura optiune ramane inotul smile.gif ... ma bucur ca ati gasit un loc cald unde fetita ta sa se simta bine..
nu aveai cum sa plictisesti.. ai stilul tau de 1_3ani.gif

Pupik sor'mea....noi avem inotul mai toata vara......si am mers si la cursuri anul trecuta ptr cateva luni....doar....


QUOTE(dyana @ May 24 2010, 05:46 PM) *
Si eu ma gandesc sa optez la toamna tot pentru balet. Acum mai ramane sa ii placa si ei. smile.gif

Scumpica mea......sincer o vad ca se zbegunie in sensul dans....de ceva timp..dar sincer nu stiu ce ii place....ptr ca ei ii place tot ce e nou.....de aia am zis sa incepem cu baletul ptr ca asta imi place si mie....si am vorbit si cu "batranica"...sa mergem in ritm lent in primul an..ca sa vedem ce iese.....apoi mai vedem..o sa incerc sa o trec prin mai multe..si ea sa decida cand mai creste..cred ca asa e cel mai bine.....dar sincer cred ca (simt yo asa).....ce ii place pe lumea asta sunt animalutele...e topitaaaaa...langa orice animalut...fie el de la broasca testoata, la "pisica popei", la ieduti si tot asa.....caut acum ceva un cerc de copii ptr mai marisoara....pe acest domeniu..dar prietenele, ne-au sfatuit sa vedem ce ii va oferii si scoala.....ca se vor implica in multe activitati prin scoala...si asta o sa si facem....

Pupik!
dyana
Da, si Lara e innebunita dupa animalute. Ma apucasem si eu de povestit care e programul zilnic al Larei, dar nu am mai apcat sa finalizez postul. doh.gif Concluzia era ca sta non stop pe balcon la pisici. Acolo manaca, acolo se joaca, lor le arata prima oara fiecare chestie noua pe care o primeste...
annia
am auzit de o carte de jucat cu copiii care se lanseaza sambata la ora 12 la Targul de Carte Gaudeamus,
mami tati joaca- te cu mine! care ii invata pe copii si parinti sa se joace si sa si invete in acelasi timp cand sunt acasa, in trafic sau la cumparaturi. autoarea este si ea mamica si spunea intr-un interviu ca toate jocurile au fost probate pe fetita ei si functioneaza...

ce parere aveti?




QUOTE(USA @ May 21 2010, 10:12 PM) *
Arta culinara
Daca observi ca micutul tau s-a plictisit sa desenze sau sa construiasca din bucati diferite obiecte, incearca sa iti exersezi creativitatea . Taie morcovi, rosii, telina sau orice alta leguma sau fruct si creaza diferite desene alaturi de copilul tau pe un platou mare.

Puteti de exemplu sa faceti un om de zapada, un trenulet sau pur si simplu ceva abstract. Puteti folosi masline pentru ochi, felii de cartofi pentru roti, bucati de branza pentru ferestre, posibilitatile sunt nelimitate.

ruxy
QUOTE(USA @ May 21 2010, 10:12 PM) *
Arta culinara
Daca observi ca micutul tau s-a plictisit sa desenze sau sa construiasca din bucati diferite obiecte, incearca sa iti exersezi creativitatea . Taie morcovi, rosii, telina sau orice alta leguma sau fruct si creaza diferite desene alaturi de copilul tau pe un platou mare.

Puteti de exemplu sa faceti un om de zapada, un trenulet sau pur si simplu ceva abstract. Puteti folosi masline pentru ochi, felii de cartofi pentru roti, bucati de branza pentru ferestre, posibilitatile sunt nelimitate.


Exact asta ma pregateam sa scriu eu acum...si uite asa invata copilul sa manance sanatos si cu mai mare placere legumele smile.gif
USA
QUOTE(ruxy @ Nov 19 2010, 09:04 PM) *
Exact asta ma pregateam sa scriu eu acum...si uite asa invata copilul sa manance sanatos si cu mai mare placere legumele smile.gif

Daaa...si la noi a mers treaba asta..pe masura ce le descipera le si gusta...
Mai nou, noi am facut o casuta ptr pasarele...din lemn, abia astept sa pun si poze.....am pictat-o amandoua...a iesit superrrr...asteptam primavara acum sa o si montam afara! nanner.gif nanner.gif
USA
Aaaa...si pe motive financiare atunci, am renuntat la balet...mergem acum la dans cu mamy....latino dans!..acolo unde merg yo se tin si clase ptr cei mici, too!
Milic@
QUOTE(annia @ Nov 19 2010, 10:01 PM) *
am auzit de o carte de jucat cu copiii care se lanseaza sambata la ora 12 la Targul de Carte Gaudeamus,
mami tati joaca- te cu mine! care ii invata pe copii si parinti sa se joace si sa si invete in acelasi timp cand sunt acasa, in trafic sau la cumparaturi. autoarea este si ea mamica si spunea intr-un interviu ca toate jocurile au fost probate pe fetita ei si functioneaza...

ce parere aveti?

Interesant! Ai fost la targ? Cum se numeste cartea si cine a scris-o?Sunt interesata, pentru ca Erik se plictiseste repede de o jucarie sau un joc. Vrea mereu ceva nou.
deiulia
daca cel mic se plictiseste il poti inscrie la cursuri pentru dezvolatrea personalitatii.(pictura, origami quilling)sunt interesante si dezvolta motricitatea, gandirea creatoarea, in plus ii oferi un altfel de ocupatie, eu l-am inscris pe micutul meu si a fost foarte incantat..... acum le gasesti si la preturi foarte mici...
USA
.....buna deiulia....
.....de inscris, nu se pune baiul....dar ideea este sa gasim si acasa activitati interesante, pe care sa le facem in familie..eu una simt, pur si simplu, cum seara, cand ne adunam, Aris ar sta lipita de noi....in plus, nu de putine ori, joburile nu iti permite timpul necesar ca sa poti merge cu puiul la cate activitati ai dorii....
Acum, Aris merge la karate, curs de vara..si la toamna, balet.....speram si la cateva ore de inot....dar mai vedem....oricum o sa avem pisicna din curte...dar nu se compara cu cea mare profesionala..

Aaa si cea mai noua activitate e basketball in curte...i-am montat un cos si toata seara, cand nu ploua, e la cos.....si prinde extrem de repede....nu mai pot de ea...
USA
Ieri am reusit sa inscriu fata la inot..in sfarsit...recunosc ca aveam asta in plan de la inceputul verii...dar timpul or nu, ideea e ca nu am ajuns.....dar, acum gata, de sambata mergem la lectiile de inot..SI SUNTEM TARE FERICITE....
anngellika
buna ziua, mamici, daca mai este cineva
anima1.gif
sunt noua aici, vad ca nu s-a mais scris de ceva timp si totusi...am probleme
poate cineva ma mai scoate si pe mine la liman pray.gif
am doi flacai, unul de 4 ani si unul de 6 luni
cel mare, toma, are un caracter atat de puternic incat am impresia ca as putea sa mut un munte dar pe el sa-l scot din mersul lui in nici un caz
daca nu are chef pur si simplu nu raspunde, zici ca nici nu aude
ce jocuri sa inventez??
nici macar nu are rabdare sa ne jucam
ce-i drept mult timp mi-l ocupa cel mic, dar atunci cand vreausa fac ceva cu toma ma izbesc de nerabdarea lui nervi.gif

voi cum va descurcati?
nicky
QUOTE(anngellika @ Feb 14 2012, 01:23 PM) *
buna ziua, mamici, daca mai este cineva
anima1.gif
sunt noua aici, vad ca nu s-a mais scris de ceva timp si totusi...am probleme
poate cineva ma mai scoate si pe mine la liman pray.gif
am doi flacai, unul de 4 ani si unul de 6 luni
cel mare, toma, are un caracter atat de puternic incat am impresia ca as putea sa mut un munte dar pe el sa-l scot din mersul lui in nici un caz
daca nu are chef pur si simplu nu raspunde, zici ca nici nu aude
ce jocuri sa inventez??
nici macar nu are rabdare sa ne jucam
ce-i drept mult timp mi-l ocupa cel mic, dar atunci cand vreausa fac ceva cu toma ma izbesc de nerabdarea lui nervi.gif

voi cum va descurcati?

Poate ca face intentionat pentru ca vrea sa-ti atraga atentia . Dar tu cat timp iti petreci de fapt cu el ?Ca poate atentia ta este mai mult atrasa de cel mai mic .Eu zic sa incerci sa-l implici si pe el in treburile tale .
maria26
QUOTE(anngellika @ Feb 14 2012, 01:23 PM) *
buna ziua, mamici, daca mai este cineva
anima1.gif
sunt noua aici, vad ca nu s-a mais scris de ceva timp si totusi...am probleme
poate cineva ma mai scoate si pe mine la liman pray.gif
am doi flacai, unul de 4 ani si unul de 6 luni
cel mare, toma, are un caracter atat de puternic incat am impresia ca as putea sa mut un munte dar pe el sa-l scot din mersul lui in nici un caz
daca nu are chef pur si simplu nu raspunde, zici ca nici nu aude
ce jocuri sa inventez??
nici macar nu are rabdare sa ne jucam
ce-i drept mult timp mi-l ocupa cel mic, dar atunci cand vreausa fac ceva cu toma ma izbesc de nerabdarea lui nervi.gif

voi cum va descurcati?


si eu am aceeasi problema.. cel mic imi ocupa destul de mult timp...iar cel mare este destul de incapatanat..
de multe ori, cand nu-i intru in gratii, ma asez la masutza lui si pictez, desenez, fac puzzle, mozaic etc... atunci vine si el si se aseaza langa mine si face... fiecare copil e diferit.. trebuie doar sa descoperi cum coopereaza el.... crede-ma ca un copil mai dificil decat Andy nu exista pe lumea asta biggrin.gif
USA
Hello mamici...
Noi decurgem foarte bine cu baletul, avem si spectacol acum in mai iar babys va fii spiridus....deja a primit rockita, eee superba un roz dulce si infoiata si scurtuta ca de balet...o sa fie o dulceata vie pe scena.....

In rest, timpul liber il ocupam cu lectii mai nou....ne pregatim ptr scoala din toamna....iar ca funn, mai nou jocuri pe Wii...mm, nu prea sunt yo cu asta, insa e sotul...si cand intra amandoi in joc parka am doi copii si nu unul..asa ca e noul hobby in casa....
La noi primava, chiar si vara a sosit devreme anul acesta asa...asa ca incepand de prin martie noi suntem afara in curte....cel mai adesa suntem cu bicicleta....iar ceva mai nou - Babys are o noua cutie/zona de nisip de joaca...si jocul favorit e "La pescuit"...i-a prins tac'so un magnet de o undita si ascunde diferite obiecte/jucarii de metal in nisip si Babys sa le pescuiasca cu undita....e un show pe fata de numa....
Cam asa de pe la noi...mai asteptam mamici si ideii de jocuri... floare2.gif
Aadela
Si noi mergem la balet si tap dance.
Acasa facem foarte multe activitati;le place foarte mult sa citeasca si pe langa citit facem si multe activitati practice in casa sau in curte.Si ne-am propus ca in fiecare week-end sa le ducem undeva, mici excursii de dupa-masa.Acum am in plan sa le duc intr-o livada,sa vedem daca ne permite vremea!
Minodora26
Iti recomand cursuri de engleza prin muzica si miscare, dar si cursuri de dans pentru copii - grupele de varsta sunt pana in 6 ani si le gasesti pe amandoua la locul de joaca BeautyPlay - http://www.facebook.com/BeautyPlayKidZone
illy21
Va recomand workshopuri de dezvoltare personala care ating mai multe zone de maxima importanta in devoltarea armonioasa a copiilor: nevoia de joc, nevoia de interrelaționare, nevoia de acțiune și de mișcare, nevoia de concret, nevoia de afirmare și nu în ultimul rând, nevoia de confirmare din partea celorlalți.
Aici puteti gasi mai multe modalitati de petrecere a timpului liber pentru copii: http://www.zonacopiilor.ro/zona-servicii
click
CITAT(illy21 @ Feb 18 2013, 07:01 PM) *
Va recomand workshopuri de dezvoltare personala care ating mai multe zone de maxima importanta in devoltarea armonioasa a copiilor: nevoia de joc, nevoia de interrelaționare, nevoia de acțiune și de mișcare, nevoia de concret, nevoia de afirmare și nu în ultimul rând, nevoia de confirmare din partea celorlalți.
Aici puteti gasi mai multe modalitati de petrecere a timpului liber pentru copii: http://www.zonacopiilor.ro/zona-servicii


Acesta este nou? A mai cumparat cineva de aici ?
lyana
noi am inceput sa facem scenete acasa; am citit de atatea ori Scufita Rosie sau Capra cu trei iezi, incat stiu deja toti rolurile, asa ca nu ramane decat sa ne alegem personajul ( si aici de obicei fetita mea e regizorul :-). e distractiv!
atelierecumaniere
Ateliere pentru copii - 1 Iunie
OFERTA cu ocazia “ZILEI COPILULUI” - ATELIERE DE LUCRU COPII

JOI, 30 MAI 2013, ora 17:30 pret 35 lei

ATELIER ArtTerapie: varsta 4-6 ani


In cadrul acestui atelier, copiii vor picta o figurina pe care o va alege din mai multe modele puse la dispozitie.
Toate materialele sunt incluse in pret.

Beneficii: relaxare, spontaneitate, exprimare prin culoare, ludic
Grupa de 6 - 12 copii intr-un atelier sustinut de doi traineri
Durata: 1h - 1h,30

SAMBATA, 1 IUNIE 2013, ora 10:00 pret 35 lei
ATELIER ABC-ul EMOTIILOR : "Invitatul meu" : varsta 4-6 ani

In cadrul acestui atelier copilul va “invita” pe un scaun gol o persoana importanta pentru el (reala ori imaginara) avand ca sarcina sa o descrie si sa povesteasca despre aceasta.

Beneficii: Indeplinirea unei dorite printr-o tehnica expresiva de a prezenta o persoana draga fie ea reala sau imaginara. Dezvoltarea abilitatilor de a raporta propria persoana la celalalt (de a surprinde caracteristici specifice altei persoane fara sa se identifice cu aceasta).
Grupa de 6-10 copii intr-un atelier sustinut de doi traineri
Durata: 1h - 1h,30


ATELIER ArtTerapie: varsta 3-4 ani, pictura pe figurine
SAMBATA, 1 IUNIE 2013, ora 17:30, pret 35 lei


In cadrul acestui atelier, copiii vor picta o figurina pe care o va alege din mai multe modele puse la dispozitie.
Toate materialele sunt incluse in pret.

Beneficii: relaxare, spontaneitate, exprimare prin culoare, ludic
Grupa de 6 - 12 copii intr-un atelier sustinut de doi traineri
Durata: 40 - 45 minute in functie de ritmul de lucru al copilului


OFERTA WORKSHOP PENTRU PARINTI:
“Sentimente pentru copilul meu” 1 Iunie 2013 ora 13:00

Pret 50 lei


In cadrul acestui workshop vor fi invitati parintii dornici sa lucreze un exercitiu de exprimare a sentimentelor pozitive fata de propriul copil avand ca scop ventilarea emotiilor, eliberarea, meditatia, recadrarea emotionala, imbunatatirea si optimizarea relatiei parinte – copil.
Numar participanti: 6 – 12 ce vor lucra cu doi traineri.
Durata workshop: 2 ore

Pentru detalii si inscrieri: TEL: 0768.254.576
e-mail: atelierecumaniere@yahoo.com ; Facebook: Ateliere cu maniere;

LOC DESFASURARE: Metrou Eroii Revolutiei, reper - blocul cu Flanco, parter.
caokids
Caokids.ro are placerea de a va invita intr un spatiu magic, destinat evenimentelor aniversare dedicate copiilor dumneavoastra si o alternativa de educatie a copiilor prin teatru, dans, dans sportiv, dans contemporan, muzica, pictura, handmade, arte vizuale, sah(incepatori si avansati), limbi straine(engleza, franceza, spaniola, germana), bune maniere, improvizatie (grupa de minim 6copii), balet, bricolaj si decoratiuni, dictie, fantezie si creativitate, expresie corporala, actorie parinti, lectura povesti.
Detalii pe www.caokids.ro sau pagina de facebook: www.facebook.com/CaoKids. Ne gasiti la adresa: Strada Virgil Madgearu, nr 25-27, Sector 1, Herastrau, Bucuresti. Telefon: +40 0735.865.587; Email: contact@caokids.ro
atelierecumaniere



http://www.atelierecumaniere.ro/

Ateliere de lucru pentru copii pentru vara
Zona Eroii Revolutiei, Flanco, Str Serban Voda, nr 282
Ateliere cu maniere - Bordeianu Diana 0768.254.576 office@atelierecumaniere.ro
atelierecumaniere
Ateliere creative pentru copii, Dezvoltare personala adulti/adolescenti, Consiliere psihologica, Workshopuri

www.atelierecumaniere.ro office@atelierecumaniere.ro

https://www.facebook.com/atelierecumaniere?ref=hl
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.