No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Idei de Sfantul Valentin pentru mamici indragostite poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Idei de Sfantul Valentin pentru mamici indragostite

In Traditii si sarbatori , adaugat in
(5/ 2)
Printeaza Articol

Te intrebi cum sa petreci anul asta sarbatoarea dragostei? Chiar daca ii aloci bebelusului aproape tot timpul tau liber, incearca sa il pui si pe partenerul tau pe primul plan, cel putin pentru o zi. Ca sa iti fie mai usor, iti oferim noi ideile!

Cum se impaca statutul de mamica cu romantismul?

Parca au trecut zeci de ani de cand v-ati intalnit, v-ati indragostit, iar apoi a aparut bebe in viata voastra. De atunci lucrurile s-au mai schimbat putin, iar cel mic a devenit o prioritate. Nu uita, insa, ca o familie reusita inseamna si dragoste intre parteneri – chiar daca de multe ori trece prea mult timp pana gasesti un moment pe care sa il petreceti linistiti impreuna.

Sfantul Valentin este o ocazie de a te relaxa alaturi de persoana iubita si de a reaprinde sentimentele pe care le aveti unul pentru altul. Pentru ca totul sa mearga perfect, tine cont de aceste trei aspecte:

1. Planifica totul cu grija: gandeste-te ce activitati va plac amandurora si alege-le pe cele pentru care nu v-ati mai gasit timp de cand a aparut cel mic. Luati-va concediu si faceti impreuna o plimbare sau mergeti sa mancati impreuna in oras. Incearca sa te rupi de rutina si responsabilitati macar pentru o ora-doua. Daca nu planifici, lucrurile ar putea iesi prost: gandeste-te ca va pregatiti sa iesiti la restaurant si realizezi ca nu ai sunat bona din timp, iar aceasta nu mai poate veni.

 

idei pentru valentines

 

2. Fii creativa: zilnic ii oferi totul bebelusului, e momentul sa te gandesti putin si la tata. Nu te chinui sa ii cumperi daruri pretentioase, fa-i un cadou din inima: o rama care sa contina poza voastra, bilete la un spectacol care ii place sau pur si simplu o iesire la film. Gaseste pe cineva care sa aiba grija de bebelus si asigura-te ca atat tu, cat si persoana iubita va relaxati si va oferiti o zi speciala, departe de munca si responsabilitati.

3. Reinventeaza romantismul: o cina in doi, putina muzica romantica si o atmosfera relaxanta pot fi ceva deosebit de placut atunci cand esti obisnuita sa petreci fiecare zi spaland vase murdare, schimband scutece si pregatind biberoane. Dupa ce bebelusul adoarme, petreceti o seara placuta si linistita impreuna, exact ca la inceputurile relatiei. Daca te simti inspirata, compune o scrisoare de dragoste pentru sotul tau. Va fi surprins, emotionat si incantat.

 

biscuiti-inimioara-pentru-copii_01 prajituri-pentru-dragobete
biscuiti-inimioara-valetines biscuiti-valentines

 

 

Ce ii poti oferi persoanei iubite de Sfantul Valentin?

Probabil ca te intrebi ce surprize ai putea sa ii faci sotului tau de 14 februarie. Creativitatea nu este mereu de partea noastra, asa ca de multe ori incepem sa ridicam din umeri speriati in preajma sarbatorilor si sa cerem sfaturi in stanga si in dreapta.

Iata cateva idei care te vor ajuta sa petreci o zi minunata alaturi de persoana iubita:

Lasa-ti sotul sa doarma ceva mai mult: odihna este ceva pretios atunci cand esti parinte, mai ales in primii ani de viata ai copilului. Nu uita ca un chip odihnit este mai frumos si mai tanar, asa ca incearca sa ii oferi persoanei iubite cateva clipe de liniste.

Pregateste-i mici surprize: o felicitare sub perna, un biletel de dragoste in buzunarul pardesiului si cateva e-mailuri si sms-uri simpatice de-a lungul zilei. Aranjeaza totul pentru o cina in doi, pe care sa o luati la lumina lumanarilor. Gatiti impreuna si alegeti ceva simplu, dar special. Nu uita sa pui pe fundal o muzica care sa emane romantism.

 

idei-pentru-dragobete

biscuiti-pentru-bebelusi-sfantul-valentin

idei-de-bomboane-dragobete

macarons-valentines

 

 

● In cazul in care va puteti lua o zi de concediu, alocati-va timp si pentru propria persoana. Cu siguranta ca in ultima vreme ati fost atat de preocupati de cel mic, incat ati uitat sa aveti grija si de voi. Puteti stabili un orar separat – gimnastica, masaj, plimbare – iar seara va veti reintalni mult mai relaxati si mai binedispusi.

● Renunta macar pentru o seara la hainele de casa si compune-ti o tinuta speciala: o rochita sexy, niste pantofi cu toc, un machiaj care sa te puna in valoare si un parfum seducator.

Pregateste ceva bun de baut pentru cina: un cocktail delicios din sampanie, piure de zmeura si putin limoncello. Adauga un desert pe masura – negrese in forma de inimioare sau prajiturele cu zmeura si frisca.

● Dupa ce bebelusul a adormit, urmareste impreuna cu partenerul tau un film romantic, ca un mod perfect de a incheia seara.

● Daca ai timp, indemanare si instrumentele necesare, intampina-l dimineata cu prajiturele in forma de inimioare sau chiar o omleta aranjata in aceeasi forma.

 

idei-pentru-valentines_01 tort-sfantul-valentin

 

Daca ai un copil mai marisor, poti sa il implici in toate aceste activitati. Veti petrece timp impreuna, in care ii vei putea povesti despre sarbatorile dragostei si traditii.

Poti sa ii prezinti si sarbatoarea Sfantului Valentin, varianta americana, ca tot va auzi de ea la un moment dat, dar poti sa insisti pe sarbatoarea noastra nationala, cea in care sarbatorim dragostea, Dragobetele, pe 24 februarie.

Ti-am pregatit niste retete de biscuiti pentru bebelusi, numai bune de facut in casa, iar din imaginile de mai jos te poti inspira pentru decorarea lor. Poti sa decorezi doar cativa, pe care sa ii servesti la micul dejun impreuna cu cafeaua. Iti garantam succesul! Daca ai mai multa indemanare in bucatarie, poti sa pregatesti si niste briose numai bune pentru bebelusi, pe care sa le decorezi cat mai sugestiv (ti-am pregatit si aici idei de prezentare). Sau poti sa pregatesti orice prajitura stii ca ii place sotului tau.

Va dorim petrecere frumoasa si multa dragoste!

 

briose-pentru-copii

prajitura-branza-inima

briose-pentru-bebelusi

clatite-pancakes-valentines

biscuiti-sf-valentin-copii

prajitura-cu-branza-pentru-copii

biscuiti-inimioara-de-sf-valentin

briose-pentru-dragobete

briose-pentru-valentines

biscuiti-sf-valentin-pentru-copii





Cuvinte cheie: Traditii si obiceiuri de dragobete , Traditii si obiceiuri de sfantul valentin


Articole recomandate:

Mielut din betisoare

Iata o idee creativa si la indemana tuturor. Mielutul din betisoare se poate realiza impreuna cu cop ...

Istoria zilei de sfantul Valentin

Dintotdeauna luna februarie a fost luna romantismului. Este luna asociata sarbatoririi Sfantului Val ...

Idei de Sfantul Valentin pentru intreaga familie

Sfantul Valentin este o ocazie minunata pentru a organiza o petrecere in familie. Decoreaza camera, ...


Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?