No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca 5 moduri distractive de a afla sexul copilului poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

5 moduri distractive de a afla sexul copilului

In Sarcina , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Tehnologia moderna a avansat astfel incat in ziua de astazi este extrem de usor sa afli sexul viitorului tau copil, inainte ca acesta sa se nasca. Totusi exista cazuri cand si medicii, si tehnologia moderna, se pot insela in privinta stabilirii sexul copilului tau. Inainte de a merge la control poti incerca alte metode distractive si interesante prin care poti afla sexul viitorului tau copil.

Bataile inimii

Daca ai la dispozitie un aparat Dopler, cu ajutorul caruia sa poti auzi bataile inimii copilului tau poti incerca sa stabilesti sexul in functie de numarul de batai pe minut. Potrivit vorbelor din batrani peste 140 de batai pe minut indica o fata iar sub 140 indica un baiat.

 

Dulce si acrisor

Esti gravida si nu te mai poti satura de inchetata? Unii sunt de parere ca si in cazul poftelor putem sa determinam sexul copilului. In acest caz vorbele din popor indica faptul ca vei avea o fata. In cazul in care poftesti la acru si sarat este probabil sa faci un baietel.

 

Numere pare si impare

Oricat de ciudat ar parea, legenda spune ca mayasi aflau sexul copilului uitandu-se la varsta mamei in momentul conceptiei si anul conceptiei. In cazul in care ambele sunt pare sau impare, viitorii parinti vor avea o fata. Daca unul este par si unul impar, atunci va veni pe lume un baiat.

 

Forma burticii

Batranii sunt de parere ca forma burticii spune cu exactitate sexul fatului si aproape niciodata nu au gresit. O burtica rotunda si proeminenta anunta aparitia unui baietel in timp ce o burtica mai joasa si mai mica indica aparitia unei fetite.

 

Greata matinala

Daca in primul trimestru de sarcina experimentezi greturi matinale severe este posibil sa aduci o fetita pe lume. O gravida care trece usor peste aceste greturi matinale sau nu le are deloc are toate sansele sa nasca un baietel.

 

sexul bebelusului

 

Incearca si tu una dintre aceste metode si afla care este sexul copilului tau. Indiferent daca sunt corecte sau nu te poti distra copios impreuna cu partenerul tau pana in momentul in care o sa vezi cu ochii tai sexul copilului.

Nu te baza doar pe aceste metode pentru a afla cu exactitate daca o sa ai un baiat sau fata. Te poti trezi ca ai cumparat articole copii roz si de fapt trebuiau albastre!

 


Ioana Pelin







Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro
HaviHavier
HaviHavier

we all need this bakersfield custom closets

2021-03-25 la 03:59

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?