No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Premii Concurs Mens Sana in Corpore Sano poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Premii Concurs Mens Sana in Corpore Sano

In Concursuri , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Participa la concursul organizat de utilecopii.ro si poti castiga produse pretioase pentru tine si familia ta din gama Himalaya Herbals.

Himalaya Herbals este o gama de produse ce contine extracte naturale din plante, crescute organic, fara pesticide.


Folosindu-se de descoperirile de ultima ora si de sistemul traditional de medicina indiana, produsele Himalaya au reusit sa devina de referinta in categoria lor, fiind produse sigure, naturale si inovatoare. Himalaya a imbinat propriile cercetari stiintifice cu principiile Ayurvedice pentru a obtine o gama de produse naturale si eficiente, care sa raspunda tuturor nevoilor.

 

Pentru ca cele mai multe din secretele frumusetii vin din negura timpurilor deoarece au la origine natura si seva ei binefacatoare, Himalaya a imbinat propriile cercetari stiintifice cu principiile Ayurvedice pentru a obtine o gama de produse naturale si eficiente, care sa raspunda tuturor nevoilor.

Gama Himalaya Herbals: produse pentru igiena personala, produse pentru ingrijirea tenului, produse pentru ingrijirea parului, produse inrijire bebelusi.

 

Produsele Himalaya Herbals te vor ajuta sa ai un ten de invidiat!

Himalaya Herbals te ajuta sa ai o piele de invidiat si un ten curat !...

Citeste mai mult: http://maternitate.ro/concurs/concurs-himalaya-herbals/

 

Premiile concursului

 

premiul1_03

premiul 1 constand intr-un pachet de produse Himalaya Herbals: Crema Hranitoare, Spuma de curatare cu extract de Neem, Crema pentru picioare, Lotiune tonica, Pudra pentru bebelusi, Crema antiiritatii scutec, Crema pentru bebelusi, Sampon delicat pentru bebelusi, Pasta de dinti, Crema antiseptica, Balsam hranitor pentru buze (cate o bucata din fiecare produs)

 

 

 

premiul2_02

premiul 2 constand intr-un pachet de produse Himalaya Herbals: Crema Hranitoare, Crema anti-acnee, Crema pentru picioare, Pudra pentru bebelusi, Crema antiiritatii scutec, Crema pentru bebelusi, Pasta de dinti, Crema antiseptica (cate o bucata din fiecare produs)

 

premiul3_nou

 

premiul 3 constand intr-un pachet de produse Himalaya Herbals: Crema Hranitoare, Balsam de buze, Spuma de curatare cu extract de Neem, Pudra pentru bebelusi, Crema antiiritatii scutec, Crema pentru bebelusi (cate o bucata din fiecare produs)

 

Regulamentul Concusului

Participa la concurs







Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?