No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Sfaturi utile pentru protejarea de gripa porcina poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Sfaturi utile pentru protejarea de gripa porcina

In Terapii naturiste , adaugat in
(5/ 1)
Printeaza Articol

Atat gripa porcina, cat si alte forme de viroze si raceli sunt usor de contactat in perioada rece. Citeste cateva sfaturi care te vor ajuta sa-ti intaresti organismul.

Gripa porcina are parte de o mediatizare intensa, desi specialistii afirma ca numarul victimelor gripei normale sunt la fel de multe sau poate depasesc numarul imbolnavirilor cu gripa porcina.

Efectele gripei, mai ales a gripei porcine, sunt insa de necontestat iar orice posibilitate de a preveni aceasta boala trebuie luata in calcul.

In Romania s-au instituit pe langa regulile de igiena personala care presupun: evitarea locurilor aglomerete, contactul cu persoanele bolnave si spalarea mainilor cu apa si sapun si vaccinarea populatie cu vaccinul anti-gripal.

O solutie de preventie eficienta impotriva gripei porcine este vaccinul, disponibil in toata Europa si nu numai, intr-un numar mare astfel incat fiecare sa poate beneficia de acesta.

Printre romani parerile legate de eficienta acestui vaccin sunt impartite, existand un segment care refuza vaccinul anti-gripa porcina din cauza ca acesta nu ar fi testat suficient.

Va oferim o solutie naturista prin cateva metode la indemana fiecarui, care sa creasca rezistenta organismului in fata acestui virus, cat si a altora.

Chiar si medicii recomanda un plus de precautie si apeleaza la aceste metode fiind recunoscuta eficacitatea si rolul vitaminelor si a mineralelor asupra organismului.

Ca imunostimulator se recomanda consumarea vitaminei C, a cimbrului care e o planta ce ajuta in cazul tusei si a nasului infundat cu proprietati antivirale folosit adesea ca remediu pentru raceli, infectii, chiar si astm.

In sezonul rece ceaiurile sunt cu atat mai mult recomandate mai ales daca contin cimbrul, tei, musetel si sunt servite cu multa lamaie si miere.


Ardeii iuti au si acestia un rol important consumati ca atare sau murati alaturi de alte bunatati. Ardeiul iute ajuta la imbunatatirea circulatiei, mai ales ca acum in perioada de iarna avem nevoie de acest lucru.

Nu putem ignora efectele usturoiului cunoscut drept “ medicament” antigripal. Usturoiul contine peste 20 de substante antibacteriene pentru a preveni raceala si problemele respiratorii.

Daca nu iti place usturoiul, poti incerca ceapa. Aceasta consumata la fiecare masa reduce riscul de imbolnavire. O poti prepara in diverse moduri, insa cu cat este mai cruda cu atat efectele sunt mai puternice.

Chiar si alcoolul ne ajuta sa luptam cu virozele, tuica de fructe spre exemplu este recomandata pentru gripe si raceli, cu sfatul de a fi consumata cu moderatie.

Cu toate ca sfaturile oferite va vor ajuta in cresterea imunitatii nu trebuie sa ignorati efectele medicamentelor de indata ce corpul dumneavoastra a fost receptiv la virusi.





Cuvinte cheie: Vitamina C



Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?