Moarte suspectă la New York! Una dintre moștenitoarele imperiului Johnson & Johnson, Casey Johnson, a fost găsită fără suflare în casa ei din metropola americană. Avea doar 30 de ani.

Legiștii cred că tânăra era moartă de câteva zile. Poliția a dechis o anchetă. De curând, Casey se logodise cu protagonista unui reality-show, Tila Tequila. Iubita lui Casey a declarat pentru TMZ că se certase cu moștenitoarea, în urmă cu două săptămâni. Tila spune că a tot încercat să dea de Casey, care își lăsase câinii la ea acasă. Moștenitoarea a avut însă telefonul închis în această perioadă.

"Vă rog pe toți să vă rugați pentru Casey Johnson. A murit. Vă mulțumesc tuturor pentru dragostea și pentru sprijinul vostru, dar acum mă voi deconecta (de pe internet, n.r.), pentru a fi alături de familie", a scris Tila Tequila în mesajul postat pe Twitter, potrivit Mediafax.

Activistă pentru drepturile homosexualilor și lesbienelor, Casey Johnson a devenit cunoscută mai degrabă prin scandalurile în care a fost implicată, intens mediatizate de presa americană.

Casey avea două surori și o fiică adoptată din Kazahstan. În 2000, tatăl ei, Woody Jonhson a cumpărat faimoasa echipă de fotbal american, New York Jets, cu suma de 635 de milioane de dolari